Komentari

hannah7.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • neodlučna

    Bože, je li moguće da nam se dešavaju iste stvari, je li moguće da dvije jedinke u ovom velikom svemiru proživljavaju ISTO? Mislim da čak identično razmišljamo, jer i ja sam odlučila promatrati sa strane svoj život, kao da i nije moj, ali istovremeno ŽIVJETI, ma šta god se pod time podrazumijevalo, (ustvari ta odluka je pala još istekom stare godine, kada sam napisala na komadu papira što sve želim u nadolazećoj godini). Ja ću raditi sve kao da njega nema, pa kamo god nas to odvelo i ma kako sve završilo, prvi put sam sve prepustila slučaju i NJEMU. Sve što si ti odlučila, ja sam već počela provoditi u dijela, naravno da za sada i nema pomaka osim možda da se danas dalo naslutiti nešto (kako je meni malo potrebno) nakon što smo odgledali film svaki na svom dijelu kauča ( "Frka u gradu") dotiče se odnosa muškarac-žena i vjernosti, ali to je samo jedna od tema filma...(pogledaj nije loš film).
    Divim ti se na hrabrosti, volji i želji... i ako ti to išta znači imaš moju podršku u tome što radiš i što si odlučila, čak sam sigurna da smo i jedna i druga to trebale napraviti i punnnnnooooo prije. pozdrav. čitamo se....

    avatar

    17.01.2008. (03:01)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    u životu činimo stvari kako bi ugodili svima, mužu,djeci a sebi. Sebe stavljamo na zadnje mjestu
    ljudi se naviknu na to, naviknemo se i mi, a onda jednog dana nađemo se u ulici načijem se kraju nalazi zid, na nama je da se vratimo i činimo sve po starom il da ga preskočimo.
    Navike se teško brišu al promjne pišu novi život....curke skok u vis....( što misliš pod tim naletjela na sS minu)..

    avatar

    17.01.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • hannah

    maleni moj - ti si uvijek kao melem na ranu. mina je bila ponašanje u kojem glumi frajera pred frendovima, na račun ponižavanja mene; ništa ekstremno, ali ako si toliko zainteresiran popravljati nešto i spašavati kako se sam izrazio, onda ti takvo nešto ne pada na pamet.
    neodlučna - hvala ti na podršci. otvori blog pa da se možemo čitati. možda jedna od nas upadne u neku novu sličnu situaciju prije druge pa čemo se bolje znati u njima postaviti;

    avatar

    17.01.2008. (12:27)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    poštuj više samu sebe, ponekad na to zaboravimo, kad ti se samopoštovanje digne nema ti kraja, vjeruj i ja sam na neki način prolazila kroz ovaj tvoj cirkus, zaslugom nekog meni nepoznatog, ali možda je sve to trebalo da bi bila čvršća i da neke stvari koje nisam ni pomišljala danas mogu napraviti...poljubac djeci...mi smo malo bolesni al proći će..

    avatar

    17.01.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...