Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • neazess

    Oh, kako mi je poznat osjećaj o kojem pišeš - meni se ista stvar događa i to ne samo s postovima (ja ih baš i nemam toliko). No primjetila sam jedno - kad mi padne intenzitet jedne stvari (npr. duhovni intenzitet) - jača negdje drugdje - npr. u poslu, u pisanju znanstvenih radova...Onda kad je duhovni na vrhuncu mogu se samo diviti svojim kreacijama u ovim drugim područjima i obratno - da to doista djeluje poticajno točna na području o kojem je riječ. Takve fluktuacije događaju mi se cijeli život, u početku sam znala pomisliti kako sam nekad bila "naprednija" u nečemu nego sada i to me znalo okupirati, ali sad znam bolje - to su uobičajeni ciklusi i u konačnici kad pogledam cjelokupnu putanju ipak je stalno prisutan lagan porast (to ti je kao sa cijenama - iako rastu i spuštaju se dugoročan trend je uvijek rast - jedan od osnovnih zakona ekonomije o kojoj ne želim znati ništa, ali eto, ipak nešto znam ;))).
    Što se tvojih postova tiče - neki su mi fantastični, neki samo dobri, ali ne sjećam se da sam čitala i jedan loš. I ne djeluju jako pozitivno samo na tebe, često djeluju pozitivno i na mene. Evo, sad mi baš treba jedan fantastičan jer mislim da sam u periodu kad mi duhovni intenzitet i nije baš najjači, kakav je tvoj trenutno?
    Btw, dogodilo se čudo - objavila sam novi post (reklamiram se jer znam da neki ljudi prestanu redovito posjećivati blog na kojem se dugo ne objavljuje, evo - ja prva ;))))

    avatar

    21.12.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • guest01

    Odusevljen si svojim postovima :-) - Pa to je bas lijepo.
    I kod mene ta stanja ne idu linerano, stovise cesto nesto sto napisem (ili ne napisem , a bilo bi bas zanimljivo) ne zivim 100% vremena iako bi svakome (sebi) preporucio da stalno tako zivi i osjeca :-).
    Isto vrijedi i za neka druga znanja i vjestine. Recimo kada ucis skok na glavu u more, nakon sto ga prvi puta uspijes napraviti moze proci jos xx bezuspjesnih pokusaja. A onda kada ga potpuno savladas ima dana kada ne ide i ne ide ... i netreba ici :-)

    avatar

    21.12.2007. (14:26)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Potpuno se slažem s tvojim mišljenjem. I ja imam faze, kada sam više duhovan, i kada sam manje duhovan. Sada sam u fazi manje duhovnosti i upravo slušam Matu Bulića i ne znam što mi sada to treba???;-)))))

    avatar

    22.12.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Vama i svim ljudima dobre volje...

    Sretna i na svim zivotnim planovima uspjesna Nova 2008.godina. U zdravlju i uz kavicu dijelili ljubav ,dobrotu, radost, mir, razumijevanje, njeznost, strpljenje na sve ljude oko sebe bez obzira na naciju, vjeru, boju koze, filozofiju i tome slicno.
    Neka se pozitivna energija pocne siriti iz nasih srca i neka kao bujica preplavi ovu planetu.

    Srdacno,

    Boro

    avatar

    24.12.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Nea:
    Evo, sad mi baš treba jedan fantastičan jer mislim da sam u periodu kad mi duhovni intenzitet i nije baš najjači
    u pisanju znanstvenih radova...

    ma bolje da ne napišem neki fantastični jer bi to onda moglo nepovoljno utjecati na znanstvene radove :-)

    Btw, dogodilo se čudo
    :-)

    kakav je tvoj trenutno?
    odgovorit ću na ovo pitanje u sutrašnjem postu. Valjda. :-)

    @TJ: i upravo slušam Matu Bulića
    :-) :-) :-)

    @guest: kada ne ide i ne ide ... i netreba ici :-)
    Amen. :-)

    @Boro: hvala na čestitci.
    I ja ju isto potpisujem i želim točno to svima koji ju pročitaju. :-)

    avatar

    24.12.2007. (16:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...