Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Štambukica

  Nije ni čudo kakve ocjene dobivamo u svijetu.....
  sjetimo se samo Ane Magaš koja je u samoobrani ubila muža nasilnika te je teškom mukom izborila 5 godina zatvora,a Vinko budiša koji je pucao u potiljak mladom Srbinu samo zato što je Srbin dobio je 5 godina,a bio je i pušten da "vidi kćerku" iako se samo šetao po splitu i posjećivao konobe dok ana Magaš sina ne smije ni vidit ni čut,a ne smi ni njegove slike dobivat...

  avatar

  16.01.2008. (10:41)    -   -   -   -  

 • Bruno

  Svakog prevaranta,ubojice,dilera,pedofila,tata ,
  brane dva do tri "vrsna" skupa advokata !
  Kako je to moguće ? Ne pitaju li se oni čijim,
  i kakvim su zločinačkim novcem plaćeni ?
  Po svemu izgleda da su istog morala kao i
  njihovi branjenici !

  avatar

  16.01.2008. (13:02)    -   -   -   -  

 • Bruno

  Za vladu je samo poslušan podoban,treba li što više ?

  avatar

  16.01.2008. (13:10)    -   -   -   -  

 • GaZda

  Ustavom RH čl. 1. i 2. ustanovljeno je da Hrvatski sabor i narod neposredno samostalno odlučuju o gopsodarskim pravnim političkim odnosima u RH. Kako znamo da narod u tom smislu nije neposredno odlučivao ni o čemu od donošenja prvog Ustava RH, premda je to njegovo ustavno pravo i obveza, iz čega proizlazi da poslijednje dvije izmjene ustava nikad nisu stupile na snagu, time naravno niti jedan zakon nije nikada stupio na snagu tj, nije usklađen s prvim ustavom, koji nikada nije prestao vrijediti, jer to narod neposredno nije odlučuo.
  ZAKLJUČAK: u Hrvatskoj, osim prvog (Tuđmanovog) ustava, niti jedan zakon nikada nije na formalno pravno stupio snagu, pa je svaka rasprava o sudstvu besmislena! Naime sudstvo bez zakona ne postoji !

  avatar

  21.01.2008. (16:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...