Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • vice

    Zašto ne imenuješ tog suca iz Hrvatske. Bilo bi zanimljivo znati tko se od odličnih sudaca HKBS-a uputio put snježne Švicarske.

    avatar

    31.12.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Vice
    Kao predstavnik WAKO Pro za Hrvatsku, hrvatski sudac u ovom meču bio je Predrag Znaor.

    avatar

    31.12.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • mipet

    Taj Znaor baš od svega pravi sprdnju. On je predstavnik wakopro za Hrvatsku ali nije sudac, odnosno nema licencu, barem nema zadnjih 4-5 godina, osim ako ju nije sam sebi napisao i potpisao. Ta ipak je On i Stvoritelj i Bog hrvatskog kickboxinga.
    Znaore javi se kojom prigodnom.

    avatar

    31.12.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • mipet

    Taj Znaor baš od svega pravi sprdnju. On je predstavnik wakopro za Hrvatsku ali nije sudac, odnosno nema licencu, barem nema zadnjih 4-5 godina, osim ako ju nije sam sebi napisao i potpisao. Ta ipak je On i Stvoritelj i Bog hrvatskog kickboxinga.
    Znaore javi se kojom prigodnom.

    avatar

    31.12.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • dajdo

    riječi Ive Pukanića u Nacionalu
    "Malo nas je, al smo govna“, sigurno je jedan od najistinitijih grafita na fasadama diljem Hrvatske. U jednoj kratkoj rečenici ispisana je sva istina o nama Hrvatima. Srbi su otišli, Bošnjaka je također ostalo malo... Nemamo više koga mrziti, pa mrzimo sami sebe. Toliko samodestruktivnosti, zlobe i zluradosti u tako maloj naciji teško je naći igdje na svijetu. A mislimo za sebe da smo ne samo najbolji nogometaši, nego i da smo najpametniji. A daleko smo i od jednoga i od drugoga. U jedno sam siguran - cijela nacija spremna je za temeljitu kolektivnu psihoanalizu. Dijagnoza sigurno postoji, samo je pitanje tko će nas izliječiti.

    A naslov je Glup, Gluplji, Najgluplji.

    Odlično.

    avatar

    31.12.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • sudac

    Ne bih komentirao to da li Predrag zaslužio da sudi jedan takav meč, ali ono što bode u oči je da on već četiri godine ( toliko sam ja sudac ) nije bio niti na jednom sudačkom seminaru, ni u državi ni izvan nje, pa se postavlja logično pitanje : Tko mu je i na osnovi čega produžio sudačku licencu, ako ju je slučajno i imao ???
    Zato Predrag , prijateljski savjet kolege : Budi prisutan na barem jednom sudačkom seminaru tek toliko da te vide. Ovako ispadaš smiješan, a i nije fer prema nama ostalim sucima koji svoje licence moramo svake godine potvrditi odlaskom na jedan od seminara koji organizira HKBS., ili se možda ti držiš krilatice : Tko ima strica ( čitaj Dešu ) u nebo se dosmica .Isto tako bilo bi fer da odsudiš i na jednom našem takmičenju ( ako ti to nije ispod časti ili ti je dnevnica premalena ) i tamo dokažeš svoju vrijednost.
    Neću širiti temu u stilu : Ima li u HKBS-u još sudaca koji bi mogli barem jednom u životu dobiti priliku suditi tako nešto ili je to isključivo pravo našeg predstavnika u WAKO pro, a koji uz to i nije licencirani sudac ????

    avatar

    31.12.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • Philippe Schmid

    incredible... you croatian guys were faster to post some news about this site than any swiss site;-)
    great work with your blog, I read it regularly eventhough I don't really understand your language;-)

    greetings from switzerland,
    philippe schmid
    www.axekick.ch

    avatar

    03.01.2008. (11:14)    -   -   -   -  

  • Mata

    Ej tu je matej križanec blog ti je super šteta ka si ne pobedil!

    avatar

    16.01.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...