Komentari

sdpsibenik.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Q

    "Kako je moguće da ljudi koji su protekle četiri godine tako loše funkcionirali u Vladi dobiju povjerenje za novi mandat?"

    Moguce je perke su SPrDovci na zadnjin izborima pokazali da su oni jos nesposobniji od Adezeljovaca.

    avatar

    14.01.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  • Schkure

    Opet vadiš riči van konteksta. a mila majko tipa!!!

    avatar

    14.01.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • Q

    http://www.nacional.hr/articles/view/41737/3/

    avatar

    15.01.2008. (01:14)    -   -   -   -  

  • Q

    http://www.net.hr/vijesti/page/2008/01/18/0010006.html

    avatar

    18.01.2008. (19:23)    -   -   -   -  

  • Q

    JL: "Sretna je okolnost za Ivu Sanadera da se SDP ne pokazuje kadrim profitirati na Vladinim problemima. Naprotiv.

    Lider SDP-a svojim je prvim, žestoko svađalačkim saborskim istupom samo učvrstio HDZ-ove birače oko Sanadera (i opet vjerojatno antagonizirao neutralne birače), da bi ponudom da SDP sudjeluje u organizaciji najavljenih sindikalnih prosvjeda učinio ozbiljnu političku grešku.

    Naime, Zoran Milanović naprosto je morao znati da će sindikati odbiti bilo kakvo miješanje SDP-a u organizaciju travanjskog prosvjeda, jer sindikati u ovom trenutku ne žele da se njihovo djelovanje na bilo koji način politički instrumentalizira, budući da bi takva instrumentalizacija zakomplicirala položaj sindikata u pregovorima s Vladom, te bi dovela do podvojenosti među sindikalnim članstvom.

    Sindikati su, dakle, sasvim logično i očekivano, odmah odbili SDP-ov prijedlog, čime je Milanović zabilježio još jedan nepotrebni autogol. Naposljetku, postupci zagrebačke gradske uprave, za koje je također odgovoran SDP, pomažu Sanaderu i HDZ-u da dio krivnje za inflaciju argumentirano prebace na Socijaldemokratsku partiju.

    Nesporna je činjenica da je odluku o poskupljenjima komunalnih usluga u Zagrebu donio Milan Bandić, SDP-ov gradonačelnik, koji doduše jest u konstantnom sukobu s vodstvom SDP-a. To, ipak, ne amnestira SDP od činjenice da njegov gradonačelnik povisuje cijene u gradu u kojem većina birača glasuje za Socijaldemokratsku partiju. Pogreške SDP-a ublažuju realno tešku političku situaciju, u kojoj se Ivo Sanader našao pošto je napokon uspio formirati Vladu.

    Osim toga, bipolarizacija biračkog tijela omogućuje Sanaderu veliki manevarski prostor. On vrlo dobro zna da se u Hrvatskoj trenutno ne može stvoriti kritična masa nezadovoljnika novom Vladom, naprosto zato što velik dio birača misli sve najgore o jedinoj oporbenoj stranci. Usprkos lošem tjednu u uredu Sanaderova vlast nije i ne može biti ugrožena."

    avatar

    21.01.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • drago13

    Vidim da na stranicama šibenskog sdp-a u izvršnom odboru još stoji Miloševo ime i prezime! Zašto ne izbrišete tu sramotu jednom zauvijek!

    avatar

    01.02.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • drago13

    bravo

    avatar

    08.02.2008. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...