Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • gocat : enjoy life everyday

    Slažem se, donekle, s druge strane pogledaj ovako, dođem ti u kuću da se upoznamo, napijemo se i upucaš me, iz ko zna kojeg razloga i kažeš da sam te napao il pokušao provaliti. Nije li tako? Što se mene tiče svako oružje bi trebalo biti zabranjeno. Zamijeniti za početak može električnim pištoljima koji ne ubijaju i slično. Naravno, svako oružje je... totalna besmislica, no to je jedna druga tema.

    avatar

    08.01.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • skaska

    ja sam za striptiz

    avatar

    09.01.2008. (00:03)    -   -   -   -  

  • šarli

    večernji: od njega padneš u vrućicu i samposebi. Tavalon u glavu je inače legitimna metoda za provalnike i još je to jedan milostivi pristup. Nego, ozdravi više!

    avatar

    09.01.2008. (00:29)    -   -   -   -  

  • Mithrandir

    Nije ga morala baš tri puta raniti! Mislim da bi shvatio da nije dobrodošao i nakon prijetnje pištoljem.
    I onda ga još njezin prijatelj par puta kresne lopatom po glavi.

    Pretjerali su!

    avatar

    09.01.2008. (00:39)    -   -   -   -  

  • lolina

    upucala ga punica ;))

    avatar

    09.01.2008. (02:25)    -   -   -   -  

  • Šima

    A baš sam ti htjela reći da si popušio kad na kraju update. Vjeruj samo svojim očima, sve drugo drži na rezervi!

    avatar

    09.01.2008. (07:11)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @lolina - jebenti, dobro si to primijetila - punica konačno došla na svoje ;-)

    avatar

    09.01.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • Travis

    Eto to je uobičajena primjena zakona od strane naše "pametne" policije. Evo npr. slijedeća situacija: nađeš se u 1 ujutro pred nekim glupim kafićem i iz čista te mira (a da im uopće nisi dao povoda) počnu mlatiti nekolicina kretena koji te namlate tako da završiš na intenzivnoj. I onda dođu mudraci iz policije i mjesto da utvrde stvarno stanje i događaje počnu sve redom popisivati i prijavljivati i time potpuno izjednače krivca i mžrtvu. A ti onda angažiraj skupog odvjetnika koji će na sudu pokušati dokazati da ti nisi kriv što je najčešće bez svjedoka (koje policija uopće nije ispitala) jalov posao. Tko je tu lud?

    avatar

    09.01.2008. (09:55)    -   -   -   -  

  • Travis

    Teško je u takvoj situaciji kada proradi adrenalin kontrolirati prst na okidaču. Počneš u mraku pucati i ne misliš jer imaš osjećaj da ti je život ugrožen. Time što mu je pucala u noge vidi se da je ipak imala uključenu trunku razuma. Možda ga nije trebala još letvom mlatiti. Vjerojatno se previše trzao....hehehe :-)))

    avatar

    09.01.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • Procrust

    Trebali su ga zakopati u vrtu...

    avatar

    09.01.2008. (10:10)    -   -   -   -  

  • jezdi

    ajde, ajde, Zvone, čak ni s temperaturom ne možeš tvrditi da nužna obrana treba biti baš tako crno-bijela - zove se 'nužna' baš zato što mora biti neophodna odnosno prijeko potrebna i razmjerna intenzitetu napada. ako na tebe netko ide golim rukama, a ti pucaš u njega tri puta, to nije baš nužno (osim ako je duplo veći od tebe i bavi se borilačkim vještinama). isto tako treba gledati što ti je napadnuto, a na što ti udaraš kad se braniš. ako netko ide na tvoju imovinu, a ti odmah na njegov život, vjerojatno si prekoračio nužnu obranu. zato se svaka konkretna situacija mora preispitati pa će sud reći, okej, pucao si u njega tri puta, što nije bilo nužno i prekoračio si nužnu obranu, ali nećemo te kazniti jer je očito da si bio izvan sebe od straha i da u tom stanju nisi mogao vagati što je trebalo, a što nije. kad se to ne bi radilo, čovjek bi pod maskom nužne obrane mogao raditi grozne stvari, a sve bi bilo opravdano i onda bi tek stradali nevini ljudi...

    naravno, ovo sve hipotetski jer, obzirom na apdejt, više nije relevantno :)

    avatar

    09.01.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  • romantales

    Na stranu što je žena koja je pucala poznavala provalnika i možda pucala iz nekih drugih razloga, ali recimo da je uistinu bio provalnik u pitanju - još bih i mogla razumjeti da je zapucala 3 puta u strahu, ali zašto je muškarac u kući išao drvom ili čime već zatući? Prekoračili su nužnu obranu. Nitko ti ne osporava pravo da se braniš ako si napadnut u svojoj kući (ili bilo gdje drugdje) ali ako nastaviš mlatiti osobu u nesvjesti to više nije nužna obrana. Kako je gospođa laka na okidaču, možda je pametnije da razmisli o alarmnom sistemu ili protuprovalnim vratima?!

    avatar

    09.01.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ma taj sto je upucan nije uopce bio provalnik nego decko od njene kcerke :))
    Pucala mu je u noge, a kako kazu novine jedan metak mu je "samo" okrznio lice.
    Znali su se od ranije i po prici susjeda stalno svadjali alirem je prezivio.
    Mene je vise uznemirilo kad sam procitao da je jucer u splitu neki gledao pornice
    u kabinama i drkajuci umro.
    Barem je covjek umro sretan :))

    avatar

    09.01.2008. (10:43)    -   -   -   -  

  • oldbat

    nije važno je li doša krast ili tuč. Provalija je na tuđi posjed. Ja bi pucala u svakoga ko se u moje dira - pa bila to ćer ili kuća.

    avatar

    09.01.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Ma lik je provalio i sve što je dobio je po svakom zdravom razumu - SAMOOBRANA! Lik je provalio u tuđi dom i tu staje svako razmišljanje o načinu na koji je prošao. Da ga je baba još i isjeckala tupom satarom to mora biti samoobrana. Ali dobro da se razumijemo baš još i triput loaptoum u glavu nije bilo potrebno ali opet se ni to ne smije gledati nikako drugačije od samoobrane.
    Jedino urnebesno u toj priči su međusobni odnosi tih troje - bivši dečko provali - zamalo punica ga propuca - tata sadašnjeg dečka zvekne tri put lopatom u glavu bivšeg dečka koji u tom trenutku leži u lokvi vlastite krvi s tri metka u sebi....

    avatar

    09.01.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    @ kengur - a nisu rekli da je umro gledajući porniće - što ako ga je izdalo srce a pornić još ni krenuo? :(

    avatar

    09.01.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • MARTONUS

    to ti je Hrvatska...jel moram još nešto reći....

    avatar

    09.01.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • ja

    kakve vi gluposti pisete, ne vjerujem..tata sadasnjeg decka? otkud ti to?
    previse vjerujete novinarima i televiziji...koja nije iznjela ni 50 posto cijele istine oko slucaja..
    kako znam? iz prve ruke..poznajem obitelj.. a tog narkomana je trebalo dokrajciti nakon svega sto im je napravio! jos je malo i dobio!

    avatar

    09.01.2008. (17:20)    -   -   -   -  

  • ja

    NIJE DOBIO 3 VEC 2 METKA PISTOLJEM ZA KOJI JE DOTICNA IMALA DOZVOLU!!!! JADNO LI JE HRVATSKO NOVINARSTVO...jad i bijeda....a i vi ljudi, stvarno u svasta vjerujete... jos ce na kraju narkoman i psihicki bolesnik ispast cistunac naspram zene koja je branila kcer i unuka od gamadi..krasna drzava.

    "osteceni" je par dana prije dogadjaja prijavljen policiji upravo od te obitelji zbog neprestanog maltretiranja i prijetnji...kako nasa draga policija nije nista napravila po tom pitanju, zena je preuzela stvar u svoje ruke u strahu od ostvarenja prijetnji..

    avatar

    09.01.2008. (17:40)    -   -   -   -  

  • agata

    ja se slažem. a koji biser ide provalit tamo gdje ima ljudi. mogao je pokucat i pravit se da je inkasator...

    avatar

    09.01.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...e Zvone, pouka je sljedeća, ak raniš kriminalca najebeš grdo. Moraš dokazat da si bio ugrožen, tj da je on tebe osobno napao u tvom stanu. On odgovara samo za provalu a ti za pokušaj ubojstva, nanošenje teške tjelesne ozljede, ševi te sa odštetom i još moraš radit za budalu. Ako ga terminiraš, ima se samo tvoja izjava i nitko nemre dokazat da nije bila samoobrana, ukratko, imaš puno manje problema. Zaključak je sasvim jasan, dva metka, trbuh pa glava i bajbaj...

    avatar

    09.01.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    sagi - pouku sam "shvatio" :-) Još samo moram nabaviti rivolver, za svaki slučaj ...

    avatar

    10.01.2008. (08:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...