Komentari

boddahrock.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • qwasyxc

    kurdte donalde!!!!koji je sad tebi?? ¨ko da ikoga od vas ko čita moj blog zanima kaj se meni desilo u zadnjih par dana i kaj ja mislim o nečemu kad me ovak i onak ne poznate tak da niti ne kužite kaj mislim i kakvo je uopće moje razmišljanje..."....gle kurte...mozda te ne poznamo taj jako dobro,ali dosta da nas je briga za tvoje misljenje.... tak da cim se osvjestis idemo nekud,pa da vise nes tak emovski nastrojena....ok?? ne da te cudno cuti ili kaj,ali ne tako...nije to ljepo...hehe...znas da su jim i eddie uvjek tu,kaj ne? svjestan si toga? i zato ti moramo tabraniti da kupis sacmaricu,jer neznam zakaj ti kurtova reinkarnacijo rodjena pod sretnom tvjetom i imenom kaja imas uvjektakve misli...ugl...sad sam se i ja pocela gubiti pa radje idem...ajda....čujemo se,kaj ne?!?!

    avatar

    29.12.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • qwasyxc

    p.s. by edward luis severson III.

    avatar

    29.12.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • *come break me down*

    ko da ikoga od vas ko čita moj blog zanima kaj se meni desilo u zadnjih par dana i kaj ja mislim o nečemu kad me ovak i onak ne poznate tak da niti ne kužite kaj mislim i kakvo je uopće moje razmišljanje...wow,,za tzo treba dubokoumno razmišljanje,,eh,,slažem se edwardom,,e,,,al baš si emo,,al ozbiljno,,ja sam misla da sam ja emo,,
    misunderstood,,,you're not miseundrestood,,,we may not understand you YET,,but someone does,,ajde,,,van iz te derpesije,,,i ravno u planine,,heh =)

    avatar

    29.12.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • *come break me down*

    eh,,,i dizajn je baš emo =)
    i like it

    avatar

    29.12.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • *come break me down*

    bok

    avatar

    29.12.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...