Komentari

renomateo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sandra

    znam kako je vasem sinu... ja mog tatu malo vidim inace... jer su se rastali kad sam bila jos mala... mama mu je zabranila da me dolazi malo vise posjecivat ... nadam se da ce kod vas biti bolje a ne kao kod mene... pozdrav

    avatar

    23.12.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • šLjOkICa *

    Život je rijetko kad pošten... al nemojte odustajati....
    želim sve najbolje... i naravno, da provedete Božić skupa...
    pozdrav

    avatar

    23.12.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Počela sam čitati vaš post i pomislila da vašeg djeteta više nema. Na svu sreću nije tako. Vaš sin je živ i zdrav i borite se za njega. Vjerujem da vam je teško jer inače ne bi o tome pisali, kao i svi mi koji ovdje ostavljamo svoja najintimnije dijelove života, zapravo tražite pomoć. Nadam se od srca da će te ju dobiti. I meni nedostaje moje dijete. Ali ja ju više nikada neću vidjeti, pa ni na pet minuta.
    Nije bitan ovaj Božić, bitni su svi dani u životu vas i vašeg sina, a vi ćete se izboriti da sudjelujete u njegovom životu i to će vaše dijete znati. Osjećati će vašu ljubav budite sigurni u to, bez obzira na razdvojenost. Znam da vam se to čini nedovoljno ( i je, naravno), viđati svoje dijete samo povremeno, i to ovisno o dobroj volji majke, ali vi će te ga viđati i to je u situaciji u kojoj jeste utjeha. Želim vam puno sreće.
    Sandra, Stelina mama

    avatar

    24.12.2007. (09:47)    -   -   -   -  

  • zodax

    Sretno tata. Budite tužni, imate pravo biti. Vašem djetetu je otet tata a Vama djete. Nastrašniji zločin.

    Ali imajte vjere i nade da će sve doći na svoje.

    avatar

    28.12.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • http://nemresbilivit.blog

    drzi se, bori se, nije istina da se ne moze! kosta, zivaca i novaca, zdravlja i vremena, ali moze se!
    ja sam dobio troje na sudu, iako mi je centar i sve ostale institucije pokusao nastetiti, podmetati, dokazivati da sam nepodoban.... samnom su...i ti mozes izboriti sve sto zelis, samo moras ustrajati.. i sluziti se svime cega se sjetis, ne cekati... stvar se onda izjalovi i nikome nista... samo hrabro!

    avatar

    03.01.2008. (01:29)    -   -   -   -  

  • Ima nade

    Takve "majke monstrumi" koje samo mi znamo kakve su (nasamo s nama i djecom) , dok okolina misli kako su pretjerano brižne majke , stalno s djecom obilaze doktore (jer žele da ih se doživi kao brižne i da usput pokupe neke ispričnice za dječje izostanke iz škole ili vrtića ,koje su ionako same skrivile, jer im se nije dalo djete vodit u vrtić ili školu zbog kiše ili sinočnjeg filmskog maratona...) , šetaju gradom po kavama , uglavnom rade samo ono što njima paše , a kad im dijete kaže da ne želi više biti u kafiću , ona to riješi s dva šamara itd.... svijet se i dalje vrti.

    Nade ima , samo nažalost mi smo u nekom prijelaznom periodu ,pa će mo još neko vrijeme stradavat ...... naime u modernoj psihologiji , na žalost za sad samo u SAD-u , je ovakva majka dobila stručno ime " Borderline Mother " (proguglajte i bit će vam sve jasno) , nadam se samo da će i Europa , pa na kraju i mi uvesti taj pojam ,da će psiholozi učiti o tome , tj raditi na načinima , kako prepoznati takvu osobu i naravno kad je otkriju , birokracija i sva ostala infrastruktura mora bit spremna za to.

    U SAD-u ih je oko 30% u ženskoj populaciji , što je stravično .

    Takvim majkama se oduzimaju djeca , bez obzira imaju li oca ili ne .

    Poznati primjer je Brithney Spears , ne situirana i stambeno zbrinuta(što je kod nas najbitnije) nego enormno bogata , pa joj oduzimaju djete jer je Borderline Mother.

    Pokušavam zamislit njen slučaj kod nas.......... al bi svim ljudima u postupku "pala sjekira u med" ,a naša Brithney bi i dalje zlostavlja svoje dijete.

    avatar

    15.01.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  • frend

    ona je možda dobila bitku ali rat nije. nisam emotivac ali kada sam ovo citao zaplakao sam , zapam ti frende sto te ne slomi cinite jacim, upornost je najbolje ,zato nadam se da ce se mateo opet veselit svoim osmijehom , a ti osmijehom oca koji se smijao kada je mateo dolazio na svijet !!! NEMA PREDAJE

    avatar

    30.01.2008. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...