Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Murta

  lude slike XD
  pomozite ljudi

  HVALA!!!

  avatar

  19.01.2008. (13:45)    -   -   -   -  

 • Dargor

  Slažem se u potpunosti s ovim priopćenjem za javnost, za razliku od, kako sam stekao osobni dojam, prethodne malo pretjerane reakcije protiv zabrane i "jadnim diskriminiranim" pušačima. Jer čini mi se da se nepušači htjeli to ili ne htjeli više žrtvuju i prilagođavaju pušačima nego što pušači vode brigu o nepušačima. Sviđaju mi se nabrojane prateće mjere ali mislim da će biti užasno teško da ih netko s vrha ozbiljnije uzme u obzir a kamoli provede u djelo, no treba se boriti za tako nešto.
  Pribojavam se da bi ugostiteljima doista mogao opasti promet, ali možda samo na kratko vrijeme, nepušačima bi bilo bolje, a u irskoj odkad nema dima u pubovima glazbenici lakše i bolje sviraju..

  avatar

  19.01.2008. (15:18)    -   -   -   -  

 • Rafinerijski zrak

  To je jos jedan apsurdan zakon koji donosi ova vlada kao i onaj 00 promila, a sve pod krinkom dobrobiti covjeka. Koja je to dvolicnost da covjek ne povjeruje.Totalno diskriminirajuci.Rafinerije, spalionice....nas svakodnevno toliko truju tako da ima mnogo oboljelih i umrlih, a nitko nisto ne poduzima.Kada se pocne sprovoditi zakon slobodno izadite iz kuce,stana ili kafica i sretni sto je zabranjeno pusenje duboko udahnite ovaj cist "Rafinerijski" ili dr. zrak, te punim plucima toga zraka krenite u nove pobjede. S r e t n o !

  avatar

  20.10.2008. (11:28)    -   -   -   -  

 • Treca Sreća .. Anti smoking diary

  ..ako hoce i zanima vas prestanak pušenja posjetite moj blog....
  http://3rdluck.blog.hr/ ...ako hocete i zanima vas prestanak pušenja iz dana u dan posjetite moj blog....

  avatar

  10.02.2009. (14:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...