Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Devlin

    1) New York Stock Exchange nije danas radio jer je u Americi danas federalni (nacionalni) praznik: Martin Luther King Jr. Day. Taj praznik se obiljezava treceg ponedjeljka u sijecnju: tada su sve feedralne sluzbe zatvorene (banke, poste, itd.), sto ukljucuje i NYSE.

    2) Americka burza sutra nece pasti. Dapace, ja ocekujem (a tako sam se i pozicionirao) da ce sutra biti gap-down da bi tokom dana isli prema gore. Naravno, sto god da se desi, kupio sam hedge (osiguarnje).
    VAZNO: ja ulazem i trejdam svoje novce, i nitko, apsolutno nitko, se ne treba pozudavati u moje procjene kad ulaze svoje novce.

    avatar

    22.01.2008. (00:32)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Zahvaljujem na pojašnjenju.

    A ja ću, što inače nikad ne radim, sutra pozorno online pratiti kretanje burzovnih indeksa :-). Oooo, kako ću tek samo sutra zafrkavati kolegice - novopečene dioničarke :-))))))

    avatar

    22.01.2008. (00:36)    -   -   -   -  

  • Daisy

    Reci Zvone, dal' postoji u našoj Hrvatskoj političar koji nije najprije u svojoj peći vatru naložio? Tuđim ogrijevom.

    avatar

    22.01.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...konačno je netko pokazao prstom na pravi problem! Državni proračun je narastao preko svake mjere. Draga gospodo, mi to više ne možemo namiriti. Drugi problem je u stvarima na koje se taj golemi proračun troši. A već i vrapci na krovu pjevaju da se golemi dio tih sredstava preljeva u privatne đepove ili interesnim skupinama i da nema ni govora o tome da služi općem dobru, odnosno podizanju kvalitete života svim građanima...:)

    avatar

    22.01.2008. (13:46)    -   -   -   -  

  • lolina

    neće ići zvone ;))) da se napravio radikalan rez kada je trebalo danas bi situacija bila bolja , ali mi bi tržišnu ekonomiju i debelu socijalu...a to skupa ne ide .kod nas se ne proizvodi!
    nema nam spasa do rada...ipak sam optimistična.
    zamisli samo da je pobjedio jurčić-

    avatar

    22.01.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • mate

    @Dalsy & @sagittariusclassic...alaj vam vjera kud iz prve pa odma usridu...svaka čast...što više usridu more bit nešto i prominimo...ILI NE ?????@ Zadarska Brodarica

    avatar

    24.01.2008. (03:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...