Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • purger

    mislim da se ekipa oz "pola ure kulture" jedina usudila reci istinu o tome sto se trenutno desava u Lijepoj nasoj, a prilog o "muzeju himne" smatram jednim od boljih priloga od kako je ovih izbora i grabeza za fotelje i mjesta u vlasti..
    nije se netko "sjetio".. Pupovac je doticni kojem se grade muzeji i promovira kultura, dok mu njegov Srpski narod zivi bez struje i vode, da ne kazem i gladuje u tom djelu Hrvatske za koju je recimo on odgovoran brinuti se i napraviti nesto vise.. a znamo da nije napravio ama bas nista da im olaksa povratak i zivot u ratom poharanim podrucjima..
    Glina ce sama po sebi postati muzej ako se uskoro u tom gradicu, gdje djeca do skole moraju nositi cizmice, jer se za nasipanje, a kamoli asvalt u tom kraju ne zna vec duze vrijeme..
    okolna sela nemaju vodu i struju, plin i kanalizacija su price o kojima se prestalo i sanjati..
    ali naravno, kultura bez infrastrukture i zadovoljnih gradjana bi to sve mogla promjeniti, potrositi jos jednu povecu svotu novaca na glupost ne bi bilo nista novo u ovoj drzavi, fotelje se vec griju podobnim guzicama, novaca ce biti na raznim racunima, a narod neka jede krumpire i mjesi kruh, tu konkuriramo za BBCeve emisije o prezivljavanju..

    avatar

    20.01.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...