Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • harisma

    Cao prijatelju! Hvala sto si me se sjetio za Bozic,bila sam malo prehladena i temperatura me hvatala pa kasnim ,ali ti ionako znas da sam iskreno mislila na tebe i zelim ti sve najbolje u nadolazecoj 2008.god... zelim ti da pronades mir i zadovoljstvo,i puno puno ljubavi,ljubavi i samo ljubavi..ljubav u svakom danu sto pruza i nosi nesto novo sa sobom,da svoj dan ispunis ljubavlju i svjetlom i sigurna sam da ces dobit jer zasluzujes... a sad da malo prokomentiram post koji mi se svidio; On sve daje,a nista ne oduzima.Vjerojatno se sa ovom recenicom mnogi ne bi slozili,ali to je zato sto ne ulaze duboko u bit smisla ove rijeci. On nam je vec dao sve sto je mogao,a to je sloboda. Cuvaj se, ugodno se provedi ovih dana i cujemo se..pus@

    avatar

    29.12.2007. (03:11)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Da Hrvoje, teško je plivati protiv struje i po ljudsku je ići nizvodno i birati lakše putove. I tako si čovjek trenutačno olakšava život, ali samo trenutačno, Ono što daje život na duge pruge je puno teže, traži odvažnost i ustrajnost, traži istinoljubivost i ljubav bezuvjetnu, čini se da ne daje ništa, a zapravo daje sve. Bog kad dijeli dijeli u izobilju, Bog kada daje, onda ne škrtari, daje sve. Daje Život vječni. Pa biraj:
    Danas pred tebe stavljam život i smrt, blagoslov i prokletstvo, to ti poručuje Isus Krist, ali odmah nadodaje, život biraj, a ne smrt i živjet ćeš. Biraj biti dijete Božje!

    Sretne i obiljem blagoslova ispunjene božićne blagdane ...

    avatar

    29.12.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • meani

    Možda sam i ja mrtva riba.

    avatar

    30.12.2007. (16:49)    -   -   -   -  

  • EuM

    Nova godina je došla,
    stara iz sjećanju blijedi,
    zato ti od srca želim
    da imaš sve što vrijedi.
    U godini ovoj, Novoj,
    neka te zdravlje služi,
    sreća nek darove nosi,
    da nema mjesta tuzi.
    Po daru mira i ljubavi,
    neka te blagoslov prati,
    osmjehom obraduj bližnje,
    jer život ne može stati!

    avatar

    31.12.2007. (18:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...