Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Marin TOMULIC

    U svijetu potpuno diskreditirani Stipe MESIĆ i još uvijek opasni zlikovci Josip MANOLIĆ, Josip PERKOVIĆ i Tomislav KARAMARKO koji su u zadnje vrijeme, a u cilju diskreditacije Vlade Ive SANADERA i preuzimanja vlasti, organizirali više akcija (sramotno hapšenje hrvatskog nezavisnog novinara Željka PERATOVIĆA, pokušaji manipuliranja izbornim rezultatima i negiranje volje hvatskih birača, prijevarom organizirali zajednički lov ministra MUP-a Ivice KIRINA i haškog optuženika generala HV Mladena MARKAČA) ponovno su u akciji! Koristeći činjenicu da još nije konstituiran Sabor te da je ministar MUP-a u ostavci, i to njihovom zaslugom, spremaju se sutra u 9 sati u jutro ponovno privesti Željka Peratovića usprkos činjenici da je iza njega prije dva mjeseca stala cijela međunarodna zajednica.
    Nadam se da će predsjednik Vlade Ivo SANADER biti na vrijeme upoznat s ovim novim pokušajem diskreditacije Republike Hrvaske i učiniti sve da se u budučnosti jednom za uvijek spriječi djelovanje te kriminalne grupe.

    Marin TOMULIĆ, Francuska.

    avatar

    02.01.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Marin TOMULIC, hvala Vam ;) Vidim da se Sanader vratio s odmora, ali do sada nisam vidio da ga je netko pitao o mom slučaju iako sam sve kolege obavijestio o nastavku progona prije nego se Sanader pojavio pred novinarima govoriti o Kirinu. Tako Vam je to u Hrvatskoj :(

    avatar

    02.01.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Evo kako je Radio 101 izvijestio:

    Policija nastavlja obradu nad Željkom Peratovićem

    Novinar freelancer Željko Peratović opet mora na policiju, zbog iste stvari kao i prije tri mjeseca kad je proveo tri dana na policiji, a ona nije stigla pregledati sve njegove stvari.

    "Jutros su me zvali da je došao novi sudski nalog da se nastavlja pretraga tih stvari i zamolili su me, ako mogu, da dođem s gospodinom Peratovićem sutra ujutro na policiju, kako ga ne bi hapsili. Zvao sam ga i on će se odazvati, jer nemamo što praviti skandale i cirkuse oko toga. S druge strane, što će biti tamo - nemam pojma", rekao nam je Peratovićev odvjetnik Krešimir Škarica.

    Dok policija ne pojašnjava svoje poteze u vezi ovog slučaja, predsjednik HND-a Zdenko Duka prosvjeduje: "Mi taj potez smatramo nastavkom policijskog maltretiranja Željka Peratovića, jer policija bi u demokratskim društvima javnosti trebala obrazložiti svoje postupke."

    Kriminalistička istraga je, prema samom priopćenju iz policije, navodno bila završena. Navodno – jer Peratoviću nikad nisu vraćeni kompjutori i ostala oprema. "Umjesto da mu vrate sredstva za rad koja su mu oduzeta tijekom trodnevnog pretresa prije tri mjeseca, sada kane nastaviti kriminalističku istragu."

    avatar

    02.01.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Žao mi je što se opet ponavlja odnosno nastavlja Vaš progon, koji u biti nije ni stao otkad su Vas uoči izbora ispitivali i oduzeli Vam opremu koju nisu vratili; Sanader je davno upozoren da makne udbaške kadrove iz državnih struktura i one koji se griju na vatri vlasti, ali nije poslušao dobronamjerne savjete nego je radio kompromise s Mesićem, i to sve zbog učvršćenja na vlasti, a to je tipično oportunističko ponašanje, tako da puno toga ide na dušu i Ivi Sanaderu, a o Mesiću da i ne govorimo, pa on je Pantovčak i tajnu službu pretvorio u posljednje utočište udbaškim kadrovima, a takvo loše stanje demokracije i ljudskih prava postoji u Europi jedino još u Putinovoj Rusiji; gnjusno je pasivno ponašanje EU i američke vlade u vezi loših događaja u Hrvatskoj; evo, nedavno je Mesič odlikovan od Putina koji također proganja novinare. Sanader je odbio prijedloge da Hrvatski sabor donese zakon o lustraciji udbaških kadrova i onih bivših komunista koji su u SFR Jugoslaviji kršili ljudska prava, i evo mu sada cirkusa s udbaškim kadrovima. Zakazalo je i cijelo društvo, pogotovo novinarska javnost koja je svaki pokušaj o prijedlogu lustracije dočekala na nož, kao nekakav "progon vještica" i slično, i uvijek se ponavlja cenzura u našim medijima, iako tih udbaških kadrova i doušnika koje bi zakonom trebalo ukloniti iz javnog i političkog života nema više od koje stotine, ako uopće toliko; umjesto toga pati 4,5 milijuna stanovnika RH. Pametnome dosta!

    avatar

    02.01.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • margetic

    Željko, žalosno je ovo čuti, a bijedni su pokušaji režima da pošto-poto sačuva prljave tajne kriminalne, ratnoprofiterske političke elite koja ovu zemlju trpa u sve veći ponor. Ovakav postupak režima zorno pokazuje kako je "elita" u panici i jednostavno su odlučili ne dopustiti bilo kakve slobodne medije, što u ovoj fazi njihove histerije prije svega podrazumijeva blogove i portale koji nisu pod njihovom kontrolom. Više nam ne mogu zabraniti rad, jer možemo raditi, pisati i objavljivati na internetu. Pa sada otvoreno, neskriveno započinju represivni obračun s nepoćudnim novinarima pod svaku cijenu. I to samo zato jer ne pristajemo zašutjeti kada oni to traže. Žao mi je što ovo doživljavaš. Bez obzira na naše razlike, u ovom slučaju imaš moju punu potporu. Ovo je sumrak Hrvatske. Sumrak slobode o kojoj smo sanjali. Bijedno! Jadno!

    avatar

    02.01.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • S.O.S. - Ljubav nema granica

    Sram im bilo, a tebi svaka čast za hrabrost, ne daj se, već nastavi tako! Svako ti dobro i pored zdravlja mnogo sreće i uspjeha u Novoj 2008. godini!

    avatar

    02.01.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • gocat : enjoy life everyday

    Znam da znaš i znaju da znaš previše. No više znanja bi te opet više zaštitilo. Održavanje bloga moglo bi biti iskorišteno protiv tebe, kao i moj danas-sutra, protiv mene, možda. Želim ti mnogo mudrosti i vjere u sebe.

    avatar

    03.01.2008. (01:24)    -   -   -   -  

  • Grof Paradajz

    Svima koji nas čitaju, nebulozne izjave Sanadera i inih likova su samo maske ili uvod u totalitarizam, Žac žao mi je što se s Tobom to događa, u cijeloj zemlji je isto. Iskreno si pisao i govorio kroz pisanje, žalostno je da smo u većem progonu "Titovom i Stalinovom, ni Enver Hoqxa nemože blizu ovoga režima biti. Što i tko smo mi, stvorili smo im dRŽAVU,dok su niske hoštaplerske individue krale , tisuće nas je krvarilo. Nadam se da se budemo uskoro vidjeli, Pozdrav fige ti držim..

    avatar

    03.01.2008. (03:14)    -   -   -   -  

  • Tužni pas

    Dirljiva mi je Vaša vjera u Sanadera, čovjeka čiji ministri rade što im on naredi a omda ih on u javnosti korigira i ispada evropski demokrat. Ja bih na Vašem mjestu zatražio reakciju novinarskih društava i cijelog ceha i spreman sam potpisati svaku peticiju koja zahtjeva da se odmah prekine sa ovom istragom i zabrani slične u budućnosti.

    avatar

    03.01.2008. (06:59)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @tužni pas, zezate se ;) Vaš prijatelj sa zadnje slike zna da imam podršku struke ;)

    avatar

    03.01.2008. (07:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...