Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Mithrandir

    O tome sam i ja razmišljao gledajući na TV-u novu vladu! Ulizice i istomišljenici, poslušnici i miševi, koji će na svaki Sanaderov mig pobjeći natrag u svoju rupu!

    "Ajme majko nama!"

    avatar

    14.01.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • tragicnamisao

    Nažalost, u pravu ste. Razmišljam u sebi sada koji su uzroci toga, a to bi mogla biti tema za jedan novi tekst.

    avatar

    14.01.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • marin

    HDZ je preuzeo organizacijskii model i način funkcioniranja bivšeg SKJ - uz manje modifikacije-što nije niti čudno, obzirom na to da najveći broj članova HDZ-a i potiče iz SKJ.
    Naravno da će zbog toga upasti u istu zamku kao i njihovi predhodnici: Sustavom negativne selekcije kadrova jednostavno će se , prije ili kasnije, urušiti i raspas

    avatar

    14.01.2008. (23:37)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..ne mogu vjerovati da ste napisali ovakav post iako ste politićar tim gore..naime koje su im reference za minstre pa mandat hrvatskih građana isti onaj koji ste vi imali pa upropastili 2000 godine..to je jedino relevantno jer se rezultati izbora u demokratskim zemljama moraju poštivati..onaj smiješni govor zoki milanovića u kojem da je lijevi centar dobio izbore na rubu je pameti kao da smo svi mi udareni u glavu i dok god nas budete podcjenjivali na takav naćin bit ćete u oporbi...zar je HHS lijevi centar..ajte molim vas rekao bi račan...pa HSLS I HSU bili su HDZ-ovi parteneri u prošloj vladi sto kao i SDSS..to je lijevi centar a ne partneri HDZ-a..ja nisam glup a ni većina građana ove zemlje pokušali ste onim cirkusom u saboru u startu izblamirati sabor a izblamirali ste sebe..raspravljali ste uludo a riješenja niste nudili...dakle ono što ove ministre ćini minstrima jeste politički mandat građana ali još i prije nego su stupili na dužnost vi naprimjer znate da BAJS neće biti dobar ministar pa vi ste vidoviti sigurno ste bili takvi i 1990 pa ste na brzinu od KPH postali SDP...i još nešto ih ćini kvalificiranima..nisu PROVODILI STEČAJEVE PO SISKU I ŽELJEZARU DOVELI NA RUB OPSTANKA...i ljude u njoj..kao naprimjer vi..eto to u ovih 17 godina koliko će HDZ sa partnerima biti na vlasti ili je bio od 21 godinu hrvatske demokracije njih ćine razlićitim od vas..naime nisu toliki demagozi..pozdrav...

    avatar

    15.01.2008. (10:55)    -   -   -   -  

  • marin

    @ Tinolovka: Kada već spominješ Sisak...

    U sisačkim obiteljima ovo što si ti napisao zove se čušpajz. :)))

    avatar

    15.01.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • Jebena Jelena

    pozdrav ja sam nova književnica na blogu

    avatar

    15.01.2008. (15:09)    -   -   -   -  

  • vanja

    Poštovani gospod. Vidoviću!
    Pratila sam konstituiranje novog Hrvatskog sabora. Imam mnošto različitih dojmova. Ali Vama upućujem iskrene čestitke za "završni" govor prije usvajanja "nove - stare" vlade.
    Iako će se teško u nas skoro naći briljantan humanista i briljantan govornik kakav je bio pok. Gotovac, priznajem, malo ste me podsjetili na njegov antologijski govor kod Doma JNA u Zg.
    Mislim da SDP može biti ponosan na Vas. I ne samo "esdpeovci" , već i svi drugi kad bi imali političku kulturu i međuljudsku toleranciju.
    s poštovanjem
    V.

    avatar

    15.01.2008. (18:23)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @Gandalf , tragicnamisao- za početak je važno da se to osvijesti, da se o tome govori i da se ne pomirimo da tako mora biti, Ja još vjerujem da u politici ima mjesta i za moralne i za stručne ljude,
    @Marin- baš tako! boljševizam je kao politički stil žilav, bez obzira na ornamentiku i retoriku.
    @tinolovka- žao mi je što niste dobro razumjeli ovo što sam napisao,
    @Vanja - hvala na pohvali.I ubuduće ću govoriti ono što mislim i u što vjrrujem, a bit će mi drago da ću zastupati ono što Vi mislite.

    avatar

    15.01.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @Sara- hvala za pohvalu na pošlom postu, za istu stvar.

    avatar

    15.01.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • urebako

    @Davorko.......Zašto ništa niste odgovorili "novoj književnici", bar ste je trebali pozdravit???

    avatar

    15.01.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • lolina

    hmmm , nešto od toga je stvar mentaliteta ,a nešto i osobnog stila vladajućih.sve stranke boluju od te bolesti;))
    ono što mene isključivo zanima je utjecaj države na standard i ekonomski prosperitet.
    mi smo tek na pola puta do toga da država postane servis za građane i poduzeća.
    sve do tada će biti bitno tko koga i zašto "sluša".naša politika i stranke svojim kadrovski pozicioniranim ljudima-figurama se često ponaša kao da je izolirana od ostatka svijeta.
    realno ...nešto je trulo u lijepoj našoj, jer nas ima tako malo ,a živimo kako živimo.
    mislim da je krajnje vrijeme da se prestane mlatiti isprazna politička slama i da netko napokon kaže da se u ovoj državi mora početi raditi!
    teško je danas naći ljudi koji znaju i žele savjesno raditi svoj posao.u takvoj situaciji demokracija može biti i prilično glupa. ovisi kako se prezentira. kakav bi bio rezultat kada bi
    imali referendume o bitnim pitanjima npr. zerp , nato , itd.?

    avatar

    16.01.2008. (00:11)    -   -   -   -  

  • Gjuro58

    @Davorko. Sve šta ste rekli stoji. Nema prave demokracije u Hrvatskoj, ako je nema i u strankama. Sićan se kako je SKJ svojevremeno propagira "demokratski centralizam" kao najveći stupanj demokracije po kojoj je ta organizacija tribala funkcionirati. Kao i bivša država. Vjerovatno i nije bilo razlike između demokracije u SKJ i u SFRJ. Iman osjećaj kako se mnoge sadašnje stranke nisu makle dalje od SKJ. Možda su neke išle i nazad. Svaki vođa takvih stranaka poprilično liči na malog Tita ili malog Tuđmana. Šta se SDP-a tiče, neznan kakvo je stanje u nas.Obični san član, pa ništa neznan o kadrovskoj politici SDP-a, ali virujen kako se ona vodi sukladno našem Statutu i ostlim aktima SDP-a. Također virujen kako se mi osim šta javno iznosimo demokratska načela i trudimo ih se primjenit na cilu Hrvatsku, tako i ponašamo kao stranka. Tj. njezin predsjednik i ostali koji SDP vode na nižin razinama. Ili možda nije tako?

    avatar

    16.01.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...