Komentari

dovoljnozazauvijek.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • tanja

    evo mene opet...ne mogu si pomoci...svaki dan na netu trazim novosti o knjigama i filmu...bas ti hvala sto si mi odgovorila na pitanje....citala sam komentare i na lexiconu...ma meni je robert presuper....e tako mi je drago da se nesto dogada, npr.izbri glumaca....bas me zanima tko ce biti jacob...inace ga bas ne volim...al nadam se da nece biti ljepsi od edwarda....eto pusa svima koji obozavaju sumrak...........

    avatar

    19.01.2008. (23:26)    -   -   -   -  

  • Dancehall

    hello. vrlo lijep blog, jako mi se sviđa. puno pohvala.
    zanima, možeš li malo više napisati o 'Forever Dawn'?
    sva tri djela sam pročitala, uključujući i prvo poglavlja 'midnight sun', ali ništa nemogu pronaći o forever dawn i jako me zanima što se u njoj događa?
    unaprijed ti zahvaljujem.
    veliki pozdrav ostavljam.

    avatar

    20.01.2008. (14:05)    -   -   -   -  

  • someone special

    ej dovoljno za zauvijek nadam se da si bila kod decka i da ces ubrzo na msn? i ako mozes da obrises komentar sa mojom msn adresom? jedva cekam da budes online pusa svima...:D

    avatar

    20.01.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • tanja

    e...evo mene opet s pitanjima...sumrak, mladi mjesec, pomrčina, breaking down, midnight sun...to sve razumijem, al nije mi jasan taj forever down.....koji je to dio? odakle sad on? na stranici stephenie meyer nisam nasla nista o tome. recite mi gdje pise nesto o tome da i ja procitam. unaprijed hvala...

    avatar

    20.01.2008. (18:14)    -   -   -   -  

  • tanja

    samo da vam javim...u ponedjeljak 21. ce na obn-u u 20h biti film glasnici zla u kojem glavnu ulogu igra kristen stewart........pogledajte ga...

    avatar

    20.01.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • dovoljno za zauvijek

    Za Vampirellu i tanju:

    Ej, hvala na informaciji o filmu, gledat ću ga :)

    Što se tiče Forever Dawn:
    ovo sam uzela sa Stepheniene stranice... odi na Twilight series - Twilight - Faq - i pročitaj 17. pitanje.

    Ali otišla sam copy-paste, pa evo:

    Ever since I put up my "craptastic covers" page and included the cover I made for Forever Dawn (the original sequel to Twilight), I've been getting different versions of this question. First of all, here's the reason why Forever Dawn will never be published: it doesn't fall into the young adult genre. I wasn't thinking about my audience yet when I was writing it, I was still just writing for my own amusement. When I knew that I was going to have to write another sequel, with a more YA focus, I went ahead and finished Forever Dawn so I could give it to my big sister for her birthday (how many of your sisters have ever written you a 600+ page book for your birthday?). Now, eventually, in the distant future, I will probably put up sections of Forever Dawn like I did with the Twilight outtakes. The reason I can't do this for a long time is because the plot line of Forever Dawn is still working as a loose skeletal outline for the rest of the series. In other words, it's chockfull of spoilers. So I won't be able to put any of it here on the site until I'm past that point in the story. After Eclipse is out (2007-fingers crossed), I'll be able to reveal the first pieces of Forever Dawn.

    Osim ovoga odi i na Twilight series - New Moon - The story, tamo isto ima dosta o Forever down, ali evo kopije:

    If you've read the story behind Twilight, then you know that I didn't set out to write a novel or begin a career as an author. I was just writing down a story for my personal enjoyment, letting it grow as it would and lead where it would. No pressure, just fun.

    The first sequel I wrote to Twilight—Forever Dawn—was more of the same. I wasn't planning a sequel any more than I was planning to write a book in the first place. Originally, Twilight had a more defined ending. But, when it was ended, I started writing epilogues. After I'd written three epilogues, all of them over a hundred pages long, I realized I wasn't ready to stop writing about Bella and Edward. One of those epilogues turned into Forever Dawn.

    (People often ask me if I'm ever going to make Forever Dawn public. The answer is no. For one thing, it's not great—it's downright embarrassing in some places. However, some of the content will work as a loose outline for book four, so I can't tell you what happened, either.)

    I was about three hundred pages into Forever Dawn when my life got turned upside down. Twilight was going to be published. People were going to read what I was writing. More specifically, young adults were going to be reading what I was writing. Unintentionally, I'd written a young adult novel. I realized pretty quickly that Forever Dawn did not follow the rules of YA. Because I was caught up in the story, I finished Forever Dawn anyway, knowing that it would never see the light of day; I gave it to my big sister as a birthday gift. And then I started on the real sequel.

    The biggest non-YA thing I'd done with Forever Dawn was this: I'd pretty much passed over the rest of Bella's high school experience entirely, skipping ahead to a time in her life with more mature themes. So, as I began to sketch out New Moon, I went back to Bella's senior year of high school and asked my little cast of characters, "What happened?"

    Ako ne znaš engl., nema probl., prevest ću :)
    Ali stvarno.

    Za someone special: ja sam upravo sada na msnu. Obrisala sam tvoje ime.

    pusa

    avatar

    20.01.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • ~ eclipse ~

    omg.. pa nije lik loš :D
    aj lajk it..

    avatar

    21.01.2008. (10:57)    -   -   -   -  

  • Bridget

    ........ima prekrasne oči i nije tako loš,ali sviđa mi se izabrani........jedva čekam film.......
    .......mislim da ti je dečko u pravu,zbilja je Bella lijepa,ali nije obično-posebna kako sam si ju ja zamislila...:)))

    avatar

    21.01.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • tanja

    o neeeeeeeee! a meni se sad tako svida robert.............ne zelim da mjenjaju glumca........smrc........decko ti je bio u pravu kristen je lijepa, ali kao sto ces vidjeti u filmu veceras-uopce nije takooooooo lijepa kao na slikama....ovdje glumi obicnu prosjecnu curu i ja mislim da joj dobro ide................ROBERT JE SAD MOJ EDWARD...............

    avatar

    21.01.2008. (16:28)    -   -   -   -  

  • dovoljno za zauvijek

    Za Bridget: Da, ima jako lijepe oči :) i ja jeeeedva čekam film, i knjigu... ma sveeee....

    Za Tanju: Neće ga promijeniti, samo su na twilight lexiconu pisali o tračevima koji kruže. Drago mi je da se većina pomirila s tim da je Robert P. Edward i da im ta činjenica čak postaje i draga (!!!). Btw. gledat ću film, iako je tek oko 11... imam učenja, tako da.... bit će duga noć.. iako, ja se bojim horora + sama sam ... šmrc ;( ;( ;(

    Pusa

    avatar

    21.01.2008. (20:05)    -   -   -   -  

  • miss vampire

    ovaj je definitivno zgodniji!!!

    avatar

    21.01.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    hm pa i ja sam se pomirlila sa robertom za edwarda, nije uopce tako lose bar se nesto dogada po pitanju filmova mozda budem isla u njemacku na jednu od promocija ali je jos pod velikim mozda, a skola gdje ce se snimati mi se svida bas onako pravo americka, a nije ni cudo sto su djeca uzbudena znam kako bi meni bilo da se snima u osijeku jaaako bi sretna bila!!!!
    pusa
    poooz
    Čitam te 8)

    avatar

    21.01.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • Bella

    Kao i većina, koliko vidim, i ja sam se pomirila s izborom glumaca... No, s jednim se ne mogu složiti: meni Kirsten i nije baš toliko lijepa.

    avatar

    22.01.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • Jacob

    blog ti je preodličan, ono baš mi je drago šta se tako trudiš podijelit ono šta saznaš s nama! puno pozdrava!!!
    p.s. čitam te- heheh :)

    avatar

    22.01.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  • dovoljno za zauvijek

    Za colorfull girl: Joj, i ja sam razmišljala da odem u Munchen, no onda sam shvatila da nemam novca. kako grozno, preračunala sam - povratna karta do Zga (studentska) mi je 150kn, a od Zagreba do Munchena je 650kn (povratna) + novac za boravak tamo + ulaznica za promociju. Ne bi me izašlo manje od 1000kn. Mislim, za dva dana je to puno.
    kaaako tužno.

    Za Bellu: Meni je ona slatka.. gledala sam jučer onaj movie na obn-u i dobro mi glumi. U jednoj sceni - kada je ono roditeljima objašnjavala i drhtala "mama, mama, morate mi vjerovati" mi je bila malo neuvjerljiva, ali sve u svemu je ok... izgleda jako krhko što mi je apsolutno savršeno za Bellinu ulogu i ima pune usnice kada je ozbiljna.

    Za Jacoba: Puno hvala :)

    avatar

    22.01.2008. (15:22)    -   -   -   -  

  • tanja

    e drago mi je da si na kraju ipak gledala film...nadam se da nije bio jako strasan i da si stigla srediti sve za faks....čujemo se...

    avatar

    22.01.2008. (18:02)    -   -   -   -  

  • werewolf girl

    cool blog.
    P.S. Taylor Lautner(jacob) je puuuuuuuuuno zgodniji od cedric diggorya

    avatar

    11.09.2008. (21:20)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    NAŠ DRAGI VOĐA IVO JOSIPOVIĆ SLUŽI NAM DA POSJEĆUJE USTAŠKA I PARTIZANSKA SPOMEN GROBLJA, A NEVIDI KAKO HRVATSKI NAROD ŽIVI

    Hrvatskom narodu ne preostaje ništa drugo osim lažnog prestavljanja demokracije. Hrvatski predsjednik Ivo Josipović, jedan dan je na svečanosti na ustaškom spomen groblju, a zatim drugi dan je na svečanosti na partizanskom groblju. Mislim, da je to lažno predstavljanje naroda. Josipović je izabran putem izbornih krugova, stranaka, koalicije, ili bolje rečeno natpolovičnom večinom i voljaom građana. Nema tu sreće za Hrvate, kada se jedan predsjednik države tako nisko ponaša i s njime cijeli državni vrh. Našu zemlju "more" i "tuše" mnoge brige i problemi: zaduženost, siromaštvo, nezaposlenost,.., bijeda. itd. Nikog za to nije uopće briga.

    Nas svakodnevno mediji bombardiraju u vijestima o tome kako su naši vodeći političari prerezali tamo neku svećanu traku ili pustili u rad lift iloi neki uređaj... A sve one bitne stvari - kao i dalje da nije nikga za ništa briga. Teško je gledati mnoge sudbine ljudi, za koje su im krivi - oni koji ih javno predstavljaju. Zato Hrvatsku državu moramo što prije vratiti u naše ruke. Nismo se mi 21. godinu odmaknuli od nikuda. Godine 1989., nije se ništa promjenilo - ono što je postojalo od 1945. godine - to postoji i danas. Mi možemo zaustaviti ovaj medijski rat između bivših ustaša i partizana. A trebaloo bi promjenuti kurs i to odmah. Može se odavati počasti koliko god se hoće po brdima, grobljima i šumama. Trebali bi zato nešto učiniti da to sve prestane.

    Ako stvarno šelimo mir, istinski mir, mirpun života i napredka - onda suprostavimo se ovom ludilu i iluziji. U Brezovici pokraj Siska 22. lipnja 2010., predsjednik Ivo Josipović je odlikovao devetoricu partizana. Za 69. obljetnicuutemeljenja partizanskog odreda. Pitam se: Što to sve treba da znači? I zašto se daje tolika važnost, tome svemu kraj velikih i brojnih problema. Predsjednik RH, Ivo Josipović posjetio je istog dana i spomen groblje u Podgariću. Mi još i danas u Hrvatskoj neznamo - kakva je to razlika između antifašista i komunista. Ali zato Dan antifašizma koji se obilježava 22. lipnja, nigdje se nije slavio, osim što ga je slavio državni vrh i to okružen sa nekoliko staraca i baba, starih nostalgičara i senilaca - zvani partizani.

    Za dva dana ide novi praznika 25. lipanj, kad opet u državi se neće raditi. Slavit će se - kad je Hrvatska 1919. godine, odnosno kada je sabor donesao Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske. Taj važan i povijesni datum je kamen temeljac u obnovi hrvatske države. Koliko se samo troši novaca i drugih društvenih sredstava za obilazak Jasenovca i drugih spome groblja iz drugoda svjetskog rata? I to dok mnogi ljudi su bez posla i nemaju što da jedu, i nemaju novca da se kupe hranu. Sramota je, što imamo takvog predsjednika i sramota je što imamo takvu bešćutnu i zločinačku politiku. Sramota je što još uvijek gledamo na državnoj televiziji svakodnevno partizansdke filmove. Sve je to prljavo i mračno, gdje vlada siromaštvo, bolest i smrt... Treba dati znak za uzbunu. No, bitno je i ono što činimo sebi i što činimo drugima. U okupiranoj Hrvatskoj, pitam se: Tko su sntifašisti? A tko su komunisti? I na kraju što reči - zbogom pameti narode.

    CROATIA / BJELOVAR, 23. lipanj 2010.
    Branko Stojković
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (10:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...