Komentari

razumibezumlje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Indoril

  Hmmm slažem se s ovim možda iz razloga što većina ljudi,a skoro svi mladi nisu zainteresirani za promjenu...ne zanima ih što se događa,kakvo je političko stanje,stanje društva...glupi mentalitet :"Mi smo mladi,što nas to briga...to se nekom drugom događa,nek se ostali brinu o tome".No veća informiranost trebala bi istina dovesti do nekih promjena.
  Drugo: tko su oni da si daju za pravo odlučivati tko zaslužuje dolazak hitne a tko ne??Mislim da si čak i ti rekao nešto tipa: nisam znao da tamo rade superdoktori koji mogu dijagnosticirati stanje pacijenta preko telefona....ovo stvarno postaje apsurdno.Istina je bila da je bilo slobodnih vozila,samo kaj se nekom stvarno nije dalo dić sa lijenog dupeta.Ako ste tražili pomoć,tko su oni da vam je uskrate...prvenstveno bi ih u tome trebala spriječiti Hipokratova zakletva,a drugo pa čovjek si nisi govn... da ne pomogneš nekome kome treba tvoju pomoć.

  pozdrav,dršte se

  avatar

  22.01.2008. (07:44)    -   -   -   -  

 • hitna služba

  ciao, samo da te pozdravim...

  avatar

  23.01.2008. (08:30)    -   -   -   -  

 • Mithrandir

  Znaš kako se kaže "napad je nabolja obrana".

  Jest, internet je moćan medij... svaka ti čast na hrabrosti da si s time izašao u javnost, jer mnogi bi to zadržali za sebe.

  Tu ti skidam kapu! :-))

  avatar

  23.01.2008. (13:17)    -   -   -   -  

 • malisa

  SAD CE TO SKORO KAD POSTANE GRADONACELNIK ( PO STRUCNOSTI NARAVNO JER PO TOM KLJUCU JE I PREDLOZEN ) SVE DA DOTERA U RED. NISTA SE VI NARODE NE BRINITE TO CE SVE SKORO SREDIT . .MA SVE CE DA PJEVA OD MILINE ....JEBOTE KAD SAMO POMISLIM KAKOVA NAS SVJETLA BUDUCNOST CEKA NA CELU SA SKOROM I KOMPANIJOM ....
  FALA KURCU STO SAM VANI....
  TA NESRECA STO ME SNADJE ....
  KAD KREPAM TU ME SAHRANI...
  U MIRU MI LEZAT RADJE....

  avatar

  31.01.2008. (15:43)    -   -   -   -  

 • malisa

  http://www.glas-slavonije.hr/mozaik.asp?rub=3&ID_VIJESTI=3247

  OVO OBAVEZNO PROCITATI

  avatar

  03.02.2008. (14:11)    -   -   -   -  

 • kizzy

  istina je da se svi mi počešće bojimo izreći javno svoje negodovanje i neslaganje s određenim stvarima, jer u drževi kakvoj živimo, mogli bi lako izgubiti i ono malo što nam je preostalo............ali, mislimda je stvarno vrijeme da se počnemo javno buniti protiv ove anarhije za koju smo "glasovali"
  pozdrav ostavljam...................;o))

  avatar

  04.02.2008. (23:10)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...