Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Štambukica

    Damn emo kids!!Da,to su stvarno razmaženi debili...
    Što se tiče Umbrella ella ella...ta pisma je sranje kao i velika većina glazbene scene,a još mi je gluplja zato jer mi je svi pivaju zbog onoga ella ella ella (zovem se Ela....). A tek spot!! Ženska je gola-ako izuzmemo srebrnu boju za tijelo- valja se i stenje tu svoju pismicu..... Kad je Britney otišla u penziju cili svit se zapitao:od koga će sada curice naučiti kako postati droljice?! Ali rješenje se pojavilo u obliku Rihanne.....Ipak ima nade za razmažene 11-godišnjakinje!!!
    A ni Avril nije loš uzor... Sjećam se da mi je ona bila najdraža pjevačica u 5. razredu- onako buntovna:psovala je,vozila skejt,pušila,prezirala je cure ko Britney...Ali ispada da je to ipak bilo samo namješteno...njen bivši dečko je rekao da u vrijeme dok su hodali ona uopće nije znala što znači punk....Žalosno je da klinci koji sebe nazivaju pankerima misle da su to postali zato jer slušaju Avril ili Fall out boy. Pravi pankeri su buntovnici,anarhisti,oni su protiv svega što je nametnuto,ali ovi balavci nemaju pojma ni šta je anarhija!

    avatar

    12.01.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • borgman

    PROČITAO "KRETENA"!.... i slažem se sa imenovanjem...zapeo je jedan takav na stepenicama evolucije, i dok su njegov otac i majka imali crkvom definirani odnošaj, (u crkvom definiranim životnim odnosima, uz pogled lokalnog svećenika). On je u potpunom mraku, slučajno pogodio tamo gdje mu nije bilo mjesto. Lutrijski zgoditak u negativnom saldu. Nije znao kako je Bog osobno pridonio tom začeću kažnjavajući roditelje za neznani grijeh ...(ne širi dalje vijest, provjerio sam u knjizi Sv. Petra:-)))
    A što se tiče glazbe... tekstove više ne pratim, a harmonija mi mora biti kompliciranija od dva akorda (i tome sam izbacio 90% novih "stvari")

    avatar

    13.01.2008. (07:16)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    točno tako..svaka čast! :)))))

    avatar

    13.01.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • Štambukica

    kad će više treći dio???

    avatar

    15.01.2008. (11:35)    -   -   -   -  

  • Roby

    Da i ja napokon malo dođem do tebe i pročitam nove postove!

    avatar

    17.01.2008. (11:12)    -   -   -   -  

  • punki

    mrzim avril jer se ona deklarila kao punk a ni sama nezna kaj to znači.i živcira me kad moje glupačice iz razreda ili iz šule govore avril rules i tkva sranja i kad ih pitma šta slušaju one kažu punk a ja koga to one avril.ja sam punkerica jer nemam budućnost propast ću razred nemam love i boli me dupe.ja živi po svojim pravilima i radim šta hoću i kad hoću.slušam green day mnogi će reći da to nije punk ali meni su oni super.the exploited je isto zakon.tako da vi mael punkerice (moš mislit) i dalje slušajte rasipničku kuju i hey hey nešto amo a rihhanu neu komentirat

    avatar

    07.11.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...