Komentari

potravljeselo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gorihote

    pomagaj !!!! broj od Nenada Glavinića molin!!!!

    avatar

    22.01.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • bukara

    Ooo... kako ugodno iznenađenje, najveći prijatelj jednom Potročanu i ovdje je dobio svoje i te kako zasluženo misto! Slika – prilipa!
    Al moran nadodat – nije meni mukte magare tolko draga životinja! Em san Potročanac rodon, em mi je prababa dotu i poslin imanje stekla isključivo s magareton. Gonala je, naime, peke, bakre, lončiće i ostale proizvode „potroske industrije“ po pazarin i oputinon, šta bi dobri Starac Milovan reka „od Skadra do Zadra, od Mostara do Kotara“.... A eno tetka mi nikidan pripovida, da se u stara vrimena za magre brigalo ka za auto danas. Kad je tribalo kome drugom ić u drva, onda bi se svoje šparalo da se ne pritovari, a na tuđeg se ne bi štedilo. I judi su se znali posvadit na mrtvo ime jer jedan ne bi tio natovarit na svoje magare da ga ne pritereti – koliko se cijenilo magare.
    A ima i ona narodna – „Još se naša nije ko bi magare umorio“.

    avatar

    22.01.2008. (21:33)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    "Di mi je sad moj tovar Sivac,
    di su njegove drage uši,
    miga bi s njima pa zareva
    najlipju pismu vrilog lita. "

    avatar

    23.01.2008. (08:05)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Tek sam sada vidio da je uz komentar na našoj stranici http://www.usck.hr ostavljen i link na ovaj blog. Moram priznat da je predivan. A čujem i da je autor dislociran od rodnog mista. To je dodatan plus i daje na važnosti ovoj stranici. Samo naprid.

    avatar

    23.01.2008. (16:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...