Komentari

broco.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


 • necutako

  ....vinceko i lozica.....
  dole sam ti jos ponesto napisala o stranama...

  avatar

  19.01.2008. (01:04)    -   -   -   -  

 • Kenguur

  Pogledaj link http://budzak2.blog.hr
  Nesta sam na brzaka jutros napravio pa javi :))

  avatar

  19.01.2008. (08:36)    -   -   -   -  

 • brodjanka

  Hahaha...fali još samo dodatak o našoj Vinskoj Akademiji,nemoj to zaboraviti!!A ona istina o ženama i vinu:da vino smiješ dijeliti sa prijateljima,nije do kraja istina i točka!Pa možeš i ženu dijeliti s prijateljima....ali nije poželjno baš svoju,jel da!?Pozdrav mom susjedu u Podvinje...!Svaštara

  avatar

  19.01.2008. (10:11)    -   -   -   -  

 • Koraljka

  Vino je božansko piće i hrana. Točka.
  Nego, ovako znatiželjna, otišla na Kengijev link i vidim Franca i jebadu. Mislila san da san pretjerala s crnim :)))

  avatar

  19.01.2008. (10:59)    -   -   -   -  

 • Euro

  e 22.sjecnja cu ispiti kupicu vina u znak svetog Vinka..

  avatar

  19.01.2008. (12:30)    -   -   -   -  

 • Koraljka

  O, već je tu !
  Sviđa mi se, prozračan je, lagan, svjež.
  I goblen je lijep.

  avatar

  19.01.2008. (12:45)    -   -   -   -  

 • Kenguur

  Goblen hehehe :))))))

  avatar

  19.01.2008. (16:12)    -   -   -   -  

 • gutanje laži

  Ohohoho, novi dizajn! Sviđa mi se, moram i ja promijeniti svoj, al' nema ideja ni zanja za to, trenutno! :-) EJ, super ti je ova cool lista, cijelo vrijeme vrtim mišem po njoj i igram se! :-)))

  avatar

  19.01.2008. (21:37)    -   -   -   -  

 • pavlina

  wow, super je dizajn :o bravo bravo! :) tako treba. I pročitala sam sve one komentare što si mi rekao,sva sam se naživcirala i htjela sam napisat svoj stav, ali tolko puta sam već vodila te prepirke sa svojim kolegama "intelektualcima i akademskim građanima", da sam shvatila da nema smisla, jer oni ne znaju ni saslušati tuđe mišljenje, a kamoli ga shvatiti. baš zanimljivo da se tako tvrdoglavo ne odriču svog mišljenja, a svoje domovine se odreknu dok kažu keks.

  avatar

  19.01.2008. (21:58)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  Novo ruho osmilio je naš velemajstor dizajna, sistem inženjer, čovjek koji je jednom nogom u Europi, drugom u Australiji, a srcem i dušom u Vukovaru, u Slavoniji. Dame i gospodo, to je KENGUUR ili...., no kad bude smatrao potrebnim on će sam napisati i obznaniti.
  Da, dizajn mi je poslao jutros. Onako, kaže: na brzinu. A onda ga je počeo dotjerivati, cifrati, slagati... i bojim se da sam mu upropastio subotu. Nisam kriv, majke mi.

  avatar

  19.01.2008. (23:06)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  necutako; Draga, ne želim ti javno pisati, ali ne vidim ti mail. Ne zamjeram, no ne zamjeri. Ja, možda imam više razloga da razmišljam kao ti. No, kada je domovina u pitanju, ognjište, djeca... tu dobro znam tko sam i čiji sam. Ne pada mi na pamet svojatati Šumadiju, a još manje Kragujevac.
  brodjanka; O Vinsoj ne mogu jer je se rektor Boža priženio u Švicu. što se tiče dijeliti-dijelimo. Grof nije cicija. Kad je znao uzimati mora i dati.
  Koraljka: Vino je.... Vino!
  Euro smijeh: A ja ću nazdraviti i u tvoje ime.
  Koraljka: Jel' da je lijep. Što kažeš prozračan. A goblen je izvezao Kenguur i, zamisli, u donji dio ubacio je crkvu sv. Antuna Padovanskog u Podvinju.
  gutanje laži: Ma nemam ni ja pojma. Poslao mi čojek kod na sedam kartica. mislio da ja nešto znam.

  pavlina: Mali ne sekiraj se. Sjećaš se kad si kao osmogošnjakinja išla u vrt po mrkvu. Tenk iz Bosne ispali granatu i znaš da imaš samo pet sekundi da zalegneš. Pa što bude, bude. Danas se mnogi minkenski branitelji toga ne sjećaju ( a kako će kad i ne znaju), a neki samo što ne zapitaju: Tko nas to zavadi? No, kao što rekoh ne sekiraj se i otepi još ta tri ispita na Filozofskom.

  avatar

  19.01.2008. (23:26)    -   -   -   -  

 • Tri Pojma

  šta su mi uradili od bloga, mama... šta su mi uradili od bloga, mama... okrenukli ga, obrnuli... ili su malo više vina popili... šta su mi uradili od bloga, mama
  :)
  p.s. ja ne smijem priznati da od svega toga najviše volim slaninu na ražnju :)

  avatar

  20.01.2008. (00:00)    -   -   -   -  

 • žubor vode

  Simpatičan post,ali dizajn odličan.Svaka čast Kengiju.Pozdrav

  avatar

  20.01.2008. (08:00)    -   -   -   -  

 • Kenguur

  Ono ti je dole _:))

  avatar

  20.01.2008. (11:20)    -   -   -   -  

 • fizikalac

  opla,,pa ko na se to ponovio,,lijepo odijelo,nema šta,,zavidim kolega,,samo se pitam ko ti ga obukao,,haha,,prekrasno stvarno,mora da ti je sad ugodno radit na blogu,,,

  avatar

  20.01.2008. (14:26)    -   -   -   -  

 • greentea

  zna taj kengur svašta! a i dobar je čovjek - ko kruf! e, kad se samo sjetim što je sve izduro kad je radio moj dizajn koji se sada ne vidi!! zbilja mu se divim! ali, možda ti skitač razumiješ kako je teško muškarcu objasnit koju nijansu zelene želiš - kad on u svemu vidi sise, a njih nema u zelenoj boji! nije ni meni bilo lako....
  ovaj dizajn mi je jako lijep i nekako ti baš pristaje. gle, tu je i drava, i đeram sa salaša, i livade i u daljini se čak i osijek nazire! ma, sama ljepota! ja si zamišljam da se to lagano spušta veče, pa je nebo pocrvenilo - moje omiljeno doba dana! a, možda je i jutro - ali, o izgledu neba rano jutro ti ja jako malo znam. to prespavam.
  a, sveti vinko je dobro izabrao čega će biti zaštitnik! gutljaj dobrog vina je sjajna stvar...
  nisam čula ima li neki svetac koji je zaštitnik šljivika i rakije? ovdje kod mene u ravničarskom dijelu slavonije ima manje vinograda nego tamo kod vas u slavonskim brdima...normalno.
  je li to precjednik bio kod tebe u vinogradu na gozbi? on se uvatio mesa....što ti je simbolika prezimena na djelu! hehehehe...eto, skitač, koliki je ispo komentar mogla sam napisati i cijeli post! al nećeš valjda zamjeriti...ja to ne često tako! ostavljam ti osmjeh i pozdrav i ugodan ti kraj vikenda!:))))))))))))

  avatar

  20.01.2008. (15:51)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  Zona Z.: Ja nesmijem vako javno kast što najviše volim
  žubor vode: Svaka čast
  ®Kenguur: VidiJJJo! Što vidiJo ? Isprobo, ispipo, prepipo. Sve OK, sve je za pet. Samo, brine me što je ono opet "dolje". Da mu se ne dopadne što s obzirom na godinu prozvodnje i ne bi bilo čudno da ostane "dolje"- Pa onaj aktualni bećarac: Alaj mi se u ...
  fizikalac: Trenutno sam u fazi razgledavanja i pipanja. Kaže Kengi: - Ma evo na brzaka. Nezna on da kod mene nema "na brzaka". Kada je on ušao u moje umotvorine i hakereske vještine koje ne bi ni sam Bog razriješio, čojek je moro skinut poluver i košulju. Odjednom mu bilo vruće: Ode dizajn lijevo, desno, počeo vribrirat sve dok ipak nije kratkim potezom "delete" poput Aleksandra Makedonskog razriješio ovaj moj blokerski gordijski čvor. A da sam znao da seli, ne bih, majke mi, bantovo ga.Mislim da je i selidbu zbog moga bloga morao odgoditi. To znači da njegovoj gospođi (a možda i djeci) ne smijem na oči.

  avatar

  20.01.2008. (15:54)    -   -   -   -  

 • inspektor Clouseau

  Opa, novi dizajn :))
  Bravo, sviđa mi se. A vino, što reći osim "in vino veritas"!
  A i sa Stipicom si "transparentno" prodivanio :))
  Pozdrav

  avatar

  20.01.2008. (22:01)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  greentea; Mali Zeleni, dok sam ja ljudiko s ostalima ti si se prikrila i, gle, odjednom se pojavila. He, he, kažeš u daljini Osijek, vo Drava teče u smiraj dana, u veče... Ma jok, to ti je Štitar selo i Babina Greda, a za nji kažu da " iz daleka k'o Osik izgleda"... Ako ne znaš kako je u jutro, kad je najlipše milovanje, kad se dika sprema na oranje", ti valjda znaš kake su osječke noći. Sise? Ne bi imo ništ protiv da su i u zelenoj boji, samo nek su u mojoj ruki. A što se tiče šljiva i šljivika, ne nemaju zaštitnika zato što su ko šikara. Niču na sve strane. A kad ih malo podrežeš i daš gnojiva-polude ako ih tuča ne stuče il se u njih ne uvali šarka. No, bolje rakije od mađarice nema. O duljini (teksta): Pa meni nikad dosta tvoji riči. Valjda znaš.

  inspektor Clouseau: Inspektore, nisam siguran al' mislim da si tog sv. Vinka bio predjednikov šef osiguranja. Mislim da sam te vidijo kod nog bureta na kutjevačkom trgu. U jednoj ruki imo si kobasicu s roštilja, a u drugoj nu politru kutjevačke graševine dok si budnim okom motrio na pridsidnika.

  avatar

  20.01.2008. (22:51)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  Zgodan redizajn. U to ime, nutri z njime ! :))

  avatar

  21.01.2008. (02:08)    -   -   -   -  

 • Kenguur

  hahahaa bio bih "Caruga u saboru " :))))

  avatar

  21.01.2008. (09:47)    -   -   -   -  

 • između jave i sna

  malo preletjela, ne daju mi da u miru čitam, stalno uvaljuju neke poslove... al' vratit ću se ja, posebno na onu dolje priču... jurim dalje...
  pozdrav veliki!

  avatar

  21.01.2008. (12:40)    -   -   -   -  

 • ja

  čista desetka za novi look
  a tekstovi - zna se

  avatar

  21.01.2008. (15:05)    -   -   -   -  

 • lonewalker

  Hehe,lijepo je na taj dan biti u vinogradu! Vidim i novi dizajn! Svaka čast. Pozdravljam prijatelja!

  avatar

  21.01.2008. (21:09)    -   -   -   -  

 • brodjanka

  OOOO,novi dizajn!!KrasnoSamo se nadam da je ono "dolje",na pravom mjestu...valjda nije neka greška..hehehe!!Vidim da nešto pipkate,prepipavate...čudno..valjda se stari,a?!?A za novosti o Boži nisam znala..na godišnjem sam,pa miinf.sporo stižu!!Dobar ti novi daSvaštaran!

  avatar

  22.01.2008. (08:45)    -   -   -   -  

učitavam...