Komentari

bookaleta.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NF

    meni je rečeno da zoro vjerojatno neće doći, pa nisam ni ja, nije mi bilo baš atraktivno za blog ;)

    avatar

    06.01.2008. (21:41)    -   -   -   -  

  • Tondin

    Gdje se knjiga može kupiti u Rijeci?

    avatar

    07.01.2008. (01:05)    -   -   -   -  

  • lulallay

    http://krajnazemlji.mojblog.hr

    Pored tako moronskih komentara sa kojekakvih Foruma ,cije glave uopce nije posjetila cinjenica kako se radi o SF-u kojeg nisu niti procitali, zaista bi se trebali odvojiti (ali prvo od njih)
    Ja roman nisam citao ,ali zasigurno imate hit. Bravo! Prvo piscu i uredniku i to poradi promidžbe i naklade ,a vidim i prodaje. Želim da jedan SF roman postigne bolju prodaju od mnogih naših "razvikanih"ne-sf-ovskih izdanja .Nadam se da cete zaraditi svi iz pothvata radnog naslova :"Andora ,Monaco ,zašto ne?"
    Inace....mi nemamo ništa sa vama prljavim secesionistima.Bitno je da je covjek pošten ,da redovno pohodi crkvu i da vjeruje u Sanadera i Boga.
    (No ,ukoliko li raznorazni Bahati nastave razbacivanjem kredita i zaduženja i davanjem svojoj kamarili i okupljenoj pod-hordi žbira i bludnica tim tempom ,pa za 50-tak godina u ratu ne bi Istrijani imali baš teškog protivnika ,a ne dao nam dragi Bog da u meduvremenu otkriju lijek protiv starenja ,jer onda ZNA SE tko ce biti u Saboru u "lijepoj našoj" (just landscape)...a zacijelo pogadate i za koga ce glasati dijaspora na teraformiranom Mjesecu i Marsu )

    avatar

    07.01.2008. (18:08)    -   -   -   -  

  • turska kava

    Roman odličan! Pohvale piscu za ideju, fenomenalan riječnik i stil koji me oduševio. Organizacija i marketing odlični! Pohvale uredniku i izdavaču. Uredniku posebno :-). Sa željom za što više ovakvih hitova, srdačno vas pozdravljam.

    avatar

    08.01.2008. (09:53)    -   -   -   -  

  • Sponzoruša

    Pa i na NOSF-u je rasprava poprilično bez veze, zapjeli su za cijenu knjige, a o sadržaju "ni pol slova", možda samo dvoje ukriž knjigu i pročitalo

    avatar

    09.01.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...