Komentari

profesionalnopletenje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Mithrandir

  Ja sam na žalost još uvijek u traženju idealnog dizajna. Onoga koji bi bio naapravljen na temu Gandalfa. Trenutno i ja imam dizajn Lady Makai i super mi je, ali kako sam dobio jedan komentar na blogu "Ljudsko srce nikad zadovljno nije, ..."

  Inače što se komentara tiče...oni komentari što se tiču posta ili mojih čitatelja objavljujem na svom postu, a ono što se tiče samo jedne osobe objavljujem na njegovom/njezinom blogu. :))

  avatar

  04.01.2008. (21:56)    -   -   -   -  

 • Lady Makai Design

  Odličan odabir dizajna! Drago mi je da si mi se javio, iako bi mi bilo draže da si ostavio komentar na dizajn blogu;) al nema vaeze.

  Pa ja obično odgovaram na tuđim blogovima i volim da mi se odgovara na mojem jer i sama zaboravim na kojim sam sve blogovima komentirala od prošlog puta. Kužiš? ;)

  avatar

  06.01.2008. (13:10)    -   -   -   -  

 • Mithrandir

  Opet si promijenio dizajn?

  avatar

  06.01.2008. (15:02)    -   -   -   -  

 • Vanchy

  Uh, meni je ovo pretamno za cistati iako sam dizajn izgleda zgodno. Trebat ce mi malo vise truda da te citam, ali citat cu te i dalje. :)

  avatar

  09.01.2008. (21:14)    -   -   -   -  

 • zlatna dolina

  Majko mila jedva sam potrefila snaći se i ubaciti komentar.....iskreno ne sviđa mi se ...sve mi je komplicirano .....jedva uspijem proćitati što piše koliko je sitno .....alo sviđa mi se ono što ćitam ......i na kraju zanima me sve ovo o pletenju ...imam trgovinu i zanima me pletena odjeća kako i gdje doći do vas ili te robe .hvala na blogu mi je mail pa se javi ako te zanima .pozdrav

  avatar

  12.01.2008. (22:43)    -   -   -   -  

 • Profesionalno pletenje

  @ zlatna dolina Više ne pletem za tu firmu,ali u koliko ih želite kontaktirati imeju
  stranicu: www.kozar.hr

  avatar

  14.01.2008. (09:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...