Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Brain Pulse

    jel tebi ovo neko čita?

    avatar

    06.01.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • tragicnamisao

    Ja čitam redovito, samo što ne komentiram. U nijedan blog nije uloženo toliko truda kao u ovaj. Sv epohvale

    avatar

    06.01.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    ah, BrainPulse, pa zar je tebe netko prisilio da ovamo dođeš? Još jednom Athumanunh se izvinjava svima onima koje njegovi 'strašni' opisi iritiraju, ili ne daj bože vrijeđaju i uljudno ih moli da ovamo više ne dolaze i ne postavljaju pitanja na koje Athumanunh ne zna odgovore.

    avatar

    06.01.2008. (19:59)    -   -   -   -  

  • ludlud

    O, i ja sam redovni čitatelj. Athumanuh je "vojnički" precizan pa ne vidim što bih komentirao, jedino pitam ako mi nešto nije jasno. Pa i to ne uvijek, ponekad se suzdržim. (vidim da autora to možebiti živcira) ;))))

    avatar

    07.01.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • d

    ja ne citam, hehe

    avatar

    07.01.2008. (23:04)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    Ma ne, nije valjda da je Athumanunh opet ostavio dojam da mu drugačije mišljenje smeta! To nije odlika Athumanunha! Uvijek, ama baš uvijek slobodno se iznese drugačije razmišljanje i može se pitati Athumanunha i voditi se rasprava sve dok je ona u granicama ljudske uljudbe, ali Athumanunha doista ponekad rasrdi što mu komentare ostavljaju tzv. 'mirotvorci' koji se eto, vidi vraga, groze i same pomisli na oružje, bitke, ili bilo čega drugog što je vezano uz vojsku, a pri tom ne razumiju o čemu to uopće Athumanunh piše, pa umjesto da ga pitaju, oni ostavljaju neki svoj trag da se oni groze toga o čemu Athumanunh piše. Kada bi kojim slučajem, a Athumanunh bi to volio, ti 'mirotvorci' razumjeli o čemu Athumanunh piše, možda bi im napokon postalo i jasno da je Athumanunh, iskonski zaljubljenik u bitke i vojsku, zapravo veći mirotvorac od njih samih. No, nikada Athumanunh nije imao priliku tim ljudima objasniti neke stvari kao npr – tko zapravo i zašto izaziva rat u kojem onda dolazi do teških i krvavih bitaka u kojima ginu mladi vojnici koji se nikada upoznali nisu i zapravo ništa osobno prema onim drugima nisu ni imali.

    avatar

    08.01.2008. (16:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...