Komentari

potravljeselo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bukara

    Srdačan pozdrav!
    Evo kao Potročanin porijeklom i ponosom, jako san se obradova kad san naša ovaj blog na Internetu. Zahvaljujen Dobrome Bogu i Zaštitnici Cetinske krajine i, kako je navedeno, autora ovog bloga što se naša netko tko će učinit vako lipu stvar za naše (nadan se da se niko neće ljutit šta ga zoven svojin iako ne živin u Njemu; no mislin da je ovde bitno šta je u srcu, a ne na papiru!) Potravlje. U istom Duhu želin i zahvalit autoru, izrazit svoju potporu u svakom smislu (osin u materijalnom, dok se ne zaposlin – student san) i zaključit onin šta će najviše obradovat autora – da od danas ima još jednog redovitog posjetitelja.
    Zašto? Iz više razloga. Bavin se narodnon književnošću i umjetnošću Cetinske krajine, a tu Potravlje svakako ima veliku ulogu. Ta Potroski su guslari uvik bili na glasu, uvik su bili cijenjeni. Potročani su uvik bili poznati ka dobri rerači (mladi, di ste s reron? Ko će nastavit?), a o zanatima ne triba ni pričat, to je općepoznata stvar!
    Neću se sad više raspisivat, dugo će ljudima bit čitat, ali bit će mene tu... od sad... :)
    Na kraju, neka vas sve Bog blagoslovi i naša Gospa Sinjska čuva!

    avatar

    19.01.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • gorihote

    molim da se jjavi ako ko pozna nenada glavinića(20ak god)!unaprid fala

    avatar

    19.01.2008. (16:11)    -   -   -   -  

  • potravlje moje

    Bukara moj, hvala ti na moralnoj potpori koju nam (mom bratu i meni) pružaš, raduje nas to i sokoli.
    i meni je bilo krivo, do prije godinu i nešto kad bi u google upisao : potravlje, dobio bi najčešće informacije iz mup-a o prometnim nezgodama na toj dionici magistralne ceste ili bi saznao nešto o tijeku razminiravanja. od slika sela samo bih našao čuvenu bakru našeg umjetnika iz knezovića.
    sada, uz malo truda, stvari stoje puno bolje. ukoliko ti imaš kakovih tekstova ili zanimljivih slika o selu, možeš mi poslat na mail, pa ću to rado objaviti. ako imaš vrimena, možeš i ti otvoriti još jednu stranicu o potravlju. bit će mi drago.
    lipi pozdrav tebi i tvojima

    avatar

    19.01.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • potravka

    jaaaaa znam NENU!!!

    avatar

    14.05.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...