Komentari

bookaleta.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • astrosailor

    zakej ti link na N.Wang blog ne dela, bar ne u mom firefoxu? Htel sam Ti prevesti kaj je napisala (Mala Han bi pomogla, moj kineski je jos prejadan), ali nece mi ga otprti, veli error. Daj pravi link pa da vidimo.

    avatar

    20.12.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    @astrosailor: meni se link bespogovorno i primjerno otvara; probaj ga najprije kopirati u notepad pa onda ulijepiti u adress bar pretraživača...

    avatar

    20.12.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • lulallay

    2011 .New Croatian tourism-minister from Istria , Davor Sisovic announces pro-China strategy and proclaims "whole bunch" of new solutions....

    http://krajnazemlji.mojblog.hr

    avatar

    20.12.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    je, imas praf, dela s kompa na kojem flash ide,s mog starijeg linuxa nije islo (ali cudno da ni s mac-a), sad s kompa moje drage han cure ide, vjerojatno jer ima kineske windowse ;-).
    Evo, bas smo prosli kroz njenu pisaniju.
    Nina je napisala prvo o filmu a onda o lokaciji, dala je opis da ste dosli iz Pule ,da Kringe nema na karti, i da vam je tribalo 3 ure tamo (ja si mislim od Zagreba valjda? Sto ste vi radili 3 ure od Pule do tamo, a? Skrenuli malo u polje? ;-) )
    Onda spominje Valvasora i da je napisao o vampiru. Zatim daje pricu o J.Grande i njegovom povampirenju, i kako su ljudi umirali ako im je pokucao na vrata u noci. Zatim spominje setnju dalje po selu i kako ste sve ljude nasli u kavani. I kako je pila krvavo pice. Tebe spominje pod imenom Prava zvijezda, cini se da misli da Ti je to ime? Bar je moja cura tako to shvatila iz pisanja. Ne uzbudjuj se, ako ti se opet javi ili ikad odes po svoju saku rize u Kinu, javi joj se kao 'Prava zvijezda' i odma te se bu sjetila.
    Veli da ste se vracali po punom mjesecu do Pule (opet 3 sata, hm!) i da ju je i opet bilo malo onak, strah, nakon cijele te vampirske price.

    Lipi pozdravi od astrosailora i han-astrosailorice.

    ps. for the chinese visitors to your page , here is something about one island in Adriatic sea in Chinese: https://www.tiara.sinica.edu.tw/~miki/kolanjska/Chin/kolantw.htm

    avatar

    20.12.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Za Pazin , Kringu i Pulu tada dakle krenusmo iz nekog mjesta zvanog Zagreb ....

    Nina Wang

    http://krajnazemlji.mojblog.hr

    avatar

    21.12.2007. (07:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...