Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tonka

    Ako se Forum mladih SDP-a uključi u rješavanje problematike Palacha, jadan je i Palach i nezavisna scena i cijela kulturna epoha u kojoj se to dogodi!!!

    avatar

    23.01.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • Hrvoje Štefan

    Tonka, ako je netko u cijeloj priči jadan onda si to ti sa svojim predrasudama. Zašto se Forum mladih SDP-a ne bi uključio u rješavanje problematike Palacha?! Tko u krajnoj instanci određuje sudbinu Palacha?! Pa politika Tonkice. Pojam nezavisne scene je ustvari najobičnija floskula. Nitko nije nezavisan, samo je pitanje kakav oblik zavisnosti odgovara kakvom vidu sadržaja i specifičnih vrijednosti. Netko je više ovisan o tržištu i platežno sposobnoj potražnji svojih posjetitelja, netko o dobronamjernosti donatora, a netko o vladajućoj političkoj volji odnosno političarima. S obzirom da je u Rijeci na vlasti SDP koji deklarira socijaldemokratske vrijednosti, mi predlažemo model koji je upravo u skladu sa vrijednostima koje se deklariraju. SDP kaže - "mi jesmo za tržišnu ekonomiju, ali nismo za tržišno društvo". Stav Foruma mladih i moj osoban jest da kultura ne spada u domenu ekonomije, odnosno barem ne bi trebala u svom alternativnom vidu koji se upravo odnosi na Palach. Nažalost, svjedoci smo da je danas i tzv. alternativa postala pravi biznis. Dakle Tonka, ovo o ćemu mi govorimo nije tema koja je vlasništvo i monopol nikakve političke stranke već stvar svjetonazora koji je otvoren svakom čovjeku. Pa bio on političar, pekar, rock glazbenik, alternativac ili što već.

    avatar

    23.01.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • Obi

    Tonka, nemoj nasjedati na Štefanove provokacije. I ja se slažem s tobom. Politika mora samo odrediti okvir funkcioniranja društva pa tako i Palacha, a što se mene tiče to znači javnim natječajem na kojem će biti odabran najbolji program koji odgovara tradiciji Palacha. Iza Štefana ne stoji SDP nego on sam sa svojim kompanjonima koji su preživjeli ropotarnicu prošlosti. Vidimo se u četvrtak na okruglom stolu

    avatar

    23.01.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  • Riqfu Oymup

    koja je euroazijske, inace rodom, koji je dugo putovanje noc je gadan, refurbished laptops on sale

    avatar

    04.10.2009. (11:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...