Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • borut

    vesna
    Binjamina je mali gradic udaljena 3,8 km. od nas. Ime nosi po vlasniku zemljista na kojem se nalazi filantropu, baronu Edmondu(Benjamin) de Rothschild (kao i sva naselja u blizini). Kako je virus doletjeo u ovo prekrasno, mirno mjestasce, u djeciji vrtic i zarazio njihove pernate prijatelje, nije jasno, ali je tesko prihvatljivo, nevjerovatno.
    Vlasnica vrtica je odmah poduzela sve potrebne mjere, kao da se radi o opkoj bolesti, ali ni sanjala nije da to mogla biti istina. Osim velikih kokosinjaca u okolini (?), u Givat Adi i Givat Nili su i dvije velike farme nojeva koje ce vjerovatno trebati unistiti, ako vec i nisu.
    Cak je i mali zoo, nesega prijatelja Ofera (koji je vec bio gost ovoga bloga) u Bet Eliezeru pored Hadere u kojem goji sve moguce vrste papagaja, pod znakom pitanja.
    Vijest sa radia, djevojcica iz vrtica, koja je jucer hospitalizirana, nije zarazena virusom pticje gripe
    .....i tako to u zivotu biva......a nekada su nas ucili da: nista nas ne smije iznenaditi.....a ja kazem svasta nas moze iznenaditi.....?

    avatar

    04.01.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Nista drugo nego se cuvajte;)

    avatar

    04.01.2008. (12:04)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    mogu zamislit kako van je mala panika...ovod na pantani između kaštili i trogira je prije par godin bila ista stvar doletili su labudovi zaraženi tičjon gripon jedan je krepa...kod moji susida koji je imali tuke kokoši i dva lipa pivca su judi u bilin mantijama i maskan na justa zavrčali vratove bidnin beštijama (ima bit da još ne znaju humaniji način eutanaziranja beštij)...ajde bi če boje i da neče bit belaja...nadam se da če sa malon divojčicon bit sve u redu...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    04.01.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • ante, snježana, amara, na

    dragi naši čestitamo na unuku jotamu kojem zelimo puno puno zdravlja a ostalo će doći. mali je isti dida. ovo moramo zahvaliti natasi koja je donila kompujtor u split prije odlaska u kinu, naime ona je diplomirala i odlazi na rad u kinu na 6 mjeseci. već neko vrijeme vaš se broj telefona ne može dobiti jer se javlja glas koji kaže da se broj ne koristi. molim te da nam javiš broj jer mi radije koristimo klasiku. za sada toliko nadam se da se čujemo

    avatar

    04.01.2008. (18:37)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    @ e sefice nasa, a kako se cuvati pitanje je sad
    @ dalmacijo inspiracio moja, mi zatvorili maske u kucu, da ne lovidu tice, a od panike ni znaka. navikli se ovdi na svakojake nevoje, kazu "azijska" je bila jaca od ticje gripe :-)
    @ a lipi i krasni nasi NASA, (Natasa, Ante,Snjeze, Amara) da vam nema ovoga djeteta ostali bi i dalje u "neznanju". Uzmite u ruke suvremeno "pisalo" koje vam Nate nudi, i budite nam malo blizi. Postoji program po imenu skype i preko njega se mozemo cuti svaki dan i to mukte. (jesm li ili nisam prava...) Promjenili smo sve brojeve jer smo presli na kablovsku telefoniju, brojeve saljem SMS-om. Drago mi je da ste razumjeli onaj glas koji vam se javio na starom broju , napredak. Jos koji boravk kod nas i... Nate, neka ti je srecom i uspjehom posut dalji put zivota.

    avatar

    04.01.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • turimti

    e, vidiš, sad će skočiti cijena jajima...pravo sam zabrinuta...

    avatar

    05.01.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • jončica

    Težko si je pojasniti od kod ti virusi, presenečajo nas periodično, zaokrožijo po raznih predelih sveta, od pričje gripe,do norih krav,prašičjih kugah in tako naprej, potem se vse pomiri in čez čas ponovi.Če bi se človek prepustil domišljiji bi iz teh informacij o takšnih in drugačnih virusih razvil svoje teorije , ki pa bi mejile ža kar na znastveno fantastiko o doziranju virusov......Pazite nase!

    avatar

    05.01.2008. (20:51)    -   -   -   -  

  • S.O.S. - Ljubav nema granica

    U nadi da je već bolje ostavljam srdačan novogodišnji pozdrav.

    avatar

    06.01.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  • ana

    Borute i Vesna, razmišljate li o povratku u Hvatsku? Ili ste se u izrael odselili trajno?
    Srdačan pozdrav i najljepše želje..

    avatar

    07.01.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...