Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (68)

Marketing


  • sinisa

    Pozdrav iz Rima. Na turnir u stolnom dolazim sigurno, samo nije sigurno u kojem sastavu cemo igrati. Situacija je takva da smo i Davor i ja napadaci, a Zeljko je golman. Pretpostavljam da njih dvojica zele igrati skupa, tako da ja moram naci golmana. Na pamet mi pada jedan izvrstan golman Franjo-Franc. Problem je sto nemam broj njegovog telefona, pa ako ga neko zna neka mi javi ili njemu da broj mog mobilnog: 098 517 060. U ZG se vracam 03. 01. pa se tada mozemo cuti.
    Zelim vam sve naj bolje u Novoj godini.
    Pozdrav.

    avatar

    28.12.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • myway

    ej. pa onda pozdrav u rim :) ja sam mislio da cete ti i zeljko odigrati kao na prosla dva turnira.mada se davor sad vraca u formu. inace mislim da je franc partner sokiju pa mislim da su njih dvojica vec dogovoreni. a sad tko nema para nek se isto slobodno javi...

    avatar

    29.12.2007. (03:20)    -   -   -   -  

  • stojko

    U srijedu smo Sinisa i ja odigrali kratko 1 na 1 i bilo je 6,6:3,5 za njega. Nadam se da cu na pojedinacnom biti uspjesniji :-)
    U cetvrtak Davor i ja odlican trening u parovima u Mateu opet. Odigrali oko 40 partija.
    A danas isto nekaj bude, ali vise o tome u sljedecem javljanju :-)

    avatar

    29.12.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    vidim propreme teku sirom naseg saveza (bloga).
    kao predsjednik kluba iz Jaske mogu reci da se i kod nas trenira.. evo vec 4 dana zaredom i to fakat nije dobero jer smo svi vec strgani a ja cetvrti dan ne mogu zabit gol nikako.. jedva da si lopticu smirim.. :)

    avatar

    29.12.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • myway

    fino fino vidim da se trenira svugdje..kod nas malo manje ali dogovori padaju... parovi se i dalje javljaju, bas me zanima kolko ce na kraju ljudi biti :) cim vise tim bolje. Pitao sam danas i u Paladinu - kaficu gdje ima 3 stola (nekad h je bilo 5) i dogovorio da za ubuduce mozemo racunati i cesce turnire po subotama tamo...pa kad ce biti volje bit ce i turnira.

    avatar

    29.12.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • stojko

    Planovi, planovi. Ako bude 16 parova u 4 grupe to je 6 meceva po grupi plus jos 8 po kup sistemu daje ukupno 32 meca. U Gaju je bilo 38 meceva i trajalo je 5 sati. Dakle nece ni ovo puno krace. Pitanje je tko ce nakon toga moci/htjeti igrati pojedinacno. Izgleda da dolazi vrijeme kad ce nam i 2 stola po turniru biti premalo.
    Inace Davor i ja smo i jucer igrali. Pogodite s kime? :-)))
    Sad je u toku poluplan da u 18 igramo s Ifchom.
    Inace ja sam strgan od stolnog. Poceo sam osjecati nadkoljenice na obje noge, a jucer u toku partija su me boljela ledja kao da me je netko pretukao.
    Drago mi je da nisam jedini koji je preumoran :-)
    Sta mislis Antonio, da probate nabaviti i 3. stol?
    Idem, baj ...

    avatar

    30.12.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Zelim Vam SRETNU NOVU 2008 GODINU. Sve naj bolje i izvrsne rezultate u stolnom nogometu.
    Pozdrav.

    avatar

    31.12.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • myway

    ova Nova... najkrvavija dosad :) ;( alkohol je zlo...
    a sto se tice turnira bit ce blize 2e6 ngo 16 parova...i blize 46 nego 36 partija... ne znam, tih 5-6 sati turnir ce svejedno trajati - zato pocinjemo ranije. a pitanje treceg stola ... ne znam. tesko. nemamo gdje ga nabavit da ne platimo neku astronomsku cijenu. mada potrudit cemo se...

    avatar

    01.01.2008. (03:26)    -   -   -   -  

  • dominik8

    Sve najbolje u novoj 2008. godini. Da, turnir ce dugo trajati, ali mislim da je bolje da se u skupinama igra na 2 do 5, a ne na 3 kao u Jaski, to je fakat predugo. A kom će se još poslje dat igrat i pojedinačno...

    avatar

    01.01.2008. (15:36)    -   -   -   -  

  • myway

    sve je to vec srdjeno, igrat ce se u skupinama najvjerojatnije 2 partije do 4... ali prije turnira cemo jos isprobat kolko prosjeku te partije traju... pa da se osiguramo . takodjer i od mene SVE NAJBOLJE... posto vidim da nisam prije napiso...

    avatar

    01.01.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • stojko

    I ja se pridruzujem zeljama i prihvacam ih. Sto se tice 2 do 4 to mi se cini kao donja granica zasad. No isto sam pobornik da se igra na 2 dobivene i to bi mogla biti znacajna usteda.
    Hej Ifcha, jel bi mogao ti mozda kakav stol nabaviti?

    avatar

    01.01.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • ifcha

    želim svakome po jednu zlatnu ribicu ili lampu sa jinnom (ovisno o sklonostima:)!!!
    mogu se raspitati za stol ali čak i ak nekaj nabavim to nebu FABI nego FAS (isto talijanski i FABIju najsličniji).
    znam da nije sretno rješenje al nek se ipak Antonio izjasni o tome prije neg nekaj poduzmem!

    avatar

    01.01.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • dominik8

    Ifcha nemoj FAS nabavljat to su 2 različita stola, bit ce dosta 2 FABI-a ak se igra na 2 dobivene. Mislim da je najbolje na 2 do 5 u skupinama ako ce biti vremena i ako se organizatori slože. Do 4 ti ulete 2 krumpira i riješena je partija skoro...

    avatar

    02.01.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    slažem se s Dominikom!

    svima zelim sve najbolje u Novoj godini!

    avatar

    02.01.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • myway

    vidjet cemo ove subote na "probnom" turniru medju nama doma, a zamolio bi sve da procitate onaj gore rozni dio sto se tice nositelja i da na to komentirate. pozdrav

    avatar

    02.01.2008. (15:19)    -   -   -   -  

  • dominik8

    Pa ja mislim stavi kao nostitelje: "vas i nas", jana i domenika i ove prvake iz Izole. Ako otpadne neko od navedenih stavi Matiju i Peru, jer su bili 4. tamo, ako oni ne budu par, stavi nasumce neke od tih iz Jaske.

    avatar

    02.01.2008. (16:52)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    mislim fakat ono.. ako ne bude nositelj niko iz Jaske bojkotirat cemo turnir hehehe :) salim se naravno.

    bilo bi fakat u redu da se igra na 2 dobivena do 5.. a sto se tice nositelja... hm...

    Antonio i Roman, Dominik i Darjan, Jan i Domeniko... ne znam koliko ih mislis staviti.. stavite Slovence sta sad..

    ili znas sto.. napisi sve parove i da svi glasamo... svatko da glasa za 4 para nositelja.. to bi bilo u redu.. naravno za sebe nitko ne moze glasati.. Dominik i Darjan su nositelji isto kao i ti i Roman jer ste finalisti sa zadnjeg turnira.

    avatar

    02.01.2008. (17:16)    -   -   -   -  

  • myway

    ma da, stavio bi njih sigurno, imaju oni prilican broj zapazenih rezultata iza sebe u dosta razlicitih kombinacija al bas u ovoj kao za turnir nisu previse igrali... i da, naavno domeniko i jan su se isto iskazali... treba vise komentara! :)

    evo upravo mi se javila i Marijana iz Rijeke - da, ona koja je osvojila 3.mjesto na t-mobileu 2005, i najavila dolazak 2mješana para iz Rijeke. fino fno..a kolko vidim i bar 2 para se iz Slovenije dogovaraju. neki su se domaci jos javili pa mislim da smo sad vec presli brojku od 20 parova... a kolko znam sve te ljude... nece bit slabih parova

    avatar

    02.01.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    jeeeeeeeeee ja sam 1200. posjetitelj.. dobivam kakvu nagradu? :)

    sdalim se... u subotu se sprema neki mini pripremni turnir kod nas.. dolaze Zeljko i Davor, Rusanovi, bit ce nas pa ako je jos netko za glavnu provjeru prije turnira pozvan je!

    avatar

    03.01.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • stojko

    Finaliste iz Gaja svakako. Ak dodje ta Marijana iz Rijeke i njih bih odmah stavio u nositelje. Ta cura je ubojitija iz obrane nego itko koga znam. A i ako dodju Zeljko i Milan, prvaci tad bih im isto dao da su nositelji. Slovencima valjda. Finalistima recimo.
    Moze biti prva jaskosna skupina nositelja i druga jakosna skupina nositelja. Npr u prvu ide pobjednik Gaja, pobjednik Izole, prvaci Hr i jos netko. A u drugu ostali koje sam predlozio. A ako bude mjesta tad bi mogli i Jan i Domeniko. Matija i Pero isto. No ako Matija bude igrao s Mariom, onda nista, iako su tako mozda i jaci. No negdje moramo presjeci i pokusati zakljucivati sa sto manje subjektivnosti.
    Sinisu, Davora i sebe ne vidim kao nositelje.
    Ako bude pojedinacnog turnira i tad ce trebati nositelji. No to cemo vjerovatno na turniru dogovarati. Tad bih predlozio Ivu i Antonia u prvu jakosnu skupinu. Dominika i Darjana ne znam pojedinacno. Za drugu je dosta kandidata. Ali dogovor o tome jos tamo.
    Nisam za to da svi glasaju tko ce u nositelje, jer svi nisu ni objektivni (nisam ni ja, nije nitko) niti poznaju dobro sve parove. Sebe bez lazne skromnosti smatram dobrim poznavateljem. Ali ne i nepogresivim.
    Zato Antonio podrzavam da ipak netko treba donijeti konacne odluke npr. ti i Vasa. Relativno ste pouzdani i upuceni :-) A to sto neke odluke nece biti nekima po volji je nuznost.
    Nesto o broju loptica za dobivenu partiju. Juce rmi je Ifcha spominjao 7 loptica. tesko je reci. Po meni bi trebalo u sto blizoj buducnosti ugledati se na pravila kakva su opceprihvacena vani. A dotad na opceprihvacena pravila u Hr. Uobicajenije je da se igra na 4 gola nego na 5 i meni je to jedini razlog. Iako se slazem da je do 5 "postenije". Ali onda je jos postenije igrati jednu partiju do 10 :-)

    avatar

    03.01.2008. (15:25)    -   -   -   -  

  • stojko

    Jos par "manje vaznih" rijeci :-)
    Cinjenica je da ce i izvan nositelja biti puno jakih parova i kako netko jednom rece nagaznih mina. Tu racunam sve one koji su vec pokazali neke rezultate i bili u kombinacijama za nositelje i u Gaju i sada.
    Vidim nitko ne pita, ali Davor i ja smo odigrali onu neku vecer s borom i Ivom i bilo je na oko 20 partija 8:5 za njih u pobjedama.
    Boro Ivo ce doci n aturnir. Nije 100% sigurno jer obojica rade i mozda im uleti neka inventura ili sto vec. Zato bi ih trebalo staviti u neku od kasnijih skupina. Malo su zahrdjali, ali mogli bi napraviti svasta. Ipak su turnirski jako iskusni.
    Sinoc Davor i ja protiv Rusana. Dijelom je kriva i gripa glave obitelji, ali necu gledati u zube pobjedi od 5 razlike na oko 20 zetona. Bilo je puno nerijesenih partija i lijepih golova na obadvije strane.
    Veceras cemo izgleda imati kratku seansu Sinisa i ja. Inace ja sam prilicno daleko od svoje prave forme no vidjet cemo. Neke kockice se ipak poslaguju.

    avatar

    03.01.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    Poštovani! Za početak želim svima vama, vasima i nasima, svojima i tovjima sve najbolje u novoj godini, zelim vam puno golova s desne strane stola, a ja cu dati sve od sebe da vam to zadovoljstvo maximalno uskratim! hohoho!
    Nadalje, o pitanju nositelja: mislim da nositelji budu oni koji su bili prvi i drugi mozda i treci (po potrebi) u Gaju, ako dodu slovenci prvi iz Izole onda svakako su i oni nositelji i takoder treci iz rijeke s t-coma.
    Kako ovo zvuci nabrijano, dvadesetak ekipa, slovenci, rijecani,...jaska, zg, čk jaooo... jedva cekam ovaj prvi hrvatski stolnonogometni spektakl...
    a antonio i/ili vasa sta kazu ove hostese iz tuborga (a i prima pivo nije lose) jesu l' one potrvdile svoj glamurozan dolazak, dok cekamo partiju da nam ne bude dosadno?

    avatar

    03.01.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  • myway

    ma to sam cekao, prava misljenja. vec duze cekam neku tvoju analizu Stojko. Da, tako gledam da bi nostitelji bili pobjednici nekih turnira. zato i npr sebe i romana gledam kao nositelje zbog pobjede na turniru u purgeraju, a ne 2mjesta u gaju ili 4mjesta u johnnyju, mada i ti podaci nesto govore za sebe.

    matija kad bi igrao s perom isto ima znacajne rezultate i bio bi nositelj, isto kao i u paru s mariom, ali oni izgleda nesto isprobavaju - a to onda ne mogu ja ocijeniti "tezinu" jednog i drugog igraca i njihovu uigranost i preko tih bodova dati im mjesto u nositeljima - jer svi znamo da ne pobjedjuje uvijek jaci par "na papiru".i to ne samo u stolnom nogometu.

    ne, nece doci zekic iz rijeke nego dva mjesana para...al opet i tu se postavlja pitanje - to je bilo pred 2 i pol godine skoro ili kolko vec ak sam fulao... a po rezultatima od pred 2-3 godine imam vise nositelja nego mjesta u grupama :)

    tu su i misel i misho, pobjednici varazdina, 5ti na t-mobileu, ali i prvi na turniru sad ovom zadnjem, al opet - to je minimalno sto se od njih na tom turniru i ocekivalo.

    a sto se tice bore i ive i oni imaju povijest koja im garantira jesto medju nositeljima. al kao sto velis stojko, negdje treba povuci granicu - ja sam da ta granica bude vremenska tj da najznacajniji budu i najsvijeziji rezultati.sto se tice toga da bi njih trebalo stavit u "kasniju skupinu" - nemoguce, jer ce se sve skupine igrat istovremeno. 4skupine ce se izmjenjivat. 2skupine na istom stolu, i sredjeno ce biti da se najmanje ceka izmedju partija. zato mogu bez problema stavit igre s tim jednim parom malo kasnije ali ne opet tako da dodju u 7,8... eventualno 4-5.

    ili recimo ti stojko i sinisa - da igrate zajedno imate rezervirano mjesto medju nostiteljima zbog johnnyja ali sad zbog re-kombinacije ste u istoj situaciji ko i matija.ma bude sve tako kao sto velis-slusat cemo i porazgovarati sa svakim, al na kraju odluka ce biti nasa. vjerojatno cemo to tako slozit da napravimo jakosne skupine a onda od 14 do 15 ce biti i izvlacenje na licu mjesta pred svima...nekako mi to uvijek podigne atmosferu.

    a hostese cu sigurno danas provjeriti, jer zadnji put su nas malo razocarale, naime dosle su u hlacama :( sve pet, nisu bile lose...al nekako je definicija hostese da se nadje u minici!

    avatar

    03.01.2008. (17:24)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    ....veceras (3.1.) oko pol 8 dodite u mateo :) docekati ce vas zeljko, sinisa, ivan, domeniko...

    avatar

    03.01.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • myway

    dosao bi ja ali malo mi je daleko :))
    ne znam kolko pratite slovenski form al nesto spominju da ih 4 para zasad zainteresirano, a medju njima osim ovih pobjednika izole i drzavni prvaci i jos 2 jaka para.
    uf...

    avatar

    03.01.2008. (18:30)    -   -   -   -  

učitavam...