Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • *Slučajni prolaznik*

    Ja ne mogu vjerovati koliko je ovaj blog dobar!!! Toliko informacija na jednom mjestu se rijetko nađe. Za svaku pohvalu je autorov talent da se bavi različitim stilovima glazbe, i da se osjeti da ih on sve jednako osjeća i da živi i diše za glazbu.
    Nevjerojatna je emocija koja se prima prebiranjem očima po slovima ove crne podloge, emocija koja diže adrenalin i tjera nas da se svakodnevno vraćamo po još!
    Premijere, osvrti, recenzije, diskusije, komentari, ispunjavanje želja ... Koji blog vam to nudi? Ni jedan s ove strane svemira.
    Muzikologija blog je jedan i jedini, svi ostali su loša i blijeda kopija ovog originala! Kad bi postojala nagrada za doprinos glazbi putem bloga, muzikologija blog bi zasigurno osvojio sve kipiće ili statuete.
    Ne znam kojim bi riječima, kojim hvalospjevima izrazio svoje oduševljenje čitanja ovog bloga zadnjih 10 mjeseci i učeći iz njega o glazbi - nego jednom jedinom mogućom tvrdnjom - ovo je remek djelo! Muzikologija, "You light up my life" u 2007. 2008. će biti još sjajnija i još bolja ... Pravi vatromet i eksplozija vijesti i informacija iz svjetskog i domaćeg showbizza ... *Slučajni prolaznik*

    avatar

    31.12.2007. (01:51)    -   -   -   -  

  • raymond

    sve najbolje i tebi, a čitajući ovaj višedijelni rezime, mogu samo reći da mi je užasno drago da je i tebi najbolja pjesma s back to black tears dry on their own, a dan po dan s prvog albuma od natali. čudno mi je da ta pjesma nije bolje prošla jer je i meni uvjerljivo najbolja :)
    pozdrav.

    avatar

    02.01.2008. (16:39)    -   -   -   -  

  • ThisGuitarCase

    Pjesma godine, meni osobno je M.I.A.ina Paper Planes, zakon stvar, a album joj je jedan od boljih; ako računam da je Amy Winehouse izdala album u 2006...

    avatar

    02.01.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    i meni je my tears dry on their own najdraža s BTB. paper planes i sve njeno /m.i.a./ je zakon

    avatar

    02.01.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • ThisGuitarCase

    Meni Rehab, znam da je izbor totalno očit, ali ne mogu se zasititi te pjesme

    avatar

    02.01.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • mali_od_broda

    LOVE IS A LOSING GAME je naj naj naj! Pusa Muzikologiji, volim te!!!!!!!!!;-)))))))

    avatar

    02.01.2008. (23:36)    -   -   -   -  

  • Ana

    I meni je Tears Dry On Their Own najbolja s Back To Black.
    Otkrila sam preko tvog bloga i Leonu Lewis koja mi je iz dana u dan sve bolja...
    Samo tako dalje!

    avatar

    03.01.2008. (12:53)    -   -   -   -  

  • tvoja ivana

    hej, mogao bi ponekad napisati recenzije i za filmove, znam da ti to super ide! blog ti je super, samo tako nastavi! mislim da nema posjecenijeg bloga u Hrvatskoj, osim mozda od onih koje pisu ''slavni'' al tko upce zeli citati sto oni pisu, he he... pusa

    avatar

    04.01.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...