Komentari

zelenookazg.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ...oops...fulala...

    z naš.....znašp li što je aristotel rekao?
    rekao je da je prijateljstvo jedna duša u dva tijela....
    to samo po sebi objašnjva tu tvoju teoriju o porijateljima i poznanicima.....
    ajd....swrati koji put....pusa

    avatar

    03.01.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • ...oops...fulala...

    btw...swe najbolje za 2008

    avatar

    03.01.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • prorok

    Na žalost ono drugo
    ali život se sastoji i iz razočaranja
    prijateljstvo lijepa riječ ali nestalna
    Prijatan vikend ti želim.

    avatar

    04.01.2008. (10:15)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    ...oops...fulala... : svidja mi se ovo o prijateljstvu sto si napisala.. ali bojim se da je to jako tesko. pozdrav tebi i naravno sve naj u novoj..

    PROROK (!) : ostavila sam komentar na tvom blogu, a na ovo nemam sto dodati jer se u potpunosti slazem. Nisi mi odgovorio na jedno moje pitanje, znas na sto mislim ?

    avatar

    04.01.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    Kao prvo, da ti se zahvalim na posjeti i krasnom komentaru. Kao drugo, da iskomenitram tvoj zanimljiv post. Smatram da je prijateljstvo za svakog čovjeka veoma bitno. Isto sam primijetila da često izražavamo mišljenje o tome kakav bi to trebao biti prijatelj a malo postavljamo pitanja sebi tj. - jesmo li mi pravi prijatelji nekome? Imala sam nekoliko prijatelja...u biti, točnije rečeno, prije su to bili jako dobri poznanici. Sada imam najboljeg prijatelja - svog Dragog. Mislim da bi tako i trebalo biti. Taj tko živi i dijeli sve sa svojim odabranikom...trebala bi postojati između njih i ta veza, odnsono, prijateljstvo i to ono pravo. Ako si dvoje ljudi koji se vole i žive zajedno...nemaju što reći tada je to početak kraja...kako veze, tako i prijateljstva. Još bih ti samo ovo htjela napisati da ne vjerujem u muško-žensko prijateljstvo, točnije rečeno...u ono prijateljstvo koje postoji izvan braka/veze od strane jednog partnera ili čak oba...prema nekom trećem. Čast iznimkama...ali zna se čemu iznimke koriste, zar ne? Pozdravček i cmokkkk.

    avatar

    04.01.2008. (21:13)    -   -   -   -  

  • Santea

    Dobra ti večer!Malo sam šarala blogovima i naišla na tvoj
    Prijateljstvo mi je jako bitno.Imam pravog prijatelju,odnosno prijateljicu s kojom sam odrasla i svojih 28 godina je poznajem.Znam da je ona tu za mene kao i ja za nju uvijek,u svakoj situaciji.Ne čujemo se svaki dan,ali znam da je nazovem i nakon pet godina da bi uskočila i pomogla mi.I ne vjerujem da jedna sitnica može narušiti naš odnos
    Pozdrav veliki ostavljam

    avatar

    04.01.2008. (21:33)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    teuta: puno hvala za ovaj komentar, zaista je sve receno. Slazem se da partner/ica su i najbolji prijatelj/ ica, nema osobe koja ce to bolje shvatiti od voljenog. Musko - zenska prijateljstva , nemam sto dodati u potpunosti se slazem . hvala ti puno, i pozdrav lijepi.. nadam se da se dalje citamo..

    Santea : hej pozdrav i tebi , upravo je to ono sto sam i sama htjela reci, kad ju nazoves i nakon 5 godina ona te nije zaboravila i dalje je to ono pravo i postojano. nadam se da se citamo dalje.. pozzdrav :)

    avatar

    04.01.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • antonelala

    prilicno sam sigurna da imam tebe za frendicu :)

    avatar

    05.01.2008. (22:51)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    antonelala : znas da sam uvijek tu za tebe , kao i ti za mene.. pusek :)

    avatar

    05.01.2008. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...