Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • Agua

    Prva pa čistunka! :D

    E pa ja se mogu pohvalit da se nikad nisam napila i da se namjeravam. :) *ponosno maše glavom*
    Jedino me jednom skoro moj vlastiti djed napio za jednu Novu godinu, kad sam prvi put pila pravi šampanjac, a ne onaj dječji. Ali je mama intervenirala na vrijeme. :D

    avatar

    14.01.2008. (21:29)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...00 je produkt bolesnog mozga, to treba pod hitno ukinut, šmrkafci ne ginu na cesti zbog alkohola nego droge. Moraš bit zbilja haj da bi pokušao po slinavoj cesti voziti kak se oni voze...:)

    avatar

    14.01.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Radi se samo o punjenju kase ilitiga proračuna. Skužili su da će bolje naplaćivati zabranu pušenja u kafićima. Kornera ima pola milijuna, a pušača milju i po. A di je još dodatni harač za vlasnike kafića. On ionako ne može pobjeć. Ukratko mora platit. To je njihova računica ;)))

    avatar

    14.01.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Zanimljive slike :D hehe

    Oke, dogodilo se, dva puta *nikad više*....
    Jednom u Daruvaru, nakon čega sam usred noći izletila iz sobe na balkon da ispraznim sadržaj svog želuca ispod bakinog prozora :D Pitala me iduće jutro: ''Jesi ti teško disala sinoć?'', ja sam naravno, samo potvrdila :)
    I drugi put je bilo u svatovima, 20tak bu-bu-a sam popila, iduća dva dana sam doma ispražnjavala sadržaj svog želuca. Nisam mogla hodati, a kamoli šta drugo.
    Grozno :(

    avatar

    14.01.2008. (23:55)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hahaha, e, Fanny, baš sam se nasmijala. :-D Sve je to politika, a što kaže Manga, imaju oni svoju računicu.

    avatar

    14.01.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  • mama44

    A mila majko što čovjek može od sebe napravit!:))))))
    Ovo je prestrašno, ali kad se sjetim sebe...doduše nisam već dugo, predugo, možda bi čak bilo dobro da si dam oduška sad dok su maškare:)) Samo - vozim...samu sebe...A nema smisla vozit s jednim zatvorenim okom i ciljat bijelu crtu...:))
    I ono što ti kažeš - uvijek zrnce razuma, a i slabost par dana...drugi dan još nekako, ali treći - bogme nikako!:(

    avatar

    15.01.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Haha, tema srećom nije za mene ;)))
    Ja ako i popijem u društvu, onda je to malo jer nisam od onih kojima treba piće za zabavu... Ja sam obično ona koja ih sve u takvom stanju snima pa mi kasnije svašta nude da to ne pokažem ;)))
    Idem u glazbenu, danas prvi dan glazbene poslije praznika, jedva čekam!!! :D
    Puse šaljem, Marta :)

    avatar

    15.01.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ja sam čovjek bez poroka: ne pijem ne pušim i ne jurim za ženama, a o politici jope neću komentirati...:)))

    avatar

    15.01.2008. (18:28)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Dalo bi se dosta toga opisati. Ipak najvažnije je da ja u takvom stanju volim zapjevati i volim zajebanciju, za razliku od pijanaca kojima lupi krv u glavu.
    No interesantnije je ono što se tiče 0 promila. Stari sam pivopija. Moj je zakon pivce na tašte.
    Kada sam učio voziti sam sam sebe testirao kako vozim pod pivom, bez znanja instruktora. Na prvom sam ispitu pao jer sam skoro imao sudar. Instruktor se čudom čudio kako mi se to moglo desiti znajuči kako vozim. Kada sam mu objasnio da nisam uzeo svoje pivce samo me je pogledao i rekao: Pa zašto nisi? Da jesam prošao bih iz prve.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    15.01.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    heheh zanimljiv post... ne znam ... ja sam kao i ti... nekoliko sam se puta dobro nacvrckala ,bile su takve prigode, ali uvijek zadržim zrnce razuma baš kao i ti... jedino mi kasnije nije danima slabo, ja to riješim vrlo brzo... odspavam i eto me hihihi
    Osmijeh , Faniko:-)

    avatar

    15.01.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Mislim kako Englezi i Irci imaju 0,8 promilčeka, a imaju manje nesreća od nas. Ograničenja se lakše držati nego zabrana. Ne mogu puno popiti jer mi se počme spavati, a tada nemam volje voziti ni bicikl, he.

    avatar

    16.01.2008. (01:36)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    ajme, što sam se nasmijala! ovaj zadnji je straaaašaaaan :))))))))))))))

    avatar

    16.01.2008. (01:47)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Zagužvalo?

    avatar

    16.01.2008. (10:54)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Agua - bez brige, ja sam kao mala imala pravih iskustava, s 8 godina, na dočeku nove, legla sam pod burence Cvič'ka i puštala si iz pipe - u usta - direkt. Poslije sam se ljuljala i smijala, pa su me stavili spavati. A iza gostiju sam redovito čistila iz čaša :)

    @Sag - slažem se da 0 promila neće riješiti nesreće i pogibije. Imam susjeda, koji ne pije, ali zato vozi kao luđak, svakih nekoliko mjeseci ima saobraćajku zbog brze vožnje. No, kako bi punili proračun, bez 0 promila? :)

    @Manga - baš sio nešto razmišljam - kako ću sad na kavu, Ledena i ja ćemo morati čekati - otvorene terase. Ja sam protiv zabrana, stavi odvojeni prostor, ali stvarno odvojeni. Jer, iako sam pušač, ako sama ne odlučim prestati, zbog zabrane sigurno neću. No, i oni koji ne puše moraju disati. Čudno, brinu se za zdravlje, a na ono - psihičko uzrokovano nezadovoljstvom i problemima nitko ne misli, licemjerja :)

    @Miss - da je meni bilo isprazniti sadržaj, bilo bi lako. To je kod mene teži slučaj, zato i ne pijem. No, ovisi što se pije, ako je kvalitetno, lakše se - izvjetri, bez posljedica :)

    @Big Blue - politika bi morala rješavati mnogo važnije probleme, a ne se uhvatiti promila i duhana. Cijene ih ne zabrinjavaju, očito :)

    @supermama 44 - voziti i piti, to ne ide. Znam da ima vozača koji mogu i popiti i voziti još uvijek bolje od trijeznih, ali već je dosta da te pripitog trkne trijezna budala. Imaš problem koji ti ne treba. Jer onda ide ona - da nisi bio pod utjecajem, drugačije bi reagirao. Ali to ne znači da ne trebaš uživati - za maškare :)

    @Luda Marta - ti imaš stil kao i ja, meni je za zabavu dovoljno gledati druge kojima treba popiti. Ali ne volim agresivce, volim ovakove kao na filmićima. I ne grize me savjest što se smijem, sami su si krivi :)

    @More ljuvabi - nije isto popiti pivce, rakijicu ujutro, čašu-dvije vina, ali oni koji se stalno nadolijevaju, to ne kužim. Onda više uopće ne osjećaš alkohol - kao užitak. A ov za vožnju ti vjerujem, moj Nosko je znao pijan uparkirati auto na rikverc, kao po špagi, rijetko je pio, ali i onda je bio sav - discipliniran :)

    @Vitae - ma nema tko nije bio pijan, treba si čovjek dati oduška. No što mi se vrijedi napiti, kad sam i onda svega svijesna, k vragu :)

    @gogoo - otkako vozim bic, pazim da ne popijem onu svoju čašu vina, ako idem na njega poslije. Jučer me skoro sa ceste (na semaforu kod placa) - izgurala glupača s autom i nabila na rinzol. Pa ti popi čašu vina ili pive. Moraš paziti i na sebe i na ostale :)

    @Kosjenka - meni su najbolja ona dvojica s panjem i biciklom, koordinacija pokreta im je stravična :)

    @Manga - ma nije, morala sam neke stvari obavljati. Sad je sve - pod kontrolom :)

    avatar

    16.01.2008. (11:57)    -   -   -   -  

  • slaven178

    e onaj prvi frajer na slici što se prevrnuo sa bidea mi je presladak

    avatar

    16.01.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    joj ne bih htjela ispasti sad neka neporocnica ali fakat se nisam nikad u zivotu napila, believe it or not. Naime, ja se jako bojim izgubiti razum, prisutnost duha pa stoga oblokavanje ili drogiranje kod mene ne dolazi u obzir. Imati kontrolu u svakom trenutku je meni najvaznije. Volim popiti casicu vina iza dobrog jela ali kad bih i htjela pretjerati jednostavno vise ne ide u mene nista, ne samo vino nego i voda. Kao da imam neku branu u grlu koja mi jasno daje do znanja kad je dosta. I to je to! Ja u stvari mrzim pijance, imala sam i jednog ex koji je pio pa mi se sve jos vise zgadilo. No kao sto se kaze tko voli nek izvoli! Slikice dana poslije su fakat komicne hahahaha kiss dear :)))))))))))

    avatar

    16.01.2008. (17:10)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Slave - znači - pogodila sam :)

    @MENTINA - vidiš, tako i ja mislim, mogu uživati u čaši vina, pive, ponekad popijem i žestoko (no jako rijetko), a preko toga - jednostavno ne ide. Kad bi bar tako bilo s hranom :), posebno s kolačima :)
    I ja sam vidjela kako alkohol djeluje na obitelji, pa mi se valjda to i toliko ogadilo, strašno je to kad postaneš ovisnik i bez alkohola ne možeš. Dovoljno teško je živjeti i bez njega, a kamo li s njim :)

    avatar

    16.01.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Pozdravi mi Ledenu. Jel se predomislila glede bloga? Kako joj firma? Eh da, valjda znate da vam Borgman dolazi u kvadrant za cca dva tjedna. Morate mi ga lijepo ugostiti ;)))

    avatar

    16.01.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ne dižem glavu s jastuka. jer mi se vrti i bljuje.. i djeca mi kuhaju čaj... he he

    avatar

    16.01.2008. (22:06)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    ooooooooooooo pa bilo je opijanja,ali nekako jos uvijek ih se sjecam - dakle nisu bila bas ona koja su blokirala mi sivu masu :)) mada su opcepoznate glavobolje day after uvijek bile prisutnenoipak nemam za cim zaliti jer dobar ovod uz hektolitre dobre cuge,mjuze ekipe nije mi bio nikada 'neugodan' - osim petljanja jezikam,nespretnosti dok pleses i odlaziz u wc umiti se :)) najvise se sjecam svoje najbolje frendice koja se toliko napila da sama nije mogla gurniti prste u usta kako bi se izbljuvala te pokazala - a na koga - nego na svoju najbolju frendicu :)) trenutak kada po mojim prstima klize grasak iz francuske salate,gavrilovicka i tkoznastojos ostali su mi dobro u pamcenju ali i kao jedna dogodovstina koju eto jos uvijek s osmjehom prepricavam...kiss tebi i tvojoj family

    avatar

    17.01.2008. (06:27)    -   -   -   -  

  • katrida

    .............jesam jednom , davno na univerzijadi u sarajevu......ali pojila sam tri porcije musake i biće popila litru vina...............samo sam se smijala i kad su me tili odvest u sobu, vikala sam- vodite me u društvo, vodite me u društvo i samo se cerekala......sve izbljuvala, zaspala i probudila se ko ptičica tako da nisam upoznala mamurluk............sada rado, puno rado, navećer popijem piće, čaj sa rumom, ili votku juice iličašu vina......................a rado bi, da imam neku prigodu popila čašu viška.......

    avatar

    17.01.2008. (08:00)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro i dan sa osmjehom
    ti želim, pozdravček ostavljam.
    Vidim ja vidim da si vesela
    samo tako nastavia slike su mrak.

    avatar

    17.01.2008. (08:31)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    onaj pogled, na mom blogu, onaj pogled pesa, ti je pogled moje pesice....Aske......dobra je ko malo dijete

    avatar

    17.01.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • BiTi NoRMALAN JE JEDNosTAvNo cRAzY

    cool blog
    svrati & komaj
    pozz!!!!!

    avatar

    17.01.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    još da ti je upoznati moju "ljubav", razmaženo derište od tri godine, ljubomorku, a opet privrženu svima, da čuješ lavež...ma koji lavež...to ti se zove "brundanje", kao medvjed.......a tek kad s njom pričam......imam osječaj da bu i ona jednom nekaj rekla, da pružim netkome na cesti ruku i pozdavim ga, već počinje lavež, da me pokuša samo "počohati" po leđima ona laje i grize, takva ti je moja "bebica ASKA"..........koliko joj pružiš, toliko i vrača, pa čak i više.....zna kad spavaš, ali svejedno te lizne po licu da vidi dal si živ, a onda kad joj veliš da se legne, ona legne i ne mrda pokraj tebe, a njoj je samo bitno da stavim ruku ili da je dotaknem sa malim prstom na stopalu, da me osjeti, da osjeti dodir i toplinu, da sam tu pokraj nje i da nikam ne "Bježim"...............viš takvi su ti pesi iz "noine arke" utočišta za životinje...a ja sam je zel dok je imala dva mjeseca, naslijedila staru "BEBU".........koja se i zvala beba.......hahahaha....a imala je 15 godina i nije baš bila tak mala......hahahahaha
    ma mogel bi je danima hvaliti, a sretna je jer nikad nije od mene dobila ni čvrgu u nos, sve rješavam obrvama, očima i glasom, poneka i ko malom djetetu joj moram pokazati prst....i odmah je mirna ko bubica, sjedne i čeka "špotanciju"..........

    avatar

    17.01.2008. (15:30)    -   -   -   -  

učitavam...