Komentari

novigradsko2005.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • jedna cura iz zg

    ovakoca...ja sam bila u plesnoj, i sve je na kraju ispalo super...al na pocetku se ajmo rec bas nisam slagala za voditeljicom irenom..no kad sam ja dosla u zagreb, na mene se ravnateljica izderala do suza kako sam aj sve osramotila...a ni dan danas ne znam zasto sam kriva...sve kog pitam ne znam...i sad pitanje ej jel bi se ja uspjela tam ponovo prijavit???

    avatar

    22.01.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  • ITD

    Molim za jedan odgovor, ako nije problem. Zašto ove godine nema govorenja teksta?

    avatar

    01.02.2008. (21:47)    -   -   -   -  

  • Psiho

    @jedna cura iz zg: Svakako ćeš se uspjeti prijaviti ako se složi ravnateljica koja isto mora potpisati prijavnicu. Hoćeš li biti primljena? Nije sigurno ako voditeljica radionice nije mogla tvoj rad ocijeniti uspješnim. A za plesnu radionicu je uvijek prevelik broj prijava i velika je konkurencija. U svakom slučaju, treba pokušati.

    avatar

    03.02.2008. (02:58)    -   -   -   -  

  • Psiho

    @ITD: Za najjednostavniji odgovor nije problem jer ne znam točno zašto ove godine nema govorenja teksta. Znam da prošle godine nije bilo dovoljno prijava i da su u radionicu upućivani oni učenici i učenice koji su recitatorsku navodili kao drugi ili treći izbor. Znam da su zbog velikog broja prijava svih ovih godina, ove godine opet tri radionice scenske. Siguran sam da će učenice i učenici, koji su dobili preporuku od voditeljice recitatorske radionice, biti predloženi za neku od scenskih radionica ovogodišnjeg Novigradskog proljeća.

    avatar

    03.02.2008. (03:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...