Komentari

vkrgn.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Rok-MEFveslanje

    skupština da se saziva svaka dva mjeseca?ambiciozno. da li bivši studenti imaju pravo nastupat na Sveučilišnoj regati za ekipe fakulteta ili samo za alumni klubove?

    avatar

    31.01.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • dari

    Da skupština bi trebala biti svaka dva mjeseca i mi predstavnici klubova moramo međusobno komunicirati kako bi se stvari počele rješavati.
    e upravo takve stvari Savez mora riješit dogovorno.
    Moje mišljenje je da se na Sveučilišnoj regati daje prvenstveno studentima i da se klubove tjera da redovito pomlađuju svoje članove bez obzira na trenutni lošiji rezultat. Ako i unatoč trudu ne uspiju skupiti dovoljan broj ljudi za ekipu, dopustio bi iznimno da nastupaju bivši studenti u studentskim posadama, ali uz uvijet da se taj trud definira npr. obvezana prezentacija za brucoše, prezentacija na tjelesnome, plan rada za brucoše i početnike i sl..., a tek nakon priloženih dokaza kad se vidi da trud nije dao rješenja odobriti veslanje u toj ak. godini bivšim veslačima. Organiziranim ''skupljanjem'' bivših studentskih veslača mogao bi se sakupiti njihov veliki broj te lakše organizirati njihova natjecanja, što bi dodatno omasovilo i dalo poticaj studentskom veslanju.
    To je moje osobno mišljenje, a možda drugi klubovi imaju drukčije mišljenje.
    Po meni najgore je kad se klub odnosno ekipa ugasii, te treba sve učiniti da ekipe na fakultetima prežive, što podrazumjeva odgovorno vođenje, a ne gledanje samo trenutnih interesa. (npr bilo je klubova koji su odlazili na regate i lovu trošili neracionalno, a sad ne mogu skrpati ni za klub 1000 kn mjesečno.) Ja se ponosim što mi RGN-ovci gdje nas ima 500 na faksu i gdje nam nije upisao ni jedan aktivni veslač već 6 godina i sve veslače moramo stvarati od studenata koji prije nisu veslali. 10 godina uzastopnog rada kluba više vrijedi od bilo koje medalje, a bilo je tu padova i uspjeha, 2 puta u C, i 8 puta u B finalu, ali smo ostali živi.
    E i hvala ti Rok, što si se javio.

    avatar

    01.02.2008. (10:16)    -   -   -   -  

  • bravo

    odličan je statut.

    avatar

    03.02.2008. (21:26)    -   -   -   -  

  • super

    Statut je super dari!Sigurno ćemo ga podržati!

    avatar

    07.02.2008. (12:09)    -   -   -   -  

  • Omanlija

    Dari svaka cast na trudu. Mogao bi ponijeti titulu prve muske trudnice ako tako nastavis :). Dovrsi ono sto smo mi, sada vec veslacki Metuzalemi; zapoceli ali nismo, nazalost, nikad dovrsili. Nakon toga pridruzi nam se u zaradjivanju kruha sa sedam kora na nekoj busotini. Bit ce od tebe pravog busaca, mirisem ja to hehe.
    P.S.
    Cure, djevojke, zene, samo za vasu informaciju. Dari je naftas, a naftasi su poznati kao specijalisti za duboko busenje. :))) Ovo ti Dari daje odgovor na pitanje tko je autor ovog naftasko-sovinistickog komentara.
    Sretno!

    avatar

    08.02.2008. (11:26)    -   -   -   -  

  • dari

    Pero, crni Pero. Aj siti se pitat svoje šefove u Dubiju pa izmuzi koju donaciju za svoje naslijednike. Ipak si ti bio prvi predsjednik Kluba.

    avatar

    09.02.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • lana

    pa dobro pero kućo stara....donesi malo novaca i hrvatskim studijima,a meni e-mail nekog šeika da se konačno mogu uhljebiti.jel vidiš kakvu si dobru djecu u svojem klubu odgojio.žuvela je,vjeruj mi,tvoj dostojan nasljednik.

    avatar

    14.02.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • lana

    i sretno valentinovo svima.

    avatar

    14.02.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • dragi dari....

    http://www.youtube.com/watch?v=JEMdXhfO-Wk&feature=related

    avatar

    16.02.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • Omanlija

    O gospojice ili gospojo Lana pa vas nijesam nit vidio nit cuo ohoho. E da meni daju koji barel, od svih tih silnih stotina tisuca koje oni dobivaju, bilo bi camaca za svaku osobu pojedinacno :). Nego, Lana da probamo tebe dati njima kao zamjenu za barele, jesi li spremna na takvu zrtvu u ime studentskog veslanja? :))) Lako bi se nasao koji seik, atraktivne plavuse su uvijek in hehe...
    Velis da je Zuvela moj dostojan nasljednik? Je je, bacio se na mene po extra godinama provedenim u studiranju :). (Zuve daj vise diplomiraj!!!!)

    Pozdrav svima u Lijepoj, Lipoj i Lepe Nasoj.

    avatar

    27.02.2008. (03:45)    -   -   -   -  

  • lana

    ja sam uvijek spremna za žrtve kada su šeici u pitanju! prodaj me što prije.

    avatar

    28.02.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...