Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • gusta magla

    Moja je zelja da dobijes tih 8 milijuna kuna ili bar pola od toga.Zelim ti puno srece.

    avatar

    12.01.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Činjenice o kojima ste pisali i o kojima pišete i u ovom postu stavljaju talijansku Cosa Nostru u odnos prema balkanskoj mafiji kao mačku prema tigru. Ovo klupko zločina i negativne kadrovske politike morala bi razmrsiti oporba u Saboru, u ovom slučaju SDP ali kako kad oporba hvali predsjednika Mesića kao navodno demokratski izlog naše zemlje prema svijetu?
    Kako će HDZ razmrsiti ovo klupko zločina kada je upravo na čelo Hrvatskog sabora postavio Luku Bebića koji je 1971. zahtijevao progon hrvatskih proljećara?
    U Italiji i Americi barem s vremena na vrijeme njihova državna odvjetništva počiste mafijaško smeće ispred kućnog praga ali kako će naš DORH to učiniti kada postoje balkansko-kumske veze s onima koji zaobilaze i uništavaju pravni poredak?
    Vaš odštetni zahtjev je opravdan, jer kad mogu komunalije u glavnom gradu poskupjeti za 100 posto, zašto ne i jedan humanistički odštetni zahtjev. Na kraju krajeva, na Zapadu nije oportuno od države zatražiti i odštetne zahtjeve u visini od nekoliko stotina milijuna eura jer samo tako vlast, kad je se opali po džepu, reagira na izvitoperene pojave u vlastitim redovima i u društvu. Građevinska mafija je u Njemačkoj kažnjena prije 2 godine od Suda sa 500 milijuna eura kazne (dvije tvrtke) jer si je međusobno namještala građevinske poslove, a među takvim lobijima kažnjena je i tvrtka koja je gradila novi nogometni stadio u Münchenu; ista ta tvrtka preko Sanaderove vlade vodi veliki biznis u Hrvatskoj na izgradnji autocesta, te mnogi poslovi zapadnih i istočnih tvrtki idu preko predsjedničkog ureda.

    avatar

    12.01.2008. (16:01)    -   -   -   -  

  • Mucke

    Oćito je Sanadera prije izbora smetala tvoja arhiva sa dokazima, pa ti je je preko "pravne države" oduzeo dokumentaciju i sredstva za rad. Da to nije napravio danas bi mu ministar zdravstva bio u zatvoru a i slučaj osijek bi bio drugačiji. Eto, prošli izbori, Sanader pobjedio, tebi vratili oštećenu opremu a arhivu sveli na mjeru da im ne može biti ništa.
    Svakako ih tuži, iako nema novca koji može nadoknaditi ono što su tebi i tvojoj obitelji napravili.
    Nažalost svemu tome nije kraj, upravo je zapoćeo novi ciklus diktature. Predviđam da će igra biti oštra ali da će pobjeda biti slatka.

    avatar

    12.01.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Mucke, Vi kao i većina drugih imate svoju teoriju o tome zašto mi se to dogodilo. Profesor Ivo Banac, kojega se ranije povezivalo sa Predsjednikom Stjepanom Mesićem, a odnedavno sa novim/starim premijerom Ivom Sanaderom čak pouzdano predviđa da će DORH obstaviti predistražne radnje protiv mene. Jedan moj pouzdanik, koji je predao kopije CD-a svjedočenja Fate Skule na kojima se spominje, kako bi rekao SDP-ov zastupnik Ante Kotromanović, "dragovoljačka" uloga novoga ministra zdravstva Darka Milinovića u ratnome Gospiću, Predsjedniku Stjepanu Mesiću i njegovu savjetniku Saši Perkoviću, kleo mi se da su Mesić i Sanader u dogovoru pustili u javnost Fatinu priču o doktoru Dadi kako bi se Sanader riješio preambcioznog ginekologa jer da je Milinović imao namjeru zasjesti na Sanaderovo mjesto u HDZ-u. Gle čuda, sada Sanader Milinovića postavlja za mnistra zdravstva. Pitao me nedavno Mile Mrla, još jedan Gospićanin, što je s tim mojim pouzdanikom. Nisam mu znao ništa novoga reći jer mi se ne javlja, valjda u strahu kao i Boljkovac da me Karamarko prisluškuje, pa ne znam ni kako sada tumači da je Sanader Milinovića nagradio ministarskim mjestom, a htio ga se riješiti.
    U svakom slučaju, ja sam legalist, kako bi rekao naš moralni stup El Presidente (vidi odličan tekst Borisa Pavelića, preveden na francuski), pa ću hodnjom kroz institucije pravne države i cimanjem europskih veza doći do istine, pravde i finacisjke zadovoljštine ;)

    P.S. Danas ste mogli vidjeti da SDP-ovac Kotromanović hvali Milinovića, pa se uvjeriti da sam bio u pravu kad sam svojedobno tvrdio da SDP ne stoji iza priče o Fati Skuli.

    P.P.S. Čitam u Globusu da je afera Faber-Getoš maslo HDZ-ove kuhinje jer da je SDP-ovac Ranko Ostojić namjeravao, kad postane ministar policije, postaviti Fabera za ravnatelja policije. Slijedom te špekulacije, i činjenice da mi je policija s računala pobrisala dokument koji sam skinuo s Glavaševe stranice, a odnosi se na Radoslava Arambašića, prvog odvjetnika Gordane Getoš-Magdić, te navoda iz naloga istražnog suca Ivana Sarića da je DORH zahtijevao pretragu moga stana između ostaloga i na osnovu "bilješki MUP-a Ravnateljstva policije od 07. veljače 2003" kad je Ranko Ostojić bio ravnatelj policije, sada bih trebao zaključiti da me Ranko Ostojić progoni još od 2003. te da je upleten i u ovaj zadnji progon. Hajde, to bi se nekako uklopilo u ove zadnje tvrdnje Marina Tomulića, ali kao što rekoh, neću ništa naprečac zaključivati. U Hrvatskoj će zavladati pravo ili ćemo poput Turske kucati na vrata EU još desetljećima. ;)

    avatar

    13.01.2008. (02:23)    -   -   -   -  

  • Krawa Helena

    Reci ti meni, onako po srcu, budući da znaš svašta, tko je ubio te Srbe u Osijeku? I nemoj mi reći da nemaš svoje mišljenje.

    avatar

    13.01.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • Krawa Helena

    Reci ti meni, budući da znaš svašta, tko je ubio sve te ljude u Osijeku? I nemoj mi reći da nemaš svoje mišljenje.

    avatar

    13.01.2008. (12:39)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    državu možeš tužit z akoje hoćeš pare, problem je što najvjerovatnije nećeš dobiti ni centa-lipe-kune...ne želim da te malerišem, ali valjda si svjestan u kojoj državi živiš-živimo...drži se i u svakom slučaju voljela bih da uspiješ...kissssss

    avatar

    13.01.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Dobiti ovaj spor s državom je pobjeda demokracije, no uzeti 8 mil. Kuna poreznim obvezniucima je isto što i srediti si status RVI-a, iako si potpuno zdrav. Koliko po tvojim mjerilima treba dobiti "jednonogi" Maškarin?

    avatar

    14.01.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • ŁoŁic

    di su ti državne tajne???

    avatar

    14.01.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...