Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • primakka

    dalo bi se komentirat glede puteva i cilja, ali neću. brine me kako ću poslati SVOJ danas napisan post naziva "privid i istina" koji čeka tek da umetnem sličicu sa kućnog pc-a jer odavde ne mogu. kazat će ljudi da se krademo.
    viriš li i u tuđe misli?

    avatar

    07.01.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • primakka

    moram se ponovit iako mi nije običaj (prije sam za ono "ovo ću reći samo jedanput", ne volim kad mi piše nadimak 3,4,5 puta ispod istog posta).
    ja ti ambalažu ne volim, odvraća pažnju. a mislim da ti "iskrica" ne bi smetala kad bi prava iskrica bila prisutna. ili iskra, ili plam. svima nam godi laskanje, ali kad ostanemo sami, ostane kostur bez ambalaže, ostanemo sami sebi dovoljni ili nedovoljni, zadovoljeni ili nezadovoljeni onim što imamo pokraj sebe. želim ti pravu iskricu i popravak istine, a ne privida.

    avatar

    07.01.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • file

    E moj Shelly, Lastan je iz onih prošlih vremena, ne kuži se on u te tvoje virtualne međuljudske odnose. Samo u knjige, ne u celofan.
    A u virtualnom svijetu postoji i ljubomora? Viš, viš, to mi nije palo na pamet...

    avatar

    07.01.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Vrlo su slična pravila realnog i virtualnog svijeta - danas čitam članak u "jutarnjem" : "Kako se zaljubiti on line?!" ....Tu sad dolazim do dileme: ako se dogodi zaljubljivanje on line, u što
    se to čovjek zaljubio?! U ambalažu ili u sadržaj?! Ja bih rekla prvenstveno u sadržaj, jer ambalažu nije do tada vidio...
    Hmmm...Smiješna smo mi i zamršena bića...Nekad ostanemo zapleteni u vlastitu mrežu...
    Pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    07.01.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • luki 2

    U žaru odgovaranja, zaboravih na Marqueza...:)))) Da, i ta je rečenica upotrijebljena na samom kraju filma....Pozdrav još jednom, Luki+Goldie

    avatar

    07.01.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Nek baci kamen onaj koji je bez grijeha! - reče neko onda u vrime Starog ili Novog Zavjeta.
    A šta ti ovde radiš? Koketiraš u svih šešnajest! I onda diliš pridike Zakonitoj.Ma vidi ti!
    "Pogledaj dom svoj, anđele" - naslov jedne knjige čijeg se sadržaja ne mogu sjetiti, ali
    naslov mi svako malo padne na pamet.
    Svima nama godi pažnja, pa i tvojoj Zakonitoj. Za dobiti pažnju triba nešto i dati.
    Neko se razbacuje ričima, neko stihovima, neko slikama...na sve to dolazi pažnja onih
    drugih. Možda je pofalilo tvoje pažnje, a možda i ti tražiš pažnju od svih nas, koju i dobiješ.
    Sičaš li se onog mog posta Zona sumraka? Jesi skužio poantu?

    avatar

    08.01.2008. (01:53)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @odmak od - ajmo se zvat komplementarni bolje... :-) U tuđe misli zavirivat'? Nikad nepozvan... :-) Nego, to s iskricom - ima istine u tome... Teritorijalni mužjak, posesivonja; iskričavost tucanja... kamena... :-) :-) :-) /sebi spuštam. da ne misliš. :-) /
    @Filipinka - ma, je. Lastan je svemu kriv, znam ja. I za Polet je pisao. Eto dokaza. A virtualno... Emti. Pa ili onda ni mi ne postojimo, ili... je ovo stvarno... ili... spetljala si me. kajjaznam. bumti se javil. :-)
    @Luki 2 - zaljubljivanje on-line?? Kao kuhanje on-line... :-) Ajme. Dobro da je GG Marquez zbiljski živio i šiljio prave olovke... leeeeleeee.... :-) No, neka nam mrežopleta, kosomrsa i ine zbiljske opipljivosti. Ambalaže glede i unatoč. ;-)
    @gustirna - olala! Kad ću ja kamen bacit, tko me uopće proziva te što je grijeh - e, o tome uz čašu vina, nekom boljom zgodom /nedavno je Kinky Kolumnistica izazvala lavinu na sličnu temu.../ :-)
    Ajde ozbiljno: Bila bi Ti u pravu, da ja ovo piskaram dok moja hanuma čuči i čeka da joj se posvetim. Ali nema je sad tu, pa je ne zakidam za zajedničko vrijeme. Bila bi Ti u pravu, da ja svoje slike šaljem na privatne mailove cura koje me - izrijekom - žele poše'''. Bila bi u pravu, da nema komentara tipa "daviš me pažnjom"... No, daleko bi to sad išlo u polemiku... A zapravo se slažem s Tvojim postavkama. ?Jesmo skužili poantu? ;-)
    DRAGO MI JE DA SI MI TU OPET, U SVAKOM SLUČAJU! :-)

    avatar

    08.01.2008. (10:38)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Dragi naš Shelly,nećeš se naljutiti,ako ti kažem da je došla maca na vratanca...narodski rečeno.Tebi uvijek pozdrav i pusa od bake žubora

    avatar

    08.01.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...