Komentari

laganje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Suncokretic

    Ima, mi smo ti tu. Da, znam.....ne želim biti kao Ana....zato ti samo pozdrav ostavljam i poruku da je ovo mjesto ono na kojem možeš sve što želiš istresti!
    P.S. Donji post sam pročitala i ostavila komentar ali je očito ispario......

    avatar

    17.01.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ni ja ne volim tješitelje, ni optimizam

    avatar

    17.01.2008. (14:36)    -   -   -   -  

  • hod po ravnoj crti

    @ pametni zub - potpisujem

    avatar

    17.01.2008. (16:10)    -   -   -   -  

  • gutanje laži

    @suncokretić: hvala, blog stvarno i shvaćam baš tako, kao mjesto gdje mogu sve istresti! Stvarno mi puno znači, blog je moj kućni ljubimac! :-)) hej, mila, je ne brišem komentare, a tvoj nisam vidjela, ne znam što se dogodilo. No, zanlo se meni dogoditi da nekome ostavim komentar i kasnije skužim da ga nema, a sumnjam da ga je vlasnik bloga obrisao. :-)
    @zub i hod: potpisujem i ja! :-))

    avatar

    17.01.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • greentea

    hehehe...konačno sam skužila kako to komentari ispare. bar moji. zaboravim kliknuti "pošalji", već odmah kliknem križić za izlazak.
    a tvoj san...nije najveći problem kad nema nikoga...meni ne. najveći problem je biti s ljudima koji ti neodgovaraju, a ne možeš otići. a, u samoći se često sjajno družim sa svojim mislima i gotovo nikada mi nije dosadno. ima jedan san koji mi se ponavljao kroz jedno duže razdoblje...moja mala noćna mora...i naglo je prestao kad se u životu ostvarilo baš to na što me je moja podsvijest upozoravala...sve sam znala, ali si nisam željela priznati...neki snovi imaju smisla. ali, samo ti znaš koji je. pozdravčić...:))))

    avatar

    17.01.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • gutanje laži

    @greentea: u pravu si, slažem se s tobom da je najgore biti s ljudima koji ti ne odgovaraju. Ma u zadnje me vrijeme pucaju takve teme pa štancam postove k'o luda. Stvarno, ja sam raspoložena za pisanje samo kad sam - sjebana! .-)))

    avatar

    18.01.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...