Komentari

ljubomorko.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ivana

    Ej, kak si? Javi se dok najdes vremena....
    kk
    ii
    ss
    !!

    avatar

    17.01.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • nacha

    ha ha.. jeeee...da nikad ne najdes srodnu dušu... no no no.. sanjaj.. nebus ta sretnica... haha... ma daj... naći češ..treba vremena.. to ti govoriš sa 17 godina?' helou? buđenje honey !!!!!!!!!

    avatar

    20.01.2008. (18:12)    -   -   -   -  

  • nacha

    vidim ose sutra..kizzzzzz

    btw...čula da s nama u grupi na povijesti.. yea..cool

    avatar

    20.01.2008. (18:13)    -   -   -   -  

  • Panoptes

    Citao sam prvi post,pa drugi,pa sa strane,pa treci,pa opet sa strane,uglavnom zanimljivih stvari se našlo :) I ja obozavam pjevat (nemoj nikom reć ;) ) al ne kad su moji doma,kad ih nema onda smo moja gitara i ja na redu :) Uvijek velim kaj mislim,al začudo ljude to ne vrijeđa,dal su navikli ili samo tolerantni...A i Ja pijem da zaboravim mi se svidjelo :)
    Al evo ne znam ja baš tebe,al blog je recimo neko ogledalo duše,ne vidim te fizički,ne čujem kako pričaš,čitam samo tvoje misli i mislim da si pametna,neiskvarena,iskrena i rječita. Sve su ti to dobre osobine. Od sad bum te čital malo češće,tak da pazi kaj pišeš :D

    avatar

    04.02.2008. (21:09)    -   -   -   -  

  • Panoptes

    Joj nisam nekaj skomentirao kaj se tiče tvoje kilaže,kažeš da si predebela. Po meni vage treba zabranit zakonom,jer svi gledaju ona dva ( neki tri ) broja dolje,koja im priuste toliko tuge i nezadovoljstva. Pa nije bitno koji su to brojevi,to i tako varira iz sata u sat... pitanje je kako se ti osjećaš sa tom kilažom. Naravno svijet je pun osuda,ja osobno neću nikad neko krivo pogledat jer ima više kila,al ću sad bit lud na one koji se samo žale a ništa ne žele poduzet,kao da ce im sve past sa neba. Ak tebi ne smeta 120 kila,zakaj bi meni smetalo,ma imaj brate 150,samo mi je zao tvojeg zdravlja. Tak da puste to 2-3 kile,cim ti kazes 2-3 kile onda sigurno nisi ni sa trenutno kilažom predebela. A i pazi 2-3 kile na vagi izgledaju kao mršavljenje-što uopce ne mora bit istinito. Cuo sam za slucaj kad je lik u 24 sata smršavio 7 kila,naravno poslije nije mogao stajat na nogama,nije on otopio salo,nego istisnuo svu tekućinu i organizmu si naštetio... pozz,citam te ;) sorry na malo duljem komentaru :)

    avatar

    04.02.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...