Komentari

musavica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • moralne dileme

    Na prvo pitanje si odgovorila sama :
    "kao treća osoba, ovu ''malu osvetu'' ne biste osuđivali, naprotiv, tvrdili biste kako osoba ima potpuno pravo na to,"
    Ne znam da li treba vračati milo za drago i nikad nisam podržavala takve "akcije" jer mislim da bi trebali bit iznad toga nećega što nazivamo "drago" a vraćamo "milom".

    2. pitanje - Ako misliš da time možeš popraviti kvalitetu svog života u tolikoj mjeri da zasjeni ono " morali biste živjeti s tim..." onda to napravi. Katalizator- jel to zaista samo ubrzavanje procesa ili uz ubrzavanje i prilagođavanje krajnjeg ishoda?

    Ne znam, draga musi, teško je dati pametan odgovor na ovakva dosta opčenita pitanja. Samo ti mogu , iz iskustva, reči da se dobro ne vraća dobrim a loše ne vraća lošim....
    pozf+drav od poluimenjakinje naslova ovog posta:-)

    avatar

    19.01.2008. (10:21)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    jednom davno, pa ni ne baš tako davno netko iz meni neobjašnjivih razloga napravio je nešto kao pod tvojim pitanjem broj jedan. Osvetio mi se na najgori mogući način, previše bolno i nisko a ne znam zašto. To milo za drago nisam sigurna da sam zazlužila, il ak već jesam zbog nečeg onda je to moralo ispast drugačije... znam da boli i bolit će i ne postoji način da saznam , znaš sad nakon nekoliko godina više i ne tražim krivca ali kako moralna kaže dobro se ipak vraća dobrima a zlo zlim, pa neka mu je tamo gdje bio ..
    a ti pokušaj to riješiti na neki drugačiji načina, iako je teško suditi kad nismo sigurni o čemu je riječ...
    pozdrav..

    avatar

    21.01.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • hannah

    drugo pitanje nisam baš pohvatala. malo je preopćenito pa ga nisam uspjela preslikati na neku meni poznatu situaciju. A ono pod jedan - ja samo znam kako bih ja, što ne znači da je to jedino ispravno. Ja ne vraćam milo za drago. To nisam ja i s takvim se pristupom sama ne osjećam dobro. Nekako gledam da mi je svako zlo dano za neko dobro, da iz njega nešto naučim, očvrsnem. Mislim da bih davno izgorila da sam na svaku loptu gledala kako ću vratiti.

    avatar

    21.01.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...