Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Irida

    ovo je ispao pravi blagdanski raport, a smišljanje igara bez igrački me nasmijalo i podsjetilo na mene..., sretan rođendan Paji!

    avatar

    05.01.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • Agua

    xDD
    Ovo s igračkama me podsjeća na mene kad sam bila mala. Moja sirota majka je morala uvijek nešto izvađati da me zabavi. xD

    avatar

    05.01.2008. (14:49)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...nova mi je počela uzrujavanjem, dignul sam se u 8 prije podne i namjeravao sam popodne malo "ubiti oko". Jebeni telefon je zvonil od 14 so 17 svakih 20ak minuta. Dobil sam slom živaca jer su sve bile ženske osobe. Na kraju sam se i zderal na onu u 16 i 30. Samo suludi ženski mozak može doć na ideju da zvrnda telefonom popodne prvog siječnja...:)))))) Klizanje i skijanje me užasava, moj maksimalni nivo zimi je hodanje, čaj i topla juhica. Dobro, može i kuhano vino...:))))))

    avatar

    05.01.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Hahaha :)
    Kako kreativne igrice :D
    Svaka čast :D

    Pusa :)

    Btw, baš sam si danas razmišljala o nazivu vašeg bloga. Uopće mi ne djelujete bijesno XD

    avatar

    05.01.2008. (16:08)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    kod nas ledara - koma! pada ledena kiša i sve je sklisko.....

    avatar

    05.01.2008. (17:40)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    sretna ti nova draga, od srca :))))))) vidim i ti si malko posustala s blogom. Mene totalno pustilo, ne da mi se, nemam zivacva sjediti za kompom a jos kad mi i nije bas najbolje onda jos manje imas volje, jel tak? Ma dosla bih ja u ZG na preglede ali tko bi to sve poplacao? Pogotovo u nekoj privatnoj klinici!!! Ne znam tocno, ali mislim da bi bilo papreno. Stoga se bum jos malko natezala sa lokalnim docovima. Najnovija je dijagnoza da imam jaki gastritis koji se navodno moze manifestirati i stalnom grloboljom a kako ja imam i drugi simptome (zgaravice, tesko varenje, treskavicu zeluca itd.) prepisali mi neke lijekove protiv gastritisa. Sad cekam da vidim jel ce imati kakvog efekta. Kisses & hugs :)))))))))))))))

    avatar

    05.01.2008. (17:54)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    pusa draga Fanny :) hvala ti na divnom raportu ahaha
    volim to kod tebe, tvoju dokumentarnost :)

    avatar

    05.01.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ma nisi ga nadrljala, baš ti je veseo i zabavan mozaik. Nasmijala sam se tvojoj maštovitosti za smišljanje dječjih igara. :-) Uživaj, lijepo proslavite rođendan! :-)

    avatar

    05.01.2008. (21:08)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Moja mama je uvijek bila alergična na pitanje - Što da radim? Pa bi redovito rekla - imaš metlu, usisavač, itd... pa se igraj! Ne moram ni reći da sam našla vlastiti oblik zabave :)
    Danas došla iz Zg, u ponedjeljak opet u Zg, a u utorak u Opatiju, iz Zg-a... Ugl, prometno je kod mene zadnjih dana, ali dođem u petak u Bj, pa prek vikenda navratim :)
    Puse šaljem, Marta :)

    avatar

    05.01.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    P.S. Znam da je sutra, ali sretan rođendan Paji :)
    I puse cijeloj obitelji :)

    avatar

    05.01.2008. (22:00)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Irida - što više igračaka, klinci se manje igraju. Tako je bilo i kad sam ja bila dijete, najdraže mi bilo uzimati susjedama tanjuriće ispod tegli za cvijeće. Onda su me stalno naganjale i tužakale :)

    @Agua - jadne mame, imat' ćeš prilike doživjeti :)

    @Sag - nadam se da se takav početak neće nastaviti. Ja sam mobitele stavila daleko od očiju i ušiju. isključila ton. Inače ne volim telefoniranje, meni telefon služi samo za osnovne potrebe, par riječi i amen - ha, tko bi mislio s obzirom na opširnost u pismenom obliku :)

    @Miss Sunshine - i nisam bijesna, to je samo "fasada" :)

    @seoska idila - ja sve obavila još dopodne, tako da nisam izišla od podneva, znala sam da će ledara, pa sam požurila :)

    @MENTINA - viš ti to - grlobolja od želuca, to prvi puta čujem. A u stvari ima logike, imaš jaku želučanu kiselinu, pa ti nadražuje cijeli probavni sustav. Ne sumnjam da bi dobro platila preglede, budući da bi morala sve ekspresno obaviti. Ili ostati do slijedeće Nove godine da sve obaviš :) Uostalom, vidjet' ćeš poslije terapije, jer ako je sve drugo u redu, nema razloga za brigu :) Pusek :)

    @Pikulica - ja sam k'o ratni reporter :) Živa groza, sve vidim i čujem. A još sam k tome uvijek trijezna pa vidim i što ne treba, pusa :)

    @Big Blue - ma da , kao da sam stavljala natuknice :) A da sam imala mašte, to je istina. Pametna djeca ne daju se zaglupljivati "običnim" igračkama, ubrzo im dosade :)

    avatar

    05.01.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • gogoo

    He, he, kvačice i zavoji (igra mumije?). Crno vino se pije polako, ali to ionako znaš. Meni paše uz jače sireve, a za danas predlažem teran i merlot. Sretan rođendan Paji!

    avatar

    06.01.2008. (01:59)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    heheheh suknula ti i mene po običaju nasmijala ahahahahahah
    pusa ti velika

    avatar

    06.01.2008. (02:02)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Eh. da...sret rođendan , slavljeniku!

    avatar

    06.01.2008. (02:02)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Niste vidjeli moj komentar, vjerojatno jer smo se u isto vrijeme našle na istom mjestu :)
    Puse, Marta :)

    avatar

    06.01.2008. (12:47)    -   -   -   -  

  • alkion

    Samo da se upišem i u novoj godini. Pozdrav svima ma koliko da vas ima... I naravno, sretan rođendan slavljeniku... :)))

    avatar

    06.01.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Marta - ti si meni sva razgrabljena. Neka, lijepo se provedi, a vidimo se - kad uzmogneš :)
    I mama ko mama, ako je i igra, neka je od koristi i vjerujem da si sama našla svoj način igre, ti tako djeluješ :) Pusa :)

    @gogoo - kvačice i zavoji, mda, ali bilo je jedno vrijeme zabavno. Ali, kako su djeca pametnija no što mislimo, ista priča ne prolazi - dva puta, barem kod Zmaje nije :)
    Nisam ja vino pila na brzinu, ja sporo - jedem, pijem, pijem kavu, a brzinu ostavljam za ono što treba biti brzo. Danas se pije Merlot, graševina i pivo, pa tko kako izabere :)

    @Vitae - suknula i požalila, zato sam ove dane opreznija. Ispada kao da vino pijem prvi put, no ovo je bilo jače nego obično, pa sam se prevarila :)

    @Alkion - hvala, još nikoga nema, ali stižu oko 5 poslijepodne. Slavljenik pije kavu i dremucka :) Već su ga izmorili jutrošnji gosti :;)

    avatar

    06.01.2008. (15:20)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    nova godina je bila za 5 a i sve poslije nje tak da se osjećam super te sam se i sam uljenio no još malo pa ću lijepo uplatiti bazen i uživat svako popodne, sve najbolje Paji za rođendan i neka mu puno zdravlja a sve ostalo će doći sa time ...

    pozdravi svima tamo od mene :))

    avatar

    06.01.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • Njofra

    ma doći će već inspiracija :))

    avatar

    06.01.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • Bandita

    Kod tebe veselo kao i uvijek:))
    Nažalost, poznata mi priča sa sniženjima ali bez novaca. Pojela bih se najradije jer sam bila rastrošna u zadnjih par mjeseci pa sad ništa ne mogu kupiti.

    avatar

    07.01.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    *ebeš inspiraciju ;))) Ja je imam na pretek, pa mi opet nitko ne može pomoći...
    Nego ti lijepo ko medo, zavuci se nedje u toplo i prespavaj ovu zimu ;))))
    A mogla bi i sljedeće 4 :(

    avatar

    07.01.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Dag - baš mi je drago da ti je lijepo krenulo :) A to je i najvažnije :)

    @1NJOFRA - nadam se iskreno, jer ovo me već brine :)

    @Bandita - vesela žena, veselo društvo :) Nismo se baš istrošili za blagdane, osim klope i sitnica. Znala sam ja da će sniženja, ali tolikima se ni ja nisam nadala (70-80%), pala sam na dupe :)

    @Manga - a što da pišem - o ovim debilima koji nam kroje sudbinu. Išla sam glasati i mislila da će se dogoditi čudo ;( A čuda postoje samo u bajkama. A nije da mi je svejedno, slušam i gledam i pi*dim, a što vrijedi. Iako se čini dobra ideja - da prespavam slijedeće 4, bolje ne. Mislim kad bi ustala, da bi se vratila u slatke snove - zauvijek :)
    Ovako, polagano se prilagođavaš šokovima i izlaziš - jači (i bijesniji) :)))

    avatar

    07.01.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........ja isto nešto nabrljam jer sam, imam osjećaj ka balun........a ja znam što su sniženja, e, te dvi majice po 20 kuna, i takav sastav, to je prava lovina............meni treba samo torba, nisam još naišla na onu pravu, pa ću vjerojatno kupiti neku idući misec, dvi malu i veliku...još proučavam, a ja volim beneton i kod njih je sniženje zadnje, najveće 25.2........onda ću jednu ili dvi majice uzet..................pozdravić.......

    avatar

    07.01.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...