Komentari

maddogsh.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • ZlicaOdOpaka

  Ah, uživam jer nisam jedina kojoj je muka :-)).
  Zašto se prejedamo? Kao uspomenu na neka davna, davna vremena kad hrana nije rasla u trgovinama i mogla se kupiti 24/7 :-)). Za suvisliji komentar, želuček mi treba biti prazniji :-)).

  avatar

  26.12.2007. (16:10)    -   -   -   -  

 • MadDog

  Zapravo, ovo je, čini mi se, najsuvisliji komentar koji ću uopće i dobiti... hvala... :-)

  avatar

  26.12.2007. (16:48)    -   -   -   -  

 • John Bez Terrae

  Stavi li mi još jednom netko pršut pod nos... prvo ću se njega riješit, a onda i krivca koji ga je donio... Jer koje mi koristi ako pazim na sebe čitavu godinu kada sve sjebem u ovih dva tjedna dok sam doma??? Neću više jesti, šaljem u materinu bonton i "nije fino udrit domaćicu u facu", ja jest više nemerem....

  avatar

  26.12.2007. (19:05)    -   -   -   -  

 • Nessa

  Zapravo mislim da moja roditeljica ima pravu definiciju Božića za nas pa neću reći nevjernike, ali tu negdi jesmo, bar ja jesam. Jednostavno slavimo tradiciju, održavamo je živom :-)

  avatar

  27.12.2007. (14:35)    -   -   -   -  

 • MadDog

  @Medo: Oni koji ustanu iz mrtvih, garantiram, moraju puno jesti, pogotovo ako su bili gecrkt dobra tri mjeseca... :-)
  @Nessa: Ovo je također suvisli komentar... hvala.

  avatar

  27.12.2007. (17:34)    -   -   -   -  

 • L.I.T.O.

  Ah da blagdani.Meni su super jer sam prelijena peći kolače a obožavam ove domaće pa hodočastim od frendica do familije i nažderavam se heheh, ali pa to je inonako samo jednom na godinu feštaaaa :))

  avatar

  27.12.2007. (21:46)    -   -   -   -  

 • L.I.T.O.

  Ah da blagdani.Meni su super jer sam prelijena peći kolače a obožavam ove domaće pa hodočastim od frendica do familije i nažderavam se heheh, ali pa to je inonako samo jednom na godinu feštaaaa :))

  avatar

  27.12.2007. (21:47)    -   -   -   -  

 • Kraljica apsurda

  Od srca se nasmijah. I suosjećam, jer osjećaj cigle u želucu je i meni itekako poznat (ne, ne bunim se... Meni je baš super ovo blagdansko vrijeme...)
  "diplome, kao niti sakramenti, ne osiguravaju izvrsnost onoga što potvrđuju." apsolutno potpisujem. Poznajem osobu koja nije vjernica, koja nije krstila svoju djecu, koja ne ide na misu i deklarirani je ateista, a za koju se može bez imalo ustručavanja reći da je mnogo "duhovnija" od nekih, koji, da se tako izrazim (možda malo grubo, ali eto...), "ližu" oltar i imaju sve sakramente.
  Pozdrav

  avatar

  28.12.2007. (18:08)    -   -   -   -  

 • MadDog

  @leprsava: obavijesti me nekako kako se može doći do tebe pa da hodočastimo zajedno... heheh... zagrc... nadam se da tvoj najdraži ne zalazi u ove krajeve...
  @QoA: Još je uvijek bolje imati ciglu u želucu nego da ti neko proba prodati ciglu... Distinkcija između duhovnosti i religije bi ipak trebala postojati, barem se tako meni čini...

  @Svi: Hvala na komentarima i posjeti... uskoro slijedi nešto novo... valjda...

  avatar

  29.12.2007. (08:50)    -   -   -   -  

 • mrtva priroda

  Vratimo dignitet Novoj godini!

  avatar

  30.12.2007. (10:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...