Komentari

razumibezumlje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Indoril

    Hmmm slažem se s ovim možda iz razloga što većina ljudi,a skoro svi mladi nisu zainteresirani za promjenu...ne zanima ih što se događa,kakvo je političko stanje,stanje društva...glupi mentalitet :"Mi smo mladi,što nas to briga...to se nekom drugom događa,nek se ostali brinu o tome".No veća informiranost trebala bi istina dovesti do nekih promjena.
    Drugo: tko su oni da si daju za pravo odlučivati tko zaslužuje dolazak hitne a tko ne??Mislim da si čak i ti rekao nešto tipa: nisam znao da tamo rade superdoktori koji mogu dijagnosticirati stanje pacijenta preko telefona....ovo stvarno postaje apsurdno.Istina je bila da je bilo slobodnih vozila,samo kaj se nekom stvarno nije dalo dić sa lijenog dupeta.Ako ste tražili pomoć,tko su oni da vam je uskrate...prvenstveno bi ih u tome trebala spriječiti Hipokratova zakletva,a drugo pa čovjek si nisi govn... da ne pomogneš nekome kome treba tvoju pomoć.

    pozdrav,dršte se

    avatar

    22.01.2008. (07:44)    -   -   -   -  

  • hitna služba

    ciao, samo da te pozdravim...

    avatar

    23.01.2008. (08:30)    -   -   -   -  

  • Mithrandir

    Znaš kako se kaže "napad je nabolja obrana".

    Jest, internet je moćan medij... svaka ti čast na hrabrosti da si s time izašao u javnost, jer mnogi bi to zadržali za sebe.

    Tu ti skidam kapu! :-))

    avatar

    23.01.2008. (13:17)    -   -   -   -  

  • malisa

    SAD CE TO SKORO KAD POSTANE GRADONACELNIK ( PO STRUCNOSTI NARAVNO JER PO TOM KLJUCU JE I PREDLOZEN ) SVE DA DOTERA U RED. NISTA SE VI NARODE NE BRINITE TO CE SVE SKORO SREDIT . .MA SVE CE DA PJEVA OD MILINE ....JEBOTE KAD SAMO POMISLIM KAKOVA NAS SVJETLA BUDUCNOST CEKA NA CELU SA SKOROM I KOMPANIJOM ....
    FALA KURCU STO SAM VANI....
    TA NESRECA STO ME SNADJE ....
    KAD KREPAM TU ME SAHRANI...
    U MIRU MI LEZAT RADJE....

    avatar

    31.01.2008. (15:43)    -   -   -   -  

  • malisa

    http://www.glas-slavonije.hr/mozaik.asp?rub=3&ID_VIJESTI=3247

    OVO OBAVEZNO PROCITATI

    avatar

    03.02.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • kizzy

    istina je da se svi mi počešće bojimo izreći javno svoje negodovanje i neslaganje s određenim stvarima, jer u drževi kakvoj živimo, mogli bi lako izgubiti i ono malo što nam je preostalo............ali, mislimda je stvarno vrijeme da se počnemo javno buniti protiv ove anarhije za koju smo "glasovali"
    pozdrav ostavljam...................;o))

    avatar

    04.02.2008. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...