Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Sefica

    A moras se cuvat, mozda puno radis;)

    avatar

    24.01.2008. (19:20)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    barem izmisli neki simptom, bit će lakše doktoru

    avatar

    24.01.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • Ribac

    ajoj, ozbiljna stvar al kako si opiso situaciju sad se cerekam... i cerekam :D

    avatar

    24.01.2008. (21:54)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Ma znaš šta, bit će sve na kraju dobro, mora! A ti mladiću dragi stani malo na loptu, jer ne stremi tlak nebu pod oblake ni zbog čega! Nemoj me ljutiti da mi ne skoči tlak! :-)) Čuvaj se Ddaddiću dragi! :*

    avatar

    24.01.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • *just one girl*

    uplasio si me i nasmijao u isto vrijeme.lijepo sto imas doktora koji se stalno brine za tebe
    ajde molim te napisi mam kako je prosla kontrola

    avatar

    24.01.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • exdislo

    zar ti auto nema automatski mijenjač??! pozdrav

    avatar

    25.01.2008. (07:53)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @Šefica: u zadnje vrijeme apsolutno ništa ne radim...možda zbog tlaka...a možda mi je zato toliki tlak...ali danas je prilično dobar...doc će se smijati :)) @pametni zub: Eto, kako rekoh šefici, tlak je jutros visok ali neusporedivbo bolji, mislim da će mi doc od sreće dat još 24 sata holtera badava. Za nagradu :DDD @Ribac: I cerekaj se samo...zato sam i napisao post :DDDD @neni_iz_bajke: Naravno da će biti dobro..pa ja sam Ddadd :))))))) Hvala hvala hvala hvala najdraža Neni :* @*just one girl*: Evo, javit ću...a ti se ništa ne brini, doc je rekao da sam, zanemarimo li tlak i prejako sportsko srce, savršeno zdrav :) @exdislo: EEEEEexdislo! Prijatelju dragi, otkucao si me...nisam htio pisat o tome da ne ispadnem neki tamo vamo ki se snobira. Dakle, kao što znaš, auto mi je posebnog kova. E, kad je auto posebnog kova, meni to znači od točke a do točke b ugodno, brzo i lijepo. A postoji jedna draga dama...jaaako draga dama :) Njoj auto posebnog kova znači da se može malo šminkat i pres... u njemu...po mogućnosti s najboljim prijateljicama :D Pa smo se zasad zamijenili, meni njena ženskasta prdekalica, taj leteći tepih, 0.8 motor (imam kosilicu koja je jača od tog motora...hihihihihhi)...a njoj pravi mačo auto koji u sebi ima 4 i pol njena automobila - kako god okreneš :-)

    avatar

    25.01.2008. (08:57)    -   -   -   -  

  • exdislo

    od ponedjeljka do srijede idem poslovno u varaždin, pa dotjeraj auto da mu napravimo automatsko upravljanje, možeš birati čiji hoćeš kontroler da ti ugradimo, pa ako bude sreće da ga uspiješ upaliti i ne zabiješ se u prvo drvo možda te bude vozio tamo gdje pomisliš, ako preživiš visoki tlak i vožnju u ovako nabudženom autu, siguran sam da će ti draga vratiti tvoje konje nazad :D!
    nek nam živi, živi ddadd!!

    avatar

    25.01.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  • Mladen

    As ti miša. Imaš velki tlak.
    Viš ja kad sam prvi put došao okulisti u očima prije nešto više od godinu dana, kada je krenulo sve ovo z cukorom, mi je rekel u čudu kad je pogledal v oko: 0Pa kak vi uopće vidite z tim očima..
    Vop ja sam ok. Osjećam se super, a svo oko mene me tretiraju kak hadnog čoveka. Ne kužim. Meni je zašraf njih žal. Treba biti radostan svaki trenurak. Pa kak bi bilo da se sad zbog zopga i ja rastužim. Ostani dobre volje. Merui si, kad baš obi joćeku. Vjeruj da bu sve u redu. Važno je da znaš da radiš dobre stvrai.
    E, kad sam došel spevijalisti za dijabetes i imal ono prek 20 vulot, mi on nakon sistematskog pregleda rekel: 'Zakaj ste uopće sim došli? Pa vi ste skroz zdrabi. Da osim vukora. Velim da mi je zgleda vudrilo na oči, pa se išlo i to videti. Sve je bilo ok, samo jedna velka crna fleka nasred desnog oka. Sve je ok Ddadd, al slušak ih ipak, da se ne uvrediju ... :)

    avatar

    25.01.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • Tibica

    stresan život dragi moj Ddaddiću....
    i kako je prošlo na kontroli???

    avatar

    25.01.2008. (16:34)    -   -   -   -  

  • strucnjak

    lol ćudo ćudo haha, nasmijo sam se pravo... nego da barem negdje postoji ventil ko na gumi od auta, pa samo uzmes grancicu upres onu "iglicu" i izdušiš se na odgovarajuci tlak xD
    ovako deda doktor mora na ispovijed svako malo lool
    nedaj se ddadd, nedaj se godinama... ocekujem bolje rezultate u sljedecem postu, navijamo za tebe :))

    avatar

    25.01.2008. (23:08)    -   -   -   -  

  • mrvica

    samo se ti rugaj prdekalici! :DDD jaaaako draga dama je koliko ja znam, tražila prdekalicu natrag u nekoliko navrata... :p e da, tek toliko da znaš da tvoj snobovski :D autić stoji na parkiralištu nekoliko dana jer ta jaaako draga dama nestigne od posla se frajerisati njime! :) pusa ddaddek!

    avatar

    26.01.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • mrvica

    ja ću ti pomoći oko tlaka moj ddaddek! :)

    avatar

    26.01.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • BezAzLenA

    vidim ja da je i tebe krenulo kao i mene.. ti tlak, ja dobila astmu... kaj je to nekaj u zraku da se rijede redovi informatičara??? gljivice neke ili virusovi? :)

    avatar

    26.01.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Nisu ti valda rekli da nesmeš više pisati blog. ... :(

    avatar

    30.01.2008. (09:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...