Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Konj Spadislav Aždahanov'ć, Zmaj

    arhitektura populus, a gradi luksuzni kompleks sa sunčalištima, skvoš terenima i staklenim mostovima. čovjek bi od takvog imena očekivao da grade one divne kockaste zgrade od papira, kao što je se to radilo u dobrim starim sedamdesetima.

    avatar

    08.01.2008. (17:10)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Da, točno, sarkastično. Taj sarkazam, koliko god nehotičan, ipak sjajno ilustrira odnos spram javnosti: licemjerni podsmjeh neinformiranim građanima.

    avatar

    08.01.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • lolina

    odlično! bokčija iz zagreba ide vun .bar buju živu glavu zvlekli, ak nedaj bog dogodi kak u turskoj...
    da , ja se šalim ,ali ako se zaista u zagrebu tlo zatrese ...znaš kak naši investitori i građevinari govore ;drži vodu dok majstori ne odu ; ili da morem gradil bi ih od papira.
    cijene zemljišta , gradnje i gotovih kvadrata su sasvim druga priča ,da ne duljim, u njih je ugrađena kamata na čekanje , mito i rešeto .zahvaliti državnim upravama.
    kada bi se poštovali rokovi izdavanja papira investitorima cijene bi se spustile za trećinu,a oni su upravo ovih dana izdali još jednu mito štopalicu ;iznad 400m2 brp nema zatvaranja investicije prije uporabne dozvole... jedina građevinska mafija je državna mafija.
    što se tiče samog izgleda u to se baš i ne razumijem ,ali mislim da nije uklopljen u zagrebački štih ,ako on još uopće i postoji.
    ma neka samo grade . kak se veli nema bolje veš mašine od građevine , a ja živim od srodne djelatnosti. morti i meni nekaj od tog deala kapne ;))) to je zamašnjak , jel;) samo neka piče prema jugu.

    book!

    avatar

    08.01.2008. (18:47)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kakva građevina, tu se radi! Mene zanima samo razvoj: kupiš njivu, pretvoriš zemljište u potencijalne Njivice i prodaješ. To je zapravo jedini način na koji sam zainteresiran za hrvatsku zemlju.

    avatar

    08.01.2008. (23:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...