Komentari

shegrthlapitj.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Kako mi je odlično ovo s kraja o snu o malom djetetu jer ovo mi je prvi put da sam na blogu pročitala nešto što sam od autorice bloga prije toga čula uživo! :o)) Kažem ti, ne uzimaj taj san kao neku negativu, nego, baš naprotiv, kao moguć pozitivan nagovještaj nečega lijepoga. Čim usmjeriš misli u tom smjeru, vjerujem da će se i lijepe stvari događati.
    Inače, nemaš pojma kako mi je bilo lijepo jučer s tobom (i sa Luki koja je, nažalost, morala otići puno ranije). Ustvari, nevjerojatno mi je da smo tako pronašle zajednički jezik i o nekim temama pričale kao da se znamo 1000 godina, totalno otvoreno, nadovezujući se jedna na drugu. Bilo je jako zanimljivo i ugodno, barem meni i oduševljeno sam sve prepričala mojima kada sam došla kući :o) Veselim se kada ćemo to opet ponoviti i nadam se da se Deba nije naljutio što si se toliko zadržala ;o) Ostavljam ti pusu, draga :o)

    avatar

    25.01.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    e, znaš što najsretnija sam kad se ne sjećam šta sam sanjala. Sve čega se sjetim je pitanje takve boleštine...da se zapitam što je Bolonja od mene napravila :))sam mi nije jasno zašt si rekla da ću se smijat na kroatistiku?meni su svi ti društveno orjentirani fakulteti ajme teški

    avatar

    26.01.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Željela bih da Ti je bilo bar upola toliko lijepo kao meni sa Vama dvejma! Rađa se jedno predivno prijateljstvo; i to me neizmjerno veseli!
    Pisat ću i dalje - ako radi nikoga,radi Vas dvije sigurno!!!!
    Hvala na svemu; vole Te Luki+Goldie :))))

    avatar

    27.01.2008. (01:09)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Meni tag-a-feed pokazuje da imaš novi post, a kada otvorim tvoj blog, pokaže mi se zadnji post ovaj koji sam već komentirala. Hmmm :o)

    avatar

    27.01.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...