Komentari

okosjenkiiregocu.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vedjak

    Kod nekih ljudi je prošlost u dnevničkim zapisima toliko nepodnošljiva da u određenom trenutku odluče to uništiti, a neki čuvaju kao drage uspomene.Naše su osobnosti vrlo fluidne. Mijenjamo se iz dana u dan, iz sata u sat, ali lijepo je ponekad, čitanjem dnevničkih zapisa podsjetiti se na prošlost. Jedino se za tu prošlost ne treba vezivati. Treba ju otpustiti s osmijehom na licu i shvatiti da sad više nije isto i da smo se izmijenili. Osjećaj neugodnosti koji prati čitanje dnevničkih zapisa može biti znak da neke stvari u sebi još nismo proživjeli ili da nismo oprostili sebi, a možda i nekom drugom...Upitajmo se zašto....Riješimo to, odvežimo se i plovimo dalje morem života, jer ono što je bilo i nije moglo drugačije biti. Važno je da nam je sada dobro i da se mi dobro osjećamo, poduzmimo sve da bi se i ubuduće tako osjećali.
    Evo, to je samo jedno moje malo razmišljanje, ali svatko najbolje zna za sebe, zar ne?

    avatar

    17.01.2008. (17:01)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Dobro si učinila, možda ne treba klince opterećivati prošlošću. U tom svom srednjoškolskom dnevniku naišla sam na dio gdje mi mama čita svoj stari dnevnik i govori da ću u životu biti jednako nesretna kao ona (krasno). Ne znam da li sam sretnija ili nesretnija, ali kako god da je to je moj život a ona ima svoj. Simpa mi je kako si dnevnik nazvala mutavim terapeutom. Pozdrav :-)

    avatar

    18.01.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    U jednu ruku je šteta, a u drugu opet i nije ako je čitanje dnevnika u tebi izazvalo takve reakcije...
    Jednostavno, odbaci ono što te je nekad mučilo, nemoj da te bilo što sputava i kreni dalje. Sutra je novi dan!

    avatar

    18.01.2008. (13:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    Mnogo sam nekad pisala i opširno. I ja sam uglavnom sve pobacala u selidbama. Ostalo mi nije baš ništa. Ali i ne nerviram se, imam ja to u svojim Sabranim djelima, u kutku mozga :)))

    avatar

    18.01.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da. i ja učinila isto... pronađoh u pospremanju i neke zapise KM... nekako nisam imala snage da čitam njezinu intimu (doduše, koliko ja znam, ona je to pisala unazad par zadnjih godina, tj. u trenutku kad je ostala sama tj. kad je tata umro)

    avatar

    18.01.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    pa da, ako je nesto bilo jako intenzivno i to jos neugodno onda svako vracanje na to, pobudjuje neugodne reakcije, stoga mislim da si dobro napravila sto si ih se rijesila. Ja sam tip koji se ne osvrce na ono sto je bilo (pogotovo ako je bilo lose), proslost ostavljam iza sebe i gledam samo u buducnost. No, ocito nismo svi isti. Kisses & hugs :)))))))))))

    avatar

    23.01.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • fanny

    Našla sam moj trudnički dnevnik, pri spremanju knjiga i dokumenata. Baš sam uživala podsjetivši se na te dane. Mnoge stvari sam zaboravila, a nije to bilo baš tako davno. I sjetila sam se ovog tvog posta... pa eto, da ti javim da nije baš sve otišlo u zaborav.
    Pozdrav :)))

    avatar

    25.01.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • Okom kroz objektiv - Foto MA

    Hej, evo mene nakon duuugo vremena.....
    svrati i do mene, (ako želiš - bit Će mi drago) imam nove fotke... VELIKI POZZ! ;)

    avatar

    30.01.2008. (00:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    Još jednom - pozdrav :)))

    avatar

    04.02.2008. (19:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...