Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • noname

    D i a smo 90ih godina imali više Mladena Markača a manje drugova uz takozvanog premijera ne bi nam se danas slobodno šetali četnici i podizali spomenike po Banovini,a naši jadni i bijedni i polu pismeni novinarčići koji nisu u stanju niti naučiti materinji jezik,ako im uopće i jest hrvatski jezik materinji i željni slave prijeko tuđih leđa nisu uopće vrijedni da žive u ovoj državi a niti onaj koji se izruguje i ismijava s časnim ratnikom i domoljubom kao što je M.Markač i nikada ga ne treba poistovjećivati i uspoređivati s drugom I.Kirinom jer je njegova glupost beskrajna i nemjerljiva,jer ako ikada izume blesimetar on će predstavljti mjernu jedinicu,ali M.Markač je ipak nešto puno više i vrijednjije od potonjeg.

    avatar

    27.12.2007. (22:53)    -   -   -   -  

  • frend

    oni kojima je zima nek posjete moj ugrijani grad ----> http://horvati.myminicity.com/ind ....... ugrijat ce vas =) bokich

    avatar

    28.12.2007. (04:47)    -   -   -   -  

  • Ire

    :D http://www.youtube.com/watch?v=5g9vijUcOac

    avatar

    28.12.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • silverci

    Ma to je Kiro bio u lovu, spazio Markača i priveo ga.

    avatar

    28.12.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @noname: nije priča o braniteljima (uključujući Markača), već o onoj našoj staroj - "nama nitko ništa ne može". e jebiga, sada će i drugi kusati zelje unutar zidova pritvora.. zbog glupog izlaganja slikanju (kad je već bio tako glup da se slika, ako je već i bio na mjestu i u vrijeme kad je morao biti u vlastitoj kući!!!)

    avatar

    28.12.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • barba

    ajde bar nisu ostali gladni:)

    avatar

    28.12.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Na koliko nas je raznolikih načina zaintrigirao ovaj događaj... gledajući blogove, mislim ;)

    avatar

    29.12.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    da Catwalk, zaintrigirao je ljude jer pokazuje da je ljudska glupost bezgranicna. I da bahatost ide uz nju. Mogu si zamisliti 'ali, Ivek, ne smijem, moram biti doma', "-ma koje doma, idemo u lov, pa ja sam ministar policije, JA!", "-ali, Ivek...", "-nema ali. Idemo dalje!"

    Pa bas i ne idu. Gluuuupani! Zajedno sa idiotom koji je sefovao takvom idiotu ko Jubito, sorry, ali ako postavljas ministra, onda si donekle odgovoran za neke stvari. ZATO nas je zaintrigiralo, jer je pokazalo kako vladaju u Lijepoj Njihovoj, ovo je onako, skines hlace, pa i gace, pa se naguzis, pa ide Dr. Ivo odostrag. Uzivajte ;-)

    avatar

    30.12.2007. (06:57)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Astrosailor, znam, i mene je zaintrigirao događaj, pisala sam o tome i sama na blogu, ali iz jedne druge, općenitije, vizure, i u jednom drugom žanru - otuda moj komentar. Slažem se s tobom, uz to da se ta opaska ne odnosi samo na "njih". Kad pogledaš malo bolje, tip ponašanja koji oni prakticiraju jako je raširen, na brojnim razinama društva - i države.

    avatar

    30.12.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • zlocka

    you are pig

    avatar

    01.01.2008. (15:32)    -   -   -   -  

  • malisa

    moram korigirat seosku idilu jer grijesi u djelu gdje kaze citat:
    e jebiga, sada će i drugi kusati zelje unutar zidova pritvora.. zbog glupog izlaganja slikanju (kad je već bio tako glup da se slika, ako je već i bio na mjestu i u vrijeme kad je morao biti u vlastitoj kući!!!)

    nece i drugi kusati zelje unutar zidova pritvora zbog izlaganja slika, nego stoga sto nasa drzava nema kredibilitet da ispostuje preuzete obaveze.
    ovaj diklic od dektive je morao covjeka uhapsit a ne se slikati sa njime. a nase bajno vrhovno vodstvo drzave je moralo odma reagirat po slovu zakona i izvijestiti hag o uhicenju markaca usljed spoznaje o krsenju kucnog priotvora. u tom slucaju hag nebi poduzimao mjere jer bi tada Hrvatska drzava ispostovala preuzete obaveze po pitanju uvjetne slobode osudjenika markaca. ali kako pametni vodje ljepe nese prave od Hrvatske sprdnju na svijeckom planu zato smo i popili govno. sanader treba da da ostavku zbog ovog propusta a ne samo kirin. kakva korist od njegovog dset godisnjeg pregovaranja o ulasku u evropu kad sam sve to zajebe u pet minuta. i vrati sve na pocetak. dakle primo je palcu za nista a narod vuce za nos. i narod glup to se ne pita nego se vesele sto je kiro odsviro svoje. pa kiro je obicna marioneta. on je potrosna roba sa rokom trajanja. i to se je i pokazalo.

    avatar

    01.01.2008. (16:54)    -   -   -   -  

  • bruno

    disi vepre
    javi se

    avatar

    01.01.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Teško je i povjerovati da imamo tako blesave ministre i generale. Pa ipak imamo !
    Pravo nam budi !
    Sretna ti nova !
    Pozdrav

    avatar

    02.01.2008. (00:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...