Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • gogoo

    Nisam gledao, a možda bih se i ja nervirao. Bilo je lijepo danas na Bilogori, makar se snijeg brzo topi, dok je kod nas još uvijek kišno, ali kažu kako će i do vas doći kiša. Išli smo brzo nazad po obilaznici.

    avatar

    12.01.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    nažalost...gledajući prijenos iz Sabora čovjek se može lijepo i zabaviti...

    većina nas na sve to gleda upravo ovako kao i ti...

    tebi topli pozdrav:-))

    avatar

    13.01.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Oke, budući da nisam pogledala ni T od televizije zadnjih par dana, jer samo o tome pričaju, ovako sam puno saznala :)

    avatar

    13.01.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  • rU

    ah, fanika, dugo sam se uzrujavala.
    a sad gledam k'o komediju, pa se i zabavljam.

    podigli svoje dnevnice, kupili cigarete, zabranili pušenje, otpustili tajnicu, prošetali hodnicima, nešto čalabrcnuli složno...fotkali se za povijest ...

    na zapadu ništa nova ...

    avatar

    13.01.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • rU

    hii, fanny, uvijek pogodiš.
    Hauer je zgodan vuk ... hihih... a Pfeifferica je jedna od najljepših glumica ...

    film koji pominješ imam na traci, i često ga ponovo pogledam ...

    pusa.

    avatar

    13.01.2008. (17:00)    -   -   -   -  

  • slaven178

    pička im materina svima skupa, ne podnosim te kretene u politici, represija im je glavna fora, stop pušenju, stop alkoholu, stop draksanju, samo čekam stop jebanju

    avatar

    13.01.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • fanny

    @gogoo - iskreno, Pajo me danas naružio, veli on - da je znao da je bila ta trka, mogli smo na Planinarac (već jedno vrijeme nas stalno nagovara na izlet tamo), umjesto da "uživamo" u Saboru. Inače on je iz poznatih razloga zaljubljen u taj Planinarac i Maglenču. Valjda zato što je tamo - lovio bakina pijetla na udicu :)

    @plavi_suton - nisam mogla a ne napisati post o tome. Da nije žalosno, bilo bi smiješno, kako sve to izgleda :)

    @Miss - vidiš, ja ti dođem kao - short report :)

    @Rusalka - ma koji zapad, mi smo "divlji istok", ma kako se branili od te činjenice. I meni je žao one tajnice, već sam se nekako navikla na nju, ta je sirota svašta čula i vidjela, uspjela je uvijek biti neopredjeljena i profesionalna izraza lica, nadam se da nije otišla u - invalidsku mirovinu. Ali mi se zato ne sviđa onaj novi zrikavac :)
    Taj film nemam snimljen, ali ga često repriziraju na Hallmarku. Dokaz da prava ljubav ne poznaje teškoće :)

    @Slave - nama represija, njima veliki komadi torte, treba nas na uzdi držat', ako nam se previše dozvoli - mogli bi se buniti. I ne boj se zabrane *ebanja - nije u skladu s natalitetnom politikom :)

    avatar

    13.01.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    pa vaša lijepa zemlja će najvjerovatnije pasti u ruke ruskih ljudoždera kao i naša...to je pitanje samo trenutka, a Sabor može larmati o čemu god hoće...kad Rusi zasuštaju parama, niko se tu više ništa pitati neće...kisssssssss

    avatar

    13.01.2008. (17:40)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........to se i ja pitam, imamo nizinu, planinu i more........bogatstvo.........imamo i pametne i vridne ljude........a ima nas jedan veći velegrad...??????............i umisto mudrija, ja sam sve zbunjenija, zbunjenija...........da ne napišem i nešto ružnije................pitat ću za Ivnu......pozdravić....

    avatar

    13.01.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    ukratko bi se moglo reći: sve je isto k'o i ranije ... pozdrav fanny tebi i tvojima :)))

    avatar

    13.01.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    a šta reć... definitivno sve isto i čisto ne vjerujem da bi bilo drugačije sa napornim milanovićem..

    avatar

    13.01.2008. (18:38)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    najdivniji dio posta mi je tvoj odlazak na romantičnu večeru s Pajom :))
    ha Slaven je rekao svoje :) koji je to car :))
    pusa svima i sutra počinje škola :) ahhhhh

    avatar

    13.01.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • Agua

    Kad se sjetim ovog "stoka sitnog zuba", dođe mi da plačem. A još više mi se plače kad se sjetim koliko još danas ludi Dotičnog diže u nebesa i tvrdi da nas je On izveo iz tame Jugoslavije. Pljujem ja na takvo izvođenje! Mogla sam i ja sjedit u Zagrebu i zapovijedat.

    Uzimam duboki udah prije nego što počnem išta pisati o našem Saboru.
    Mislim da bi se mogli povesti Danteovim sarkazmom pa umjesto "Boženstvena komedija" reći "Saborska komedija". Upravo danas za ručkom kad smo gledali tu nakaradu, Šuker se cerio zbog nečeg kad su ga prozvali, a moj tata je rekao: "Pa oni se sprdaju iz svih nas". I to je istina. Velika sprdnja i ništa više.

    Kad je Milanović rekao da su mirovine smanjene za vrijeme bivše tj. sadašnje vlade, Sanader je reko da ga ne zanima šta Milanović kaže nego šta glasači kažu. I tu je sam sebe pokopao, jer je više glasova bilo za SDP, a HDZ je samo uspio istrgovati s HSLS-om i HSS-om.

    Ah, kao što ste i vi rekli, mogla bih tako unedogled zato je bolje da stanem.

    Mislim da je sada i moj komentar približno iste veličine kao i onaj što ste vi meni ostavili. :D

    avatar

    13.01.2008. (19:27)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Eh moja draga Fani...tiče nas se, svih , ali što kad ništa ne možemo... ja se na primjer mogu samo jako nasekirati kako sam i znala i za finale dobiti čir...
    nećuuuuuuu
    pusa draga :-))

    avatar

    13.01.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Reginaelena - uz ove naše lakomce, navući ćemo sve one koji će zašuškati, a već su i zašuškali dosad, Roman Abramovič je bacio oko na Liku. Mogu mislit' kad u onoj ljepoti sagradi nakaradu, e jesmo jadnici :)

    @katrida - i to manji velegrad, mi smo samo jedna četvrt u kineskom velegradu. Nismo mi zbunjeni, nego - izigrani i prevareni :)

    @Dag - "sve je isto k'o i lani"... i bit će isto :)

    @seoska idila - naporni :), jedina razlika što su ovi već viđeni, a milanovića ne znamo, no - saznat' ćemo i kroz oporbu :)

    @Pikulica - baš smo se zabavili i isprali okus provedenog dana u Saboru :)
    A Slave je stvarno car, direktan i konkretan :)

    @Agua - pa normalno da se sprdaju, nakon toliko skandala i kriminala, opet zasjeli. I sad će - još ornije nastavit'. A što se mišljenja birača tiće, tu bi se imalo što pisati o kojekakvim zombijima i dvostrukom glasanju u istom danu. No, ja kažem, sve dođe na svoje, kad-tad, sporo ali dostižno.
    A ti draga moja, uživaj još u neposjedovanju - biračkog prava i ne sekiraj se, ostavi nešto i za budućnost :)

    @Vitae - pa da baš rizikuješ čir radi sekiranja zbog nečeg što ne možeš promijeniti, to stvarno ne očekujem :) Ali, jednostavno sam se morala ispuhati, no da ti je prilika slušati moje komentare dok su raspravljali, to je pravi šou, veli Zmaja da sam rođena za Sabor i repliciranje. Jadno dijete, nije ni svjesna da nije dovoljno samo imati argumente i dokazivati da je bijelo - stvarno bijelo, ma koga je to briga. Potulili uši ili se bezobrazno cerekaju i misle si - "moš'te nas povuć'

    avatar

    13.01.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...nije bilo "buma", samo su dvaput prošetali peseka ali već i sama ideja mi se čini intrigantnom...:)))))))

    avatar

    13.01.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • prorok

    Lice i naličje politike
    je lice i naličje lopovluka
    trgovine robljem a roblje smo mi.
    Dobro jutro želim
    kao i prijatan
    početak tjedna
    pozdrav ostavljam.

    avatar

    14.01.2008. (07:11)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    Strefilo se da nisam imala cajta gledati taj pilot Mapet Showa, ali poslije tvog izvješća kao da jesam. Fanny, puno te pozdravljam i čestitam na organiziranosti! I na 3:0! Bistra

    avatar

    14.01.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • Simona

    mučno mi je od svega toga

    avatar

    14.01.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ne mogu ja to vise !
    Cak i dok citam ovo sto si ( jako vjerno i dobro opisano ) prenijela iz Sabora kuha u meni - najbolje je ne lacati se razmisljanja o politici, plivaj nizvodno i nadaj se da te nece veca riba prozdrijeti... I cuvaj i vodi svoje male ribice sa sobom dok ne narastu vece. Stoka sitnog zuba - e bas to ! Oni misle da smo mi tu radi njih, a ne oni radi nas, oni su drzava u drzavi i neprikosnovena kasta koja cudno rabi novac poreznih obveznika, pravila i zakone i svako malo ih prilagodi svojim potrebama i prohtjevima. Na momente mi to izgleda kao brod ludaka. I sve zato sto je narod glupo ovcje stado koje dozvoljava da mu se to dogada.
    Ma bolje da prestanem dok jos nisam pocela prostaciti LLOLLL u zadnje vrijeme se bavim drugim stvarima i zanemarila sam politiku hotimice. A onda dode Gazda doma s istim i slicnim s**njima iz svog americkog politickog dvorista - imam utisak da je sve to jedna ista scena i slican igrokaz, glumci istog profila i provjereni scenarij, samo sto je kod Amera to on the bigger scale... Gazda sisti i ne moze shvatiti kakve se sve gluposti dogadaju, kako to moze uopce podnijeti pravna drzava i razumna odgovorna politika i ekonomija, sramota ga je mnogih stvari, kaze da se nikad stvari nisu srozale na tako niske grane, nikad se nije tako ocigledno i besprizorno otimao tudi novac, kaze da vise nema casnih i postenih ljudi, a sto da mu ja velim - je li ti to pricas o hrvatskoj politici ????
    Vise mi se svida kad si rekla da si pravila oblatne.

    avatar

    14.01.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ovo je jedna od većih pred i post izbornih prijevara, koja ladno može konkurirati najvećim sranjima na ovim prostorima. Znači u rangu ubojstva Zvonimira, prodaje krune Mađarima, Turskih osvajanja, do novijih sranja 20. stoljeća koja svi više manje znamo...
    @Tyche sjeti se samo one moje serije postova o značajnoj degradaciji kvalitete ljudskog života na Zemlji iza 2030. Ovo čemu danas svjedočimo su samo predznaci tih trendova...

    avatar

    14.01.2008. (16:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ja ću ipak napisati da mi je dosta politike. Naravno, ne smijemo se praviti slijepi i gluhi ali stvar je u tome što nemamo mogućnosti išta ispraviti. Možemo se samo debelo nervirati a toga mi je zaista dosta. Sabor kao i Sabor...uvijek će biti takvih nebuloza, rasprava, svađa itd. Pozdravček draga...cmokkkk.

    avatar

    14.01.2008. (16:15)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ma , šalim se da .. nije baš za čir, ali dobro ti kažeš... uistinu nemaju ni srama ni morala...jadna naša djeca , a moramo ih odgajati kako valja biti pošten i moralan...
    u kakvom to svijetu živimo!
    Jedino, znaš ..i među njima , tako malima već raspoznaš tko će sjediti u nekoj od "klupa Sabora" , a tko će radom pokušati preživiti ..pa se ja onda pitam da nije stvar u genetici...
    ne znam .... znam da te toplo pozdravljam :-))

    avatar

    14.01.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sag - treba ih malo šetkat', ako ništa drugo netko si dao oduška :) baš sam konstatirala da bi Žućka trebalo ostavit' u Saboru - za svaki slučaj :)

    @PROROK - tako je to svugdje, ali mi smo u svemu - pri vrhu :)

    @Redakcija - kad već nemamo sreće u državnom vodstvu, išla me karta i ljubav, pa koga onda briga za politiku :)

    @Simona - a kome nije?

    @tyche - mogu si zamisliti tvog zbunjenog Gazdu. No, on tebi objašnjava s*anja u svom dvorištu, ti njemu u našem, pa oboje razumijete srž problema. Ali, svi smo mi u istom dreku, veliki i mali u našem globalnom selu i nemamo kamo pobjeći. Ostat' će samo najžilaviji kao u Serengetiju :) A oblatne smo smazali - do slijedeći dan nije ostalo ni mrve, dok apetit imamo, dobro jeeeeeeeee :)

    @Manga - samo blesavci ponavljaju povjesne greške po nekoliko puta. No, da se njihove kože tiće, ne bi ih ponavljali. Ali valjda će i onaj ostatak neopredjeljenih, konačno vidjeti, ako dosad nije :)

    @teuta - ne moraš se ti meni opravdavati, treba se znati odvojiti od stvari na koje ne možeš utjecati. Ma, znam i ja, ali moram ponekad izbacati osjećaje, poslije mi je lakše :)

    @Vitae - ha, ha, baš danas je Zmaja imala okršaj sa svojom prijateljicom u školi, mala je pravi primjer - ako nisi s njom, onda si protiv nje, nasrće toliko dugo dok ne postigne svoje. Ova moja trpila godinama (bez mog miješanja, ponekad sam se jedva suzdržavala), danas je pukla i završila priču. Došla je pomalo tužna, ali osjetila sam kako se - olakšala. Ne moram ti ni reći da sam ponosna na nju. No, morala sam joj ostaviti da to sama riješi, ma kako mi teško bilo ponekad. A to je tek početak.
    Imaju oni klinca u razredu, kojeg zovu "zastupnik". I imaju pravo, na jednom roditeljskom, obratio se nama roditeljima tako ozbiljnim govorom, da smo ostali - bez teksta.
    Ali da se vidi kod nekih rođeni talenat za manipulaciju, to je istina :) Uostalom, ti znaš najbolje :)

    avatar

    14.01.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Super je što naš klubi ima stranicu...Swratite do mene...Pozdrav

    avatar

    14.01.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...