Komentari

nba.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • iggypop

    Nadam se da nitko od tih 200 milijuna kineza nije imao priliku gledat vecerasnji okrsaj Cibone i Milana, jer bi se onda opet okrenuli ping pongu i sl. sportovima. Utakmica je bila nesto najlosije i najdosadnije sto sam gledo zadnjih godina, a smatram se navijacem Cibone .. ipak Chris Warren je nesto poput sunca u mraku i u stanju je odigrat dobro kad njih 15 (na obe strane) igra ispodprosjecno.
    @Muraya : neznam jesi li gledao tekmu ali ja bi dobro razmislio po cemu Frane Kastropil zasluzuje mjesto medju nba.blog 25 kandidata za repku? I ja sam se cesto pitao zasto mu Joke ne da priliku nego ga drzi na klupi, ali danas kad ga je Sunara pustio skoro 20 minuta na EL parket sve mi je jasno. Franko izgleda jak i snazan ali je toliko "mekan" da mislim da bi ga i ja mogao izgurat iz reketa. Od trenutka kad primi loptu ispod kosa pa do pozicije za sut on se udalji oko metar od istog. A sut mu je slab, danas je poput Shaqa bacio airball pri slobodnom. Obrana isto nista, na svu srecu Milano je uporno forsiro tricu umjesto da idu pod kos..

    avatar

    10.01.2008. (01:23)    -   -   -   -  

  • iggypop

    NBA update..

    Pat Riley ce se vjerovatno nakon ove sezone povuci sa mjesta trenera Miamija, no ne iz kluba"With his team struggling and in need of a significant roster overhaul, Riley said it might be in the franchise's best interest if he focuses solely on his role as team president."

    Jamal Crawford with the sick shake and bake!

    Suns Tie Franchise Record With 20 Threes vs Nuggets

    avatar

    10.01.2008. (01:40)    -   -   -   -  

  • a.k.a. Muraya

    Iggy, slazem se da Kastropil (još uvijek) ima puno prostora za napredak, ali drugih kandidata za back-up reprezentativnog centra jednostavno NEMAMO at this moment. Hvala za komentar!

    avatar

    10.01.2008. (11:47)    -   -   -   -  

  • nba.blog

    Za iggypopa: iggypop mislim da ćeš se složiti sa mnom - Pat Riley se na kraju sezone kukavički povlači s mjesta trenera Miamija. Ja bih poručio Rileyu: nemoj tako dugo odlaziti dok ih ne izvučeš iz govana u koje si ih uvalio. Lako je sad otići dok je momčad u rasulu. Otiđi dok stvoriš momčad koja će se (opet) boriti za naslov prvaka. Riley=kukavica

    avatar

    10.01.2008. (14:46)    -   -   -   -  

  • iggypop

    hmm..cuj, situacija u Miamiju je otprilike tavka kako je ti opisujes, ova ekipa je duboko u fekalijama :)) Toliko duboko da je jedino sto joj moze pomoci totalni rebuild...e sad treba vidjeti da li je Pat Riley uopce pravi covjek za takav posao?? Trener koji ima pet NBA prstenova, koji je kroz cijelu karijeru trenirao igrace kao Magic Johnsona, Abdul-Jabbara, O'Neala, koji je jednostavno naviko borit se za playoff , da li je on u stanju pocet od nule...i koliko volje, koliko truda, bi zrtvovao za to...mislim da Miamiju nije potreban ovakav Pat Riley nego sasvim drugi trener, a to i vodstvo tima zna...samo se nemoze takvog trenera otpustit kao nekog pocetnika, pa zato ovo postepeno povlacenje iz Heata..

    avatar

    10.01.2008. (17:36)    -   -   -   -  

  • a.k.a. Muraya

    Riley će ipak snositi odgovornost, ostaje do kraja sezona, makar sve ovo naravno zvuči kukavički. Toliko o oslanjanju na superstarove...upravo mi je sinuo današnji naslov...

    avatar

    10.01.2008. (17:44)    -   -   -   -  

  • Gandalf

    Miami Heat-potrošena ekipa talentiranih i velikih igrača Shaquille O Neal-mislim da je ovo njegova možda i posljednja sezona(stalne ozljede i najlošija statistika u karijeri u NBA ligi ovog košarkaškog velikana mi sugerira da nećemo još dugo gledati njega kao igrača),Dwayne Wade-jedino još on nekako igra ali da se primjetiti da jedan dio prekršaja zarađuje na autoritetu(renomeu)ali zakazali su igrači kao što su Ricky Davis i Jason Williams,a Alonzo Mourning,također jedan veliki igrač je vjerojatno završio karijeru(ozlijedio se na utakmici sa Atlantom).Miami treba remont jer je ovo mučenje(koliko šuteva je samo promašio Jason Williams,kada bi on odigrao kako zna,Miami bi puno bolje stajao).Očito da je kod njih zavladalo zasićenje,a dakako ozljede su im dosta odmogle.A još prije dvije godine su bili NBA prvaci.

    avatar

    11.01.2008. (00:45)    -   -   -   -  

  • Guerilla

    Rezultati:
    ULEB Cup
    Zadar-Eiffel Towers(NED)84:65
    FIBA Cup
    Zagreb-Proteas EKA AEL(CYP) 82:77

    All in all,a good week so far for Croatian clubs in Eurocups.

    avatar

    11.01.2008. (00:54)    -   -   -   -  

  • Guerilla

    Jason Kidd-najsvestraniji aktivni igrač u NBA ligi i treći najbolji igrač po broju triple double u povijesti NBA lige,šteta što nije u nekom jačem klubu,moram priznati da mi je on možda i najomiljeniji(uz Shaqa,Jamesa i Ginobilija)NBA igrač u ovom trenutku makar moram reći da će teško dostići Oscara Robertsona.

    avatar

    11.01.2008. (01:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...