Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Šima

    Prestrašno! Na što se sve lova troši, a on ukida besplatne karte za djecu s posebnim potrebama. Što je najžalosnije svaki grad ima svog "Bandića". Iskreno , ako će bazeni ili zoo propasti zbog tih nekoliko posjetitelja, onda neka ga voda nosi..........
    Želim sve najbolje cijeloj obitelji, a Anji šaljem puse i anđele da je čuvaju!

    avatar

    21.12.2007. (08:43)    -   -   -   -  

  • laserko

    ma treba takve ljude s takvim stvarima objesiti za jaja pa nisu normalni

    avatar

    21.12.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sve najbolje za blgadane! Anji veeeelika pusa i zagrljaj, i
    srdačno "wuf" od moje Goldie...:))))
    Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    21.12.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • walpurga

    Žalosno je što ukidajne besplatnog plivanja i besplatnog posjeta ZOO za djesu s posebnim potrebama dolazi od osobe koja se diči kako ima puno smisla za sport i za one koje se sa sportom bave. Zbog toga vjerrojatno će se novic potrošiti za referendum u vezi dinamovog stadiona. Žalosno je što se očiti bahato zanemaruje činjenica kako je sport potreban za psihofizički razvoj djece, a pogotovo djece s posebnim potrebama. 50 kn naizgled ne izgleda puno ali u sveopćme poskupljenju živežnih namrnica, zatim komunalnih troškova 50 kn je jako puno. Ne smijemo zaneraiit ni činjenicu kako je većina djece s posebnim potrebama na terapiji, a famozni HZZO podnosno njegova famozna birokracija podmiruje samo 30 posto te terapije.
    Očito su neki zaboravili na riječ humanost , odnosno na njen pravi smisao.
    A što se tiče ZOO-a očito je anić smjenjen jer nije slušao Bandića. Anić je svojevremeno u ZOO uveo niz akivnost kako bi djeci približio još više životinje. Znao je da i posjet životinjama, makar u ZOO-u jako puno znači za psiho-emocionalni razvoj djece. Samo bolje je novac trošiti na nogometni klub i njegov stadion koji su rupa bez dna, nego na djecu, pogotovo djecu s posebnim potrebama.

    avatar

    21.12.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Užas... Stvarno nije normalan... Trebali bi u ime Udruge tražiti sastanak s njim ili barem poslati neki dopis i objasniti apsurd njegove odluke i to sa prikazom financija - usporedba troška koji država ima za bazen i ZOO, a kolika je potrošnja za neke druge projekte...

    avatar

    21.12.2007. (10:42)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Kako se meni cini i Bandic "Ide dalje!" :))
    Bitno je da je dao Dinamu a manje je vazno sto ce djeca morati placati bazene.
    Sve dok politicari ne budu imali odgovornosti mogu raditi sta zele i ako da im je to ocevina.
    Zaista me nekada iznenadi ponasanje pojedinaca a posebno "Socijalista" koji su za ljude.
    Za koje ljude ??
    Evo tlak mi skoci i popizdim samo kad procitam nekoliko recenica.
    Sve to treba rastjerati GOVNJIVOM MOTKOM :))
    Nadam se da je Anja sad bolje ? :)
    Pusa Anji a veselom ostatku ekipe veliki pozdrav iz hladnog Münchena.

    avatar

    21.12.2007. (10:57)    -   -   -   -  

  • nena

    Posebno me ljuti sto se za potrebe bolesne djece moraju skupljati prilozi ( ili da se za potrebe uredjenja odjela za rizičnu trudnoću u Petrovoj moraju humanitarno skupljati prilozi i slicna humanitarna dogadjanja), a recima, za rukometne dvorane, utrke skijasa, pa cak i za crkvu koja je eto predizborno pobrala 70 mil. kuna, ima dovoljno novaca, i to odmah. Ocito je da se nasa stara, a po svemu sudeci i nova vlada ne ponasaju prema novcima poreznih obveznika kao sto bi se trebalo ponasati: s paznjom dobrog gospodara.

    avatar

    21.12.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Šima (hvala na dobrim zeljama a neumorni trio Ti salje slatke pozdrave)
    Laserko (ha-ha-ha...lijep pozdrav)
    Luki 2 (pozdrav i pusa od neumornog tria)
    Wal (ocito da se "mali" covjek vise posvjecuje humanosti od tzv. "velikog" i upravo zbog toga je "mali" obicni covjek "veliki".....pozdrav i brzo nam ozdravi)
    Choco (tocno je to da bi mu trebali poslati dopis sto cemo najvjerovatnije i uciniti samo je pitanje da li ce on imati sluha za to....za takve stvari bi se sve udruge trebale ujediniti no nazalost ima i udruga kojima neke stvari pasu jer imaju koristi od svega toga, no toje neka druga tema....ugodan vikend zeli Ti neumorni trio)
    Kengur (da ocito se "ide dalje"....suvisno je komentirati tvoj komentar jer sve sto si rekao je prava istina....pozdrav iz hladnog Zagreba od neumornog tria)
    Nena (nazalost to je nasa Hrvatska stvarnost...pozdrav i ugodan vikend)

    avatar

    21.12.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Kad sve ukidaju!!Onda se ja pitam ;STO DOZVOLJAVAJU.Mnogo puta razmisljam ;Sta ja uopste toliko godina trazim u Nizozemskoj.Zasto se ne vratim u lijepu nasu.Ali kad procitam ovako glupu odluku Vaseg gradonacelnika promislim.Ostani gdije jesi!!Zalosno je ; on nije jedini koji takve bedaste odluke donosi ima ih mnogo vise! Jos uvujek.Banana Drzava.Pozdrav Vama a maloj Anjici .Pusaaaaaaaaaaa!!

    avatar

    21.12.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    Da, stvarno je apsurdno što Vam se događa u Zagrebu pod dirigentskom palicom vašeg gradonačelnika...nekad ima stvarno nevjerojatne poteze, ajd uveo je besplatni prijevoz za studente koji su sa novcima slabi, ali da ne može i uvesti neke, ajmo reći, povlastice za osobe s posebnim potrebama - nije u redu! Eto povisuje cijene da bi otplatio ono kad mu neka slalomašica odnese pobijeđujući na Sljemenu. Nisam ni ja protiv utrka, svake godine sam tamo, ali da usmjeri malo više novca tamo gdje bi bilo potrebno, ne bi mu škodilo. Lijep pozdrav i ugodno poslijepodne....pusa Anjici! :)

    avatar

    21.12.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Pošto nisam iz ZG, ne poznajem toliko tamošnje prilike i aktualije pa me ovo doista šokiralo. Pogotovo nebuloza sa vlakićem da djecu ne mogu pratiti roditelji, mislim, koja glupost. Pa mene bi bilo strah staviti samo malo dijete u vlak čak i da je skroz zdravo, a pogotovo dijete s posebnim potrebama. A i taj ZOO, kao da milijuni djece s posebnim potrebama idu svaki dna tamo pa će grad nešto posebno profitirati. Nisam znala ni ovo za nagradni fond na Sljemenu, ali, iskreno, ne bi me čudilo da vam tih nesretnih 50kn za plivanje baš tamo završi. Rolleyes. Nadam se da ste vi dobro, bolje nego prije i da uživate u ovom predblaganskom vremenu :o)

    avatar

    21.12.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    bas apsurdno. sokantno.
    nadam se da je malenoj bolje.

    avatar

    21.12.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Niskozemac (i bolje Vam je da se ne vracate u ovu "banana" drzavu....veliki pozdrav i velika pusa os neumornog tria)
    Destination unknown (naravno kao sto mo rekli nismo uopce protiv sljemenske utrke ali preveliki su to novci za ovu nasu 2malu" drzavu a zdruge strane sparaju se novci na djeci s posebnim potrebama.....pozdrav i ugodan vikend zeli Ti neumorni trio)
    Kinky (mi smo tako tako, nadamo se da ce nam se stanje u narednih par dana bitnije promjeniti...ugodan viken zeli Ti neumorni trio)
    Lipa mare (Anja je ko i mi, tak tak no nadamo se da ce biti bolje....ugodan vikend)

    avatar

    21.12.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • mmirkec

    također je bitno da se i utuče 40 milijuna na dinamo, tj. na onoga kriminalca mamića. žalosno

    avatar

    21.12.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • Zapisi o čudnovatom u crnom i plavom

    Primjećuješ da me nema dugo...jer baš zbog takvih likova poput Bandića i kompanije meni je sve teže biti humanitarac...najveći problem je kada izgubiš volju...a TV kuće neću ni spominjati...sve se pitam dali će velika većina tih novaca ostati negdje izgubljena.....jer toliko se lijepih stvari dešava ali također i ružnih koje takvi dragi mediji neće i ne žele prenositi....jer valjda netko nema interes....

    avatar

    21.12.2007. (15:28)    -   -   -   -  

  • Bad girl

    Ma taj lik nije normalan!!!Brine samo za svoje potrebe!!!Stvarno nemam riječi!!!
    Mislila sam da je potpuno drugačiji i da je to zadnja stvar koju bi neki čovjek učinio ali izgleda da sam se prevarila!!!
    Sve najbolje za Božićne blagdane i da ih provedete u miru i toplini vašeg doma!!!
    Veliika pusa vama i Anjici!!!!

    avatar

    22.12.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • Đus

    stara priča... sad ću ja sastaviti mail za "istragu" da se bar nešto čuje...
    uživaj u praznicima i sretan Božić tebi i tvojima!

    avatar

    23.12.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • liverpool_girl_

    grozno i odvratno!
    svugdje nepravda nema što...ma da, imamo mi i za gradnje dvorana svakakvih, i za kićenje gradova, i za najveće fondove skijašicama koji btw ionak imaju dosta novaca i za ko zna kakve gluposti...nemam ni ja ništa protiv kićenja grada niti protiv toga da se skijašima da nagrada, mislim..ok....ali halooo?!?!
    na mladima svijet ostaje, a kakav će to svijet biti ako ćemo slijediti pogrešne korake, jer to zbilja nije ispravno...kako netko može biti takav? al sve ih je više....
    čak ni tih 50kn koje su toj djeci izvor velikog veselja mora on tako bezobrazno ukinuti...ma grozno...
    a eto...što više reći osim da sada budete sretni jer ćete još jedan Božić provesti sa svojim najvećim i najljepšim anđelom Anjicom...uživajte i puno puno pozdrava

    avatar

    23.12.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    Drgi moji, želim Vam sretan i blagoslovljen Božić! :)))

    avatar

    24.12.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...