Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borgman

    e ovaj smo put stvarno "blizu". O povjerenju u političare imam samo "Što južnije to tužnije!". Kao što se dalmatinski političar "proda" nakon prvog dana mandata u Saboru, i postane najveći zagovornik centralizacije (nauštrb "svoga" glasačkog tijela), tako mi se čini da su i te obje strančice "rasprodane" sa prvim danima nakon izbora. Kao što kažeš, "cijena" = fotelja, za HTZ prava sitnica (ionako narod plaća).
    O 6 mlrd. kuna to je zapravo smiješno. Nije državi zapravo ovom ubrzanom rasprodajom "nemoguće" dohvatiti taj "cilj", nego je iluzorno očekivati u globalizacijskoj EU podršku za toliko "sufinanciranje" bilo čega. Kako bi ti ono rekao "na tržište s tim!!". Tužna istina je (ne ono što se čita u Readers Digestu (ogavne li propagande)), da hrvatsko selo ni sa tim novcima ne postaje konkurentno. Konkurentnost se postiže okrupnjavanjem zemljišta (gruntovnica(ha!)), kreditnim praćenjem (moš mislit', zadnja ideja je - prodajte svoje nekretnine, oslobodite svoj novac!)... a ostatak je borba do zadnjeg litra maslinova ulja kojega ćemo imatu u kvoti. A to , HTZ, ne -NE MOŽE, nego NEĆE!
    Znači, na slijedećim izborima imamo dobro definiran pojam TOTALNE rasprodaje, i cca. 2-3 stranke manje. A satmaher bi mogao postati i Predsjednik, i napokon iz sjene povlačiti konce ispletene "minulim radom". Neka, tako nam i treba!

    avatar

    18.12.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...već sam napisao, Zvone, prijatelju, nije 4 nego 6. RH uđe za dvije godine u EU, sanader raspiše prijevremene izbore, naravno dobije i evo ti njega još 4 godine!...:)

    avatar

    18.12.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • Štambukica

    Sve sam ja to lipo napisala u svom postu,sad mi se ne da prepisivat........

    avatar

    18.12.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • lolina

    i tak to veli pusićkin fan ;)))) buaaaaaa ;))) ebemu zvone , a pjevačica je obećala podršku vladi.
    nema drmanja pred ulaz u eu;))) i svi se vole;)))
    osim zokija , taj fakat piz....di.

    kaj se tiče potpore seljacima , ništa tu nije sporno osim starog dijela te populacije koji se nije dovoljno obrazovao kroz sistem države(da , to postoji) i ne radi na svom udruženom izlasku na tržište , već konkuriraju pojedinačno .
    na našu veliku štetu ima toga i u super turbo izvoznoj grani koja sama sebi međusobno ruši cijenu na pazi eu tržištu,a svi zajedno nisu sposobni ni približno zadovoljiti potrebe kupaca.

    obrazovanje. to je to.
    em smo pomalo lijeni , em se pravimo bedasti. previše ima problema da ih može vlada srediti.
    nisu ni političari svemoćni.

    avatar

    18.12.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...