Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Agua

    Ja baš volim malu djecu! One njihove fiks-ideje i gluparije koje rade.
    Kad je moj brat bio mali, mama je sve vaze morala posakrivati jer je on uživao razbijajući ih.
    A ja sam imala napadaje trganja cigareta. Baka je pušila i znala sam gdje drži cigarete. Jednom sam pronašla kutiju, izlomila sve cigarete i uredno ih vratila natrag. Kad je vidjela šta sam napravila zamalo ju je kap strefila. xD

    avatar

    20.01.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Tara je prava slatkica, mali šećer, premedena je :)
    Branko i ja smo bili mirna djeca pa nisu imali nekih problema s nama, iako sam ja imala svoje "izlete". Jedne sam godine kamenčiće iz jaslica pobacala u video (naravno, da nitko ne vidi) pa kad su odnesli video na popravak, imali su što vidjeti :) I voljela sam se frizirati, pa sam znala uzeti škare i "ožeži" po kosi :) Ipak, sve su to sitnice... Dobro je moja baka nekad govorila - Mala djeca - mala briga, velika djeca - velika briga... Ima tu puno istine...
    Dijelim Zmajinu sudbinu s obućom, previše se vežem za tenisice pa ih nosim do raspada, a mama šizi. Dosad mi je dva para maznula kad bih zaspala i bacila ih u smeće. Doduše, u jednima je zaboravila izvaditi ortopedske uloške pa mi je morala kupiti nove, tako da je ispalo više štete nego koristi... :) Sad ima pik na moj, 10 godina star, novčanik... Rozi sa zelenim medekom, u poluraspadu. Sakrila sam ga ;)))
    Napisat ću post sljedeći tjedan, a mogla bih se i zaletiti da se malo napričamo... I moram donesti recept za jedan prefini kolač, jednostavan, a divan. Dugo ga nisam radila, a sad, u zadnja 3 tjedna, 2 puta :)
    Puse šaljem, Zmaji, Paji i mojoj teti Faniki :)
    Marta

    avatar

    20.01.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • semperfi.bloger.hr

    Nešto me proganja pomisao da se na ovom blog servisu događaji bolje stvari. Ovo što ti želiš baciti su jedne vrlo vrijedne starke. Ja imam jedne čizme ( moja djeca ih zovu NATO jer podsjećaju na vojničke) koje moram sakrivati od ukućana jer su čvrsto odlučili da im je mjesto u smeću. Meni su naprosto divne. I da ne zaboravim, tvoji su crteži divni.

    avatar

    20.01.2008. (16:18)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    ah...kod tebe uvijek nešto zanimljivo i za nasmijati se:-))
    ja sam jučer također išla na proslavu rođendana sestrinom sinu
    prva godinica,maleni je bio u centru pažnje...glavna faca...
    A i tortu je uljepšao rukom ....baš kad je fotić uslikao....
    bilo je torte posvuda:-)))
    ah..kad se i sama sjetim....:-))

    avatar

    20.01.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    heheheheh s gerijatrije na pedijatriju pa malo zagrebla i po adolescentima ahhah ne bi ti bila ti... a Zmaja je slatka ko šećer i ove su joj tenisice baš fool cool hhheheheheheheheh

    avatar

    20.01.2008. (23:26)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Agua - neka tvoji budu sretni što niste imali vaze iz dinastije Ming :) A ti si napravila pravi potez - svaka ti čast, to nije svinjarija nego osvještenost u najranijoj dobi :)

    @Martica - je, slatka je i prava mala jarčica, ta se ne bu dala zezat', da vidiš kako se takova mala zna postaviti - stane, ne može se braniti, ali sva pocrveni u licu i - reži, doslovce. Samo kad postigne stabilnost i ravnotežu (za sada još pada na guzu), sve će ona njih razbacati :)
    A ti i Branko, da ste bili dobri, ne sumnjam. I ostali ste dobra i pametna djeca. A tvoji štosevi su samo dokaz logičnog razmišljanja, bez obzira na sve :)
    Zmajine starke ne bi bile tako ofucane, ona ih malo preuredila žiletom, skoro sam poludila.
    Znaš kad god gledam "Nikitu" na Nova TV i onog dečka na kompjuteru Birkoffa, sjetim se tvog brata, baš su slični fizički. Isti tipovi - maheri u svom području :)
    I navijam da se vidimo - idući vikend, nastoj doći, zaželjela sam se koje arije :) Pusa :)

    @semperfi - da događaju se bolje stvari, zahvaljujući ljudima, ali naši "serviseri" to ne znaju cijeniti, pa nam malo-malo brišu arhivu i zaštekavaju blog. Zato sam i otvorila blog na blogeru, iako mi je žao što zapuštam one potencijalne posjetitelje tamo. Nisu to zaslužili.
    A za crteže - hvala i tu sam skroz zaštekala, pukla mi inspiracija, zimsko vegetiranje me lišava motivacije :)
    Starke su "vrijedne", ali ponekad se trebaju i oprati :) A tvoje čizme, baš jedne military style sanja moja juniorka, zasad ima samo motorističke :)

    @plavi_suton - vidiš kako se potrefilo, i ova mala bi najradije mlatnula po torti, ali tata je držao stvar pod kontrolom. Ove male snage su naša "odlučna" budućnost koja točno zna što želi :)

    @Vitae - ja skačem s kraja na kraj. A ovo moje dijete što se odijevanja tiće - nije nimalo na mene. Najbolje mi je kad navuče dobru majicu (obično ja kupujem majice) na odrpane hlače i starke, ah negdje u genetskom kodu je nastao - kuršlus :)

    avatar

    20.01.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    ahahahh tko bi mene nasmijao da ti nisi postala blogerica... pa kako ono kažu ..hvala ti B(l)ože!

    avatar

    21.01.2008. (00:00)    -   -   -   -  

  • Tajanstveni hram

    hehe ma tenke moraju baš tak biti :) tak su cool :)) zasad :)
    fotke su predivne, pogotovo malecka plavuša :))
    poozdrav od nas dvoje :))

    avatar

    21.01.2008. (01:43)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ovakva mala djeca su mi najbolja, odmah idu u istraživače. Danas sam se opet vidio sa Bjelovarčanima, došao je puni bus na zimski uspon na Viševicu.

    avatar

    21.01.2008. (02:19)    -   -   -   -  

  • teuta

    Mala dječica su tako cakana ali kao što si i ti napisala treba biti s njima jako pažljiv jer su u stanju učiniti i nemoguće ha ha ha. Mogu si Taru zamisliti i njenu teticu koja neprestano ide za njom spremna maknuti sve prepreke ha ha ha. Ma sigurno si i uživala, jel' tako? Pozdravček draga...cmokkkk.

    avatar

    21.01.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • prorok

    Za mnoge je ponedjeljak najgori dan
    želim ti ponedjeljak sa osmjehom
    i prijatan početak tjedna.
    Znači svi slavimo i moja maza danas
    ima 16 sti rodjendan.

    avatar

    21.01.2008. (10:17)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Vidovita ko i obično ;) Računi su bili samo dio današnjih obveza. Već sam ranije govorio kako sam "predstavnik kvadranta"... a to znači budala koja vodi zgradu sa 62 stana i 11 poslovnih prostora. Bolje da ne načinjem tu temu jer ću inače imati šta pisati sljedećih godinu dana :(

    A što se tiče rođendana, bolje bi bilo reći da smo prošli tjedan imali tri, a ovaj što ide imamo još dva. A moraš...

    avatar

    21.01.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Oho, pa bilo vam je baš zanimljivo. :-) A strašni su klinci kad počne ta istraživačka faza. ;-))

    avatar

    21.01.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Ajme! Tara je preslatka :)

    A starke, presavršene su :) Moje jedne je mama bacila :( [duduše, bile su u još gorem stanju :P] . Niste vi vidjeli moje traperice :P Poderane na stražnjici (skoro cijeloj , lol) i koljenu:)
    Al ih nosim sam po ljetu, jer je ovak malo propuh :D

    *mah mah*

    avatar

    21.01.2008. (22:10)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...ma kakva mala fuck'n djeca, ja sam svoje odrobijao i ne želim ih blizu. Najviše popizdim kad dođem ujutro u svoj kafić popit na miru kavu a nutra se napizde dvije kvočke sa razularenim šmrkafcima. Dok jednog dana ne popizdim i počnem čvrgat okolo...:))))))))

    avatar

    21.01.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • slaven178

    sretan roćkasić maloj Tari

    avatar

    21.01.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro i dan sa osmjehom želim
    Zahvaljujem se za čestitke mojoj mazi.

    avatar

    22.01.2008. (06:08)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    klinci su fantastićni.....................
    možda bi mene jedan klinac smiril..........sigurno bi.........ak kaj volim, volim klince i pese.......................sve ostalo me ne zanima.......................

    avatar

    22.01.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  • tyche

    kako je preslatka mali puzavac LLOLL i nek joj je sretan rodos i puno jos sretnih :)

    avatar

    22.01.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    Fanny, vezano uz tvoj komentar kod mene, i ja se panično bojim paukova...ne mogu ih gledat na slici niti na ekranu...brrrrrr!! A što se tiče nastave...zaista je bilo super. Dječica su mi bila simpatična u svom nastojanju da budu što bolja. Stalno su dizala ruke. Pusek.

    avatar

    22.01.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • slaven178

    @ ne kužim

    avatar

    22.01.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - dakle - Bog poživio blog :)

    @Stresni - da, a ponekad se moraju i oprati :)

    @gogoo - kasnije ih taj istraživački duh većinu napusti. Da mi je znati koji to penjači iz BJ dolaze. Jedine koje znam da se bave time su dr. Malčić i njegova žena :)

    @teuta - mogu ti reći da me izmorila. A i sebe, nekoliko puta je skoro na pod zaspala, ali nije se dala, malo je posustala i - idemo dalje :)

    @PROROK - živa bila tvoja maza :)

    @Manga - kud si si to na glavu naprtio. Nisu oni ludi, znaju koga će :) Ali, ako ništa drugo bar je red u kvadrantu :) Dječji rođendani su lijepi ali i zamorni, nisam više za podnijeti više od dvoje malih na hrpi :)

    @Big Blue - istraživanje je zanimljivo, kad imaš vremena da im budeš za turom :)

    @Miss - ova moja ne mari što je zima, ispod navuče tajice, pa joj nije propuh. Blentara. Tko mi je kriv što ne znam što je cool :)

    @Sag - potpuno te razumijem. Znaš mala djeca su kao i veliki. Ili su simpatična ili nisu. Ovdje je bilo svakojakih. No i ja ne volim razmaženu djecu. Vele - sva su djeca slatka. E bome nisu. U životu sam ih srela poprilično neodgojenih i razmaženih. A najbolji su mi roditelji koji sjede mrtvi-hladni dok im djeca rade lom u tuđoj (i njihovoj) kući. Tara je još zlato, ako ništa drugo, sve prikriva šarmantnim osmijehom. Vidi se da je žensko :)

    @Slave - hvala :)

    @PROROK - i tebi - dobar dan, danas mi je dan - živa trakavica. Nisam se dobro naspavala i zasad uspješno odolijevam napasti da - prilegnem :)

    @tyche - s djevojčicama je mnogo lakše ili kako se stručno kaže - lakše su odgojive. Tara puže, a njezin brat od 8 godina je tu večer - poderao koljena na hlačama :)

    @Teuta - nama dvjema treba poklonit tarantule za kućne ljubimce :) Bravo za učiteljicu :)

    @Slave - ni ja ne kužim :)

    avatar

    22.01.2008. (17:15)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ja klincima dolazim na rockase kad se svi izredaju..meni je previse kad mi trubi onih 20 papirnatih trubica odjednom kraj glave...ak dobijem koji ostanjak od klope i torte, dobro, ako ne, ne očajavam...

    avatar

    22.01.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...