Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Cranberrie

    o da - sića! ja sam odustala jer sam jednom i ja popušila, a i dragi je nedavno išao po leće i isto mu se nije dalo gubiti toliko vremena za sitnu lovu. prestrašno! na poslu se danas povela priča o privatnim doktorima i gubljenju vremena po bolnicama i laboratorija, i iako nemamo bog zna kakve plaće, bogme smo se svi složili da bi radije dali 250-300 kn za kompletnu pretragu krvi nego da čekaš cijelo jutro u laboratoriju u koji se još trebaš i naručit valjda dva tjedna unaprijed... ne daj bože da ti nešto ozbiljno i je, dok dođeš na red i dobiješ nalaz - možeš i umrijet u međuvremenu... o mamografijama da ne pričam - sramota!!!!

    avatar

    22.01.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • mama44

    Komentar si dala i sama - fak i država.
    Nema drugog komentara.

    avatar

    22.01.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • politikahr

    to je nama naša borba dala da imamo sanadera za maršala, oću reć faraona, sjebao je što god je dohvatio.

    avatar

    22.01.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    fak..stvarno je istina da se ne isplati gubiti vrijeme radi tih njihovih cirkusa i kikirikija koji ti daju nazad..ja sam svoje cvike nabavljala pred cca 3-4 godine, ali zbog guzve na poslu nisam isla traziti povrat love na hzzo..dobro da i nisam...vidim da i necu ubuduce..

    avatar

    22.01.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • florena

    AJME, HZZO! Mrak mi pada na oci kad to procitam. znala sam sve papire bacit u smece, nakon pusth tramakanja,komisija i otic u ljekarnu kupit sto mi treba. ili bi od brata posudivala, do iduce posjete slavnom HZZO-u. cesto se pitam cemu moje zdravstveno i dopunsko?!

    avatar

    22.01.2008. (23:04)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ne mogu vjerovat. zapravo mogu. kaj se uopce svi cudimo?

    avatar

    22.01.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • trill

    To što HZZO plaća uopće se ne može iskoristiti bez doplate. Moja baka i deda su inzistirali kod optičarke da im daje najjeftinije modele jer ne misle nadoplaćivati, ali najjeftinije koje su našli je trebalo nadoplatiti nekih 200 kuna. Najjseftinije.

    avatar

    23.01.2008. (07:32)    -   -   -   -  

  • Klara

    hm da, i ja sam nedavno "dobila" nove naočale,
    jest da su izvrsne, ni ne osjetim da su mi na nosu,
    al što je previše je previše, još ih plaćam: tri rate na karticu

    avatar

    23.01.2008. (08:33)    -   -   -   -  

  • mama44

    NE ZNAM ŠTO SE DOGAĐA, BIT ĆE DA JE JJ USPJELA SRUŠIT MOJ BLOG...

    avatar

    23.01.2008. (08:49)    -   -   -   -  

  • Tibica

    srećom dani naočala su iza mene.no kad sam prije kojih 15-ak godina išla arditi prve naočale došle su nas pravo malo bogatstvo jer sam si naravno našla okvire u cijeni najskupljih tenesica. A Najdraži nije htio da imam bilo kakve jeftilen okvire već one koji mi dobro stoje pa je to skeširao-a mene pekla savjest.
    No da moram ponovno nosit naočale nisam ziher da bi za 79 kuna uopće razmišljala a kamoli otišla u HZZO!
    a baš su lopovi!

    avatar

    23.01.2008. (09:04)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    79 kn?! pljuv! Nisam sigurna, ali mi se čini da sam preklani od HZZO dobila više od osamdeset kuna za nove naočale, puno više...

    avatar

    23.01.2008. (09:08)    -   -   -   -  

  • slaven178

    pare pare samo pare....uh

    avatar

    23.01.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ako je Mala osigurana preko tebe, mislim da možeš račun od naočala priložiti u poreznu prijavu (za povrat poreza) , tako ja radim za sebe.

    avatar

    23.01.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja imam no name okvire, svi sa name-om mi nisu dobro stajali, dapace opticar mi je ponudio 10 okvira i nisam znala koji koliko kosta, izabrala sam i kad mi je rekao stravicno nisku cijenu, jako sam se iznenadila jer izgledaju skupo. Jest da je na okvir od valjda 35 eura doslo 200 i nesto eura za posebna stakla, posebne premaze i posebno svasta nesto ali to je platilo zdrastveno.

    "oni siroti ljudi kojima je cijena jednih dječjih naočala skoro cijela njihova mjesečna plaća???"

    Ovo je naravno mnogo gore. Jer ti koji nemaju, sto da im djeca oslijepe?

    Ovdje ima caka da izadjes skroz iz drzavnog zdrastvenog i placas samo privatno i to naravno svotu koju hoces vec prema tome sto ti je bitno - pa recimo izaberes da imas odlicne usluge sve u vezi vida ali recimo ortoped vam nije bitan, znaci svatko slozi svoju policu. I ne placa za druge, samo za sebe. Ali ne moze se vratiti vise onda u drzavni sistem ever.

    avatar

    23.01.2008. (14:33)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    to s naočalama i ja sam ih psovao,,nahodao se,naplaćao parkinga ko i ti i benzina 3 slobodna dana,čeko u redu satima da bih dobio vrijednost pola od jednog običnog stakla-to sam s ženom hodao,sad meni bi trebale za čitanje i rad na kompjutoru,nenosim ih još i neću vjerojatno ni ove godine,ali eto išao kolega optičaru neki dan bez uputnice i bilo čega,čovjek ga posjeo na stolac,izmjerio dioptrije i drugi dan mu isporučio naočale-za čitanje 240 kuna a one za stalno 350 kuna i to krasni okviri i veli on da je zadovoljan i vidi kao da se rodio,,ja neznam jel on to zna i smije izmjerit,no za pol sata riješeno sve i to jeftinije,a i kod tog optičara kad dođeš s uputnicom,platiš ram više neg ova obadva,,neka mućka ili....

    avatar

    23.01.2008. (17:55)    -   -   -   -  

  • preporuka

    neopravdano je prozivati HZZO zbog jednokratne kupovine naočala, a svaki mjesec nadomiruju sve potrebne troškove u svezi svakodnevne kontrole šuk-a, inzulina, bockanja i svega ostalog. ako nisi znala, samo jedno testiranje šuk-a košta 7 kn. pa ti računaj.

    avatar

    23.01.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Smrdljiva stoka i gadovi! Svi od reda, jebeš takvu državu. Ajme kak me to razbjesni.
    Gle, postoje neke naočale za popravljanje vida, ja ih (ljenčina odurna) nosim sporadično ali kažu da popravlja vid skroz. Kod nas su oko 200 kuna, a ja sam slične kupila mužu tu za oko 6 eura. Crne plastične sa sitnim rupicama za vježbu fokusa. Meni su fino popravile ono prvo vreme kad sam počela nositi i kad sam bila redovita i disciplinirana. Poslat ću ti link mailom :)))

    avatar

    31.01.2008. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...